Kto dokáže vyrobiť tieto svadobné oznámenia?

Prosim ozvite sa kto dokazete vyrobit tieto oznamka cca 50ks. Prosim cenu aj cas pripravy. DAKUJEM
Odpovedať
ako nemam krabicku ale toto zvladnes aj ty stredom ide snurka a na nej su tie obrazky lepene dvojmo obazky vytvoris aj vo worde vytlacis a vystrihnes ;-)
Odpovedať
@d198815 nemam na to cas a resp.cas by sa nasiel ale chcem aby to trosku vyzeralo a ako sa poznam tak by to dopadlo tak ze by sa ma vsetci pytali ci mi to vyrobili deticky v skolke ;)
Odpovedať
Zaujímavé prevedenie :) Prvé čo ma pri tom napadlo, že tá krabička by sa dala urobiť z rolky z toaletného papiera :) Len si neviem predstaviť posielať takéto oznamka poštou. To asi fakt len pre tých, ktorým sa dá oznamko osobne. Alebo dať do obálky len kolieska previazané služkou bez tej krabičky, čo by zas nebolo :/
Odpovedať
Myslim ze to by bolo skor vhodnejsie riesit na Sashe ci? Lebo tam je kopa sikovnych bab co sa s tym vedia pohrat.Ale myslim ze by to bolo fajn aj sama doma.Tie rolky by sa dali teoreticky pouzit :-) Ale ak by si to robila skus potom hodit foto som zvedavaa :-)
Odpovedať
@krukky skúsila by som sa spýtať tejto baby http://www.arta.sk/ je veľmi šikovná a robí krásne oznámenia, možno by ste sa dohodli!
Odpovedať
@andi21 dakujem za tip
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?