Musia byť svadobné oznámenia vo farbe výzdoby?

Oznamenia si robime sami, hostina bude zlata a mne sa podarilo stiahnut nadherny podklad na oznamenia ktory je hnedo-modry. Ale moja mamka sa nad tym vkuse pozastavuje ze by to malo byt vo farbe hostiny. Ma pravdu alebo to je blbost? ja neviem, akoze bolo by to mile ale ked to nevyslo tak sa nic nedeje.ved kto si bude brat oznamko na hostinu a porovnavat s farbou hostiny? :-o ci sa mylim?
Odpovedať
Profilova fotka
Chapem, ze kazdy chce mat vsetko zladene, ale niekedy sa to jednoducho neda...keby slo o servitky, alebo nejaku vec, co sa dostane do kontaktu s hostinou, to by bolo ine, ale ked ide o oznamenia, myslim, ze je to uplne jedno...aj aj som chcela vo farbe vyzdoby, ale take pekne nemali, tak budeme mat neutralne - smotanove a výzdoba fialova. Takze si myslim, ze ked si nasla oznamenia, ktore sa ti fakt pacia, vobec neries, ci ladia s vyzdobou...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je naozaj blbost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zapamataj si ze nic sa nemusi a nie je prikazane :) vsetko je na tebe resp. na vas ako co chcete a co sa vam paci :) je to vas den :) drzim palceky ;)
Odpovedať
ja viem ale radsej si necham poradit od vas, lebo niekedy co si myslim ze je hovadina tak je dobre sa aj prisposobit, tak len chcem vediet ci aj toto nie je jedna z tych veci :D super tak dik baby :)
Odpovedať
Svadobné oznámenie je pre hostí úplne prvá vizuálna info ohľadom Tvojej svadby a štýl oznámenia už troška naznačuje, v akom štýle bude aj samotná svadba. Podľa mňa je preto dosť dôležité, aby sa tie farby zhodovali, resp. keď to už nie je možné, aby oznámenie bolo v neutrálnej farbe. Hovorím aj z vlastnej skúsenosti, takéto svadby zanechajú celkový dojem čistý, uhľadený, vyvážený. Pár týmto aj ukáže, že presne vie, čo chce. Hnedo-modrá a potom zlatá - to by som si ako hosť myslela, že som došla na nesprávnu svadbu...
Odpovedať
Profilova fotka
@ granulka ja si osobne myslim, ze s prepacenim, ale nikto si na farbu oznamka uz nespomenie :) samozrejme, bolo by idealne mat vsetko do detailov zladene, ale riesit zladenie oznamka s vyzdobou...? Ako pise @nyotaimori, niektori si na to zrejme potrpia, popripade to dotvara design vasho eventu, ale predsalen nie sme organizatorky bratislavskeho plesu :) ale nasej svadby :) ja by som poslala oznamka vo farbe, kt sa ti paci a vyzdobu ladila k priestorom :)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @melytta.. je to len a len na vas... ja ako host som nikdy neriesila (ak som si to vobec pamatala) akej farby bolo oznamko vo vztahu k farbe vyzdoby... a keby mi to aj utkvelo... urcite by som to neposudzovala ako, ci som na spravnej svadbe... ved "nasa" nevesta/ zenich je so mnou, takze iste som na tej spravnej svadbe.. ;-) asi iba raz som gratulacnu kyticu na svadbu (na hostinu sme neboli pozvani) ladila farbou podla oznamka, kedze sme poznali zenicha blizsie ako nevestu.. a tak som si len tipla, ze je to farba, ktora sa neveste paci... takze... z tohto pohladu, ak ti nevadi, ze niekto prinesie mozno kyticu ladenu do modra, resp. modrohneda, tak... sa nic nedeje.. cize... na oznamko by som asi nedala iba farbu, ktoru vyslovene nemusim... 8-) a ako spominala melytta... co ak... nevesta musela farbu vyzdoby prisposobit farbe saly? co ak to vobec nie je jej vysnivana farba? netvrdim, ze je to tak aj v pripade granulka.. proste len viem, ze niektore baby tu spominali, ze vyzdobu maju taku resp onaku kvoli vybratej miestnosti... a ta bola tiez z nejakych dovodov vybrata, cize farba vyzdoby ma miestnost podciarknut, ale ak sa do nej vysnivana farba uz nehodi, tak.. |-| napr. mne sa do nasej saly, v ktorej prevladala sytocervenooranzova farba nehodila cyklamenova... ani som ju tam neplanovala dat, no uvazovala som nad tym, ze preco pri dizajne saly zvolili taku vyraznu farbu... avsak... napr. minule som u jednej kocky videla velmi peknu kombinaciu zltooranzovej a cyklamenovej a vyzeralo to super.. takze bol to mozno len moj pocit... ale naspat.. tak ako nemusia popolnocne saty ci farba kytice ladit s vyzdobou miestnosti (v oboch pripadoch by mali ladit iba s nevestou, ci kytica aj so svadobnymi satami), tak ani oznamko nemusi ladit s farbou vyzdoby... lebo ak by to malo suvisiet, tak sa asi nahladas, kym by si nasla zlaty kvet do kytice (aj ked doplnky by sa asi nasli, ci sa dali pozlatit) a tak kludne si mozes dat @granulka modrohnede oznamka a zlatu vyzdobu... (konieckoncov ta hneda na oznamku koreluje so zlatou na hostine, aspon podla mna)... a zaroven je to oznamko prilezitost pre tie nevesty, ktore vysnivanu farbu vo vyzdobe kvoli napr. miestnosti mat nemozu, ale aspon "na" oznamku si mozu splnit svoj sen... ;-)
