Kto ponúka pekné a cenovo dostupné oznámenia?

Profilova fotka
Nevestičky, poradite mi, kto ponuka pekne a cenovo pristupne svadobne oznamenia ? alebo mi odporucate radsej si ich vytlacit sama ? a neviete, ake su vtedy ceny vo fax copy ? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 my sme si robili vlastné, farebné a tlačili vo faxcopy. 100 ks oznámení, 25 ks pozvaní na hostinu, 80 ks vinet+koláče, 25 ks linkov na dary nás vyšlo okolo 55 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem a vo faxcopy sa co presne riesilo ? len papier ? a za kolko ich vytlacili ? dakujem :) @gubiko
Odpovedať
Profilova fotka
my sme davali v exprestlaci a je to rychle, cenovo super, mas tam ich, ale aj vlastne napady, takze my sme spokojni :D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme objednávali zo stránky www.svadba-oznamenia.sk a môžem len a len odporúčať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 vo Faxcopy som vybrala papier, vytlačili a orezali to. spravili nám to za 3 dni, bolo by to aj nasledujúci, len čakali, kým im dodajú ten papier, čo som chcela.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja robím vo fax copy. A ak nie je nejak veľa oznámení napríklad nad 200 tak sa dajú hneď vytlačiť a ak je teda papier. Cenovo to vychádza na jednu A4 aj s papierom cca 80 centov. Takže na papier ak sa Vám zmestí 10 kusov cena je rovnaká. Ale to je za farebnú tlač plus ešte keď je tam veľa tých oznámení automaticky sa znižuje cena ako množstevná zľava. Ak sú oznámenia iba čiernobiele plus papier vychádza to okolo 35 centov. Ak by ste chceli vedieť viac info napíšte mi. Rada Vám poradím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 ahoj, my sme si dali robiť cez iwedding.sk a sme max. spokojní a si myslím, že to nebolo ani drahé, super komunikácia, ochota, vždy nám admin zmenil čo sme chceli, vždy zodvihol mobil.... dali sme si tlačiť 100 ks oznámení + 60 ks pozvánok na perleťový papier a vyšlo nás to na 70 eur.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?