Nálepky s nápisom "Thank you" na obálku

Ahojte, našla som tieto nalepky za par centov a velmi sa mi pačia, myslite že sa hodí zalepiť nimi obalky s pozvankami ? Ten napis "ďakujem/e" by som si vysvetlovala tak, že ďakujeme ak pridete :-) čo myslite ?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som nad podobnymi premyslala, ale nakoniec som ich nedala, lebo mi to prislo, ze vela ludi nebude chapat za co im dakujeme :-D Ale objednala som si podobne nalepky na skatulky s kolacmi na ktorych bolo napisane "especially for you" a to sa ujalo fajn :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že pohodička :) Celkom sa mi to tam hodí, tiež by som to tak pochopila, že akože ďakujete za to, že prídu.
Odpovedať
neviem ci zrovna do tohto by som isla, ano ma to myslienku, ale ci tomu budu vsetci rozumiet je otazne ;-)
Odpovedať
tiez by som to skor lepila na vysluzky alebo darceky pre hosti...
Odpovedať
Asi nie, prepáč :/ Ale zase baby majú pravdu, že možno na vyslúžky by sa to hodilo trošku viac. Na obálky by som ale dala niečo iné, veď na ali som videla nálepky aj s inými nápismi :)
Odpovedať
Profilova fotka
obálku zavrieš aj bez toho, toto sa mi tiež viac hodí na tie výslužky.. ak ale chceš mať niečo pekné na tej obálke tak si dajte urobiť pečiatku s menami, dátumom a nejakým pekným ornamentom alebo tak..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som lepila na save the date toto a budem to lepit aj na obalky z pozvankami Tieto thank you mam tiez a budem ich ale davat na darceky pre hosti
Odpovedať
Profilova fotka
skor na vysluzky alebo na darceky ako baby pisali :) na obalku by som dala skor nejaku tu peciatku ale nalepku s datumom a menami :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie pečiatky sú super nápad podľa mňa. To mi tam tak skôr ide. Lebo poďakovanie, to by som dávala až na niečo dostanú na svadbe lebo ty takto ešte prakticky nevieš kto na tú svadbu príde a kto nie, takže je také zvláštne im za to ďakovať keď ešte nemáš za čo.
Odpovedať
Vďaka baby, za tych 50 centov to objednam a hadam sa už nejako použije :-D
Odpovedať
@gretqa som si istá, že to využiješ, ja som tiež objednala síce prišli po funuse, ale nevadí, využijem ich teraz na vianoce :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?