Oznámenie "Twilight"

Chceme oznámenie čo najvernejšie tomuto, je to naša srdcovka. Kde by som prosím vás babulky našla čo najpresnejšie "vektory" či ako sa tomu nadáva (ornamenty) aké sú na tomto oznámení? Aký to je typ písma? Vedela by mi dobrá anglicky zdatná osôbka preložiť ten text úplne doslovne? (neviem anglicky, chytám sa len na cca polovicu slovíčok a prekladač cez Internet nič moc...). Ďakujem za akúkoľvek pomoc!
Odpovedať
... s tou angličtinou - myslím druhý riadok pod menami, ostatné som si zmochlila aj napriek svojmu antitalentu na angličtinu... ale tie ornamenty :-S juj kde ich nájsť, samozrejme, vyskúšala som snáď všetky kombinácie hesiel na ujovi googlovi a nič...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj minule som videla stranku kde si vytvoris svoje oznamenie sama uplne od zakladu alebo aj moja sestra si z netu stiahla oznamenie a v tlaciarni jej to upravili podla jej predstav :)
Odpovedať
Ahoj v akom programe to robíš? môžem ti to vyrezať z kvalitnejšej fotky tak, aby sa to dalo použiť, bude to ale obrázok, nie vektor, avšak mal by stačiť.
Odpovedať
@peacockpeacock v obyčajnom power pointe... a potom ako jpg... bola by som moc povďačná... juujha... :)
Odpovedať
posli mail, poslem ti to :)
Odpovedať
@peacockpeacock marika.ruzickova85@gmail.com ... ani sa mi veriť nechce, že by to šlo tak jednoducho
Odpovedať
@silwusqa83 Ahoj, nevedela by si mi bližšie upresniť tú webovú stránku? MS PP sa ináč nebojím, myslím že to oznámenie samé o sebe nie je ťažké... napísať, vytlačiť a navrstviť na ďalší papier... zvoliť vhodný papier...ide skorej o to, aby bolo čo najviac podobné :/
Odpovedať
už stačí len dopísať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@akiram85 ahoj tu pridávam link na tú stránku :) http://www.tlac-sevt.sk/pozvanky-ozna...
Odpovedať
Profilova fotka
@akiram85 daj si pozor na to, ze ked to robis z obrazka, tak sa ti to moze zdat ok, ale ked sa to vytlaci tak zistis, ze je to rozmazane, moze to robit 'smuhy' ak nie je obrazok toho ornamentu v dobrom rozliseni....asi ti to uz niekto prelozil, ak nie, tak ma kontaktuj do sprav. plus dokedy potrebujes to oznamenie spravit? Lepsie by bolo robit to v poriadnom grafickom programe...ale to zavisi, ci potrebujes aj osadit, atd.
Odpovedať
@nesina odpadla som... waaaw :-D neskutocne dakujem!
Odpovedať
@akiram85 nemas za co :) Keby bolo treba nieco doplnit, rada pomozem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?