Oznámenie aj rodičom?

Dievčatá, mám takú otázku, dáva sa svadobné oznámenie aj rodičom? S jednými bývame, preto neviem či sa to dáva, lebo keď už jedným tak aj druhým ale že či vôbec treba.
Odpovedať
a prečo nie. to je až taký problém, dať po jednom oznámení aj svojim rodičom, ak už dávame všetkým zúčastneným, či aj nezúčastneným na svadbe? Moja mama si ho odloží na pamiatku. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 my sme davali a prave rodicom sme dali ako prvym je to taka vdaka za vsetko ja si mylsim ze sa patri si ich uctit tym ze im tie oznamenia date :-)
Odpovedať
ved to že my im chceme podakovať na svadbe takým prekvapením, tak o to nejde, len neviem tak som sa nad tým zamyslela a potrebovala som potvrdenie od niekoho
Odpovedať
Urcite aj rodicom ;-)
Odpovedať
my určite :) mamky určite budú chcieť pamiatkové :) naši si ho chcú doma dokonca aj vyvesiť :D a k nemu potom pridať sestrine :)
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme, že treba
Odpovedať
Profilova fotka
ano dava sa samozrejme :)
Odpovedať
@tinusik20 @miruska951 @tutinka121 @zuska_bluzka potrebovala som sa uistiť, lebo mi to prišlo také čudné, že čo im máme oznamovať s oznámením, ked oni o všetkom vedia a so všetkým nám pomáhajú , tak preto mi to bolo najskôr také zvláštne že som sa nad tým zamyslela ale ďakujem za uistenie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?