Odpovedať
Ahoj aj ja pridam svoj nazor. . .mame svadbu v lete, vyzdoba bude zlato-kremova a oznamko mame na striebornom metalickom papieriku. Vobec som sa tym nezatazovala, tak sa mi to pacilo a tak to bude. Dokonca aj na obalky mam peciatku so striebornom farbou...aj tak je to vzdy tak, ze si kazdy to oznamko necha vystavene max. 3tyzdne a bud ho zahodi alebo odlozi do suflika. Kamoska mala svadbu minuly rok, a ja veru ani netusim uz ake mala oznamko :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky :) my sme mali zeleno fialovu vyzobu a oznamenia sme mali z fotiek pri mori a vyzeralo by to hlupo keby bolo oznamko fialovo zelene a fotky od mora ( s modrou vodou) tak boli biele s modrym pismom... NIKTO TO NERIESIL :D ani mna ako hosta by nenapadlo riesit to... ved sa nejdem ladit k vyzobe, tak mi netreba vediet aka fabra bude vo vyzdobe ci aky styl.. TAKZE VOBEC TO NERIES :) hlavne je aby sa tebe pacilo aj keby bolo kankalikove ;)
Odpovedať
@nyotaimori prepáč, ale neprehánaš trošičku? ;-)
Odpovedať
sorry baby, ale poniektoré to priveľmi prežívate, minule som tu na jednej diskusii čítal ako nejaká nevesta riešila, či musí ladiť ženíchova vesta s výzdobou sály :-), čo sa týka farby oznámenia vôbec nie je nutné, aby ladilo s výzdobou
Odpovedať
@33andrejka33 Ahoj, mozno aj ano :-) Vychadzam len z mojich dojmov, ked som bola na roznych svadbach hostom. A takych svadieb, kde to bolo fakt zladene, bolo popravde pomenej, ale tie mi utkveli v pamati ako mimoriadne vkusne a stylove. Proste zanechali vyborny dojem. Mozno kebyze navstivim jednu-dve svadby v zivote, tak si to ani nevsimnem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nemusi ladit nic s nicim:) Vsetko je len na tebe a buducom manzelovi. Niekto tomu priklada vyznam a svadbu berie ako zivotnu misiu ukazat vsetkym svoj vkus (...len potom sa aj niekedy stava, ze nevesty zabudaju na zmysel celej svadby a vnimaju to len ako svoju vlastnu prezentaciu a dostavaju hystericke zachvaty z toho, ze vazicky su posunute o 1cm doprava nez ako mali byt a podobne..) a niekto to neriesi az do takych detailov, lebo su prenho dolezitejsie veci ako co s cim ladi ci neladi:) Najlepsia je zlata stredna cesta, hlavne ide o to, aby sa to pacilo tebe a tvojmu nastavajucemu, aby si nemala z toho hysteriu a zbytocne stresy a aby si sa z priprav a zo svadby samotnej tesila:) Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze nasi hostia vobec neriesili farby servitok a podobne hluposti. Vsetci si nasu svadbu zapamatali ako EMOTIVNY A KRASNY ZAZITOK so skvelou atmosferou, lebo sme sa citili dobre my a tym padom aj oni a bavili sme sa. Bolo to preto, lebo sme robili svadbu pre seba a pozvani boli ludia, ktori nam praju a dokazu sa tesit s nami. A to bolo pre nas ovela viac nez ako ci niekto si nasu svadbu zapamata ako vkusnu a stylovu. Drzim ti palce, hlavne si to uzi!:)
Odpovedať
@nyotaimori Vidis, a ja si zo svadieb, ktore som navstivila pamatam krasny a stastny mladomanzelsky par, vybornu zabavu,plno skvelych ludi a uzasnu atmosferu. Ale mozno je to tym,ze nechodim kazdy mesiac na svadbu,nie som tak skusena vo farebnych trendoch servitok a pod.alebo je len pre mna dolezitejsie nieco viac ;-)
Odpovedať
@granulka prosim ta mohla by si mi poradit nejaký program na oznamká tiež by som si chcela sama navrhnut ale neviem ako na to.Ďakujem
Odpovedať
@22monika ja som mixovala viac nakolko robim s par fotoshopmi tak som vyuzila aj to..ale napr take pristupne: gimp, photoscape, a potom normalne skicar a to napr ked striedas vsetky 3 tak docielis pekny vysledok :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?