Ohodnoťte mi oznámenia!

Profilova fotka
ahojte, prosim pozrite v mojom albume s príprav moje oznamko. mne sa veľmi páči, ale ukázala som ho mojej mamine a netvárila sa moc nadšeno, vraj nech si urobím iné :-( vám sa páči? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... dakujem za názory...
Odpovedať
1
2
Janka, mne sa tvoje oznamko strasne paci. podla mna je velmi kreativne a zaujimave. a vobec si nic z toho nerob, co ti na to povie tvoja mamina. to je vase oznamko a nema byt spravene podla predstavy tvojej maminy... my sme na ukazku precitali len text z nasho oznamka mojej buducej svokrovej a tiez sa jej daco nevidelo. drahy navrhol, ze ci to nezmenime aspon vo verzii pre jeho stranu a ja som mu na to povedala, ze oznamko som robila ja a zostane, ako som ho spravila... ;-) nech sa mi opovazi niekto do toho kafrat 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mn uplne super oznamenie, ono vies nase mami vnimaju veci inak, zvacsa maju radi klasiku, my sme ich uz po case prestali pocuvat a robime si podla svojho a nemame skoro nic klasicke. to oznamenie je super a uvidis ze sa bude pacit vsetkym kamosom a kamoskam a nakoniec aj mamine ked ho uvidi vytlacene. ;-) inak sa mi zda ze budes mat rovnake saty ako ja (len ja ich beriem v tej ruzovej) :-) tak vela stastie pri zariadovani a hlavne si vyberaj to co sa tebe paci - ako aj mne vela ludi povedalo, kasli na ostatnych ty si nevesta a je to o tebe. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem a neviete náhodou kde by mi ich orezali, nejako okrasne???? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ak mozem povedat svoj nazor, mozno by si mala trosku zosvetlit farby - je prilis tmave a ten namet je dost vesely, no tie farby tu "veselost" potlacaju. Napad ako taky je naozaj pekny, no pohrala by som sa s tymi farbami - potrebuje trosku ozivit ;-)
Odpovedať
ahoj, co sa tyka toho oznamenia...myslim si, ze dolezite je, aby sa pacilo Tebe a priatelovi. Na druhej strane uplne chapem aj Tvoju maminu a "starsiu generaciu"- a aj to, ze teraz zdrahas. Ja som si vyhliadla nadherne cierno-biele svadobne saty. Ja som z nich unesena, ale tiez sa nestretli so suhlasom, ci nadsenim zo strany mojej konzervativnej mamky a sestry. Ja sama vaham, lebo sa chcem pacit aj im a neviem ci mam dost odvahy. Tvoje oznamko nie je tradicne, to treba uznat. Hlavne sa zamysli, ci by si bola happy s klasickym oznamkom. Ak nie, problem je vyrieseny. Drzim palce. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ak mozem, by som dala text inou farbou ako ciernou...ked som si davala ja robit oznamko (vlastna tvorba), v tlaciarni nam povedali, ze to vyzera ako kondolencny list :-D Mala som tam cely text ciernou...a tmave pozadie...stiahli mi farbu pozadia a pak ta cierna, tam uz tak blbo nevyzerala...
Odpovedať
Profilova fotka
oznamenie sa mi paci, vymýšlame niečo podobné, ale priklanam sa k tesse... zmeniť písmo.....je také hravé a trošku mi to pripomína tou hravosťou viac oznámenie na stužkovu ako na svadbu... myslím, keby ste zmenili typ písma by sa to trochu zjemnilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Janka odkáž mamine že panej, ktorá má 53 rokov sa veľmi páčilo. :-) :-) Je originálene, nieje v ňom nič tvrdé. Mať srdiečko v oznámení, no čo je na tom nepekné. Určite ťa to vystihuje ;-) ;-) je to super oznámenie. Nedaj na nikoho, buď sama sebou. Aj my sme s dcérou tento víkend pracovali na návrhoch sv. oznámenia. Jednoznačne som bola proti klasike . K tomu orezaniu. Sú dostať v papiernictve nožničky ktoré majú rôzne vymeniteľné čepele ktoré strihajú ozdobné okraje. Nieje to tak drahé tuším 150,- Sk a v budúcnosti to využiješ pri detičkách na vystrihovánky.Jednoznačne - nemeniť!!!!!! Muckám a prajem všetko dobré.
Odpovedať
ahoj jj,mne sa vase oznamenie paci,aj ja som si vymyslela podla mojich predstav,este poriadne neviem ako bude vyzerat. ked sa tebe paci,aky problem?? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pekne, nekonvencne naozaj je trochu tmavsie - ak to date robit v tlaciarni pekne by to ozivila strieborna - moj skromny nazor |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mne sa vase oznamko paci, ale súhasim, ze treba trosku zmenit typ pisma. inaaacc je originalne a vesele. a co sa tyka mamin, tak pre starsiu generaciu su celkovo moderne oznamka divne. takze tak.
Odpovedať
Profilova fotka
okey, idem meniť, potom to sem hodím :-)) dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ako ste ho otvorili? mne sa neda.... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
už somho dala preč :-(
Odpovedať
Profilova fotka
nejde mi to urobiť :-( :-(
Odpovedať
co potrebujes pomoct, jj2202?
Odpovedať
Mne sa ten link neda otvorit. Pridaj ho prosim este raz.
Odpovedať
Profilova fotka
idem to tam hodiť...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
je to veľmi pekné... mne sa to veľmi páči... je to jednoduché, ale milé a jasné... mne sa také tie prečačkance nepáčia... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej, aj my sme mali taký veršík. Oznamko je pekne a mile a dôležité je, že sa páči Vám dvom. Nevidela som síce to predchádzajúce, ale toto sa mi páči.
Odpovedať
Profilova fotka
dám tam aj to predchádzajúce, sekundu ;-)
Odpovedať
Aj mne sa veľmi páči. Jednoduché, vkusné x-) Ja by som ho nemenila.
Odpovedať
Profilova fotka
už je tam aj to pôvodné...
Odpovedať
Profilova fotka
to písmo je určite lepšie farebné... ale trochu by som ešte pridala kontrast... nie veľa, len aby farby pôsobili sýtejšie a živo... ale je to supiš. :-)
Odpovedať
To jemnejsie sa mi viac paci.
Odpovedať
ak sa ti to druhe zda blede, mozno skus vyslovene inu farbu nie len zosvetlit tu co mas. Skus nejaky iny odtien cervenej, alebo nieco do ruzova a moze to byt aj sytejsie. Poskusaj to s roznymi farbami. inac je uplne v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
tak keď ich obe porovnám, tol nové sa mi páči viac, to písmo je omnoho lepšie. a ako made napísala, viac toho kkontrastu nebude na škodu
Odpovedať
Profilova fotka
natka, to nie je len zosvetlené... kontrast som zvýšila, no neviem či to bude moc vidieť, lebo aj tak keď to tlačím je to trocha iné...
Odpovedať
aha tak sorry, mne sa to zdalo ze je to vlastne ta ista farba len trosku zosvetlene. Asi este spim. Sorrac.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?