Kedy rozposlať svadobné oznámenia?

Profilova fotka
Baby prosim vas kedy budete posielat oznamenia? Som v zahranici tak si to musim naplanovat... dakujem
Odpovedať
no my sme tiež v zahraničí takže to musia urobiť naši rodičia :-) ale asi také dva mesiace dopredu..
Odpovedať
jj tak mesiac,dva
Odpovedať
Profilova fotka
My žijeme v Čechách a rozdávali sme na Slovensku 3 mesiace pred svadbou a teraz tak postupne rozdávame tu v ČR.
Odpovedať
ja rozdavam 3 mesiace pred svadbou. potrebujem si vopred naplanovat, kto sa moze dostavit a kto nie. sme velka rodina, tak je to takto najlepsie. tim, ktorych nepozyvam, poslem oznamka asi 1-2 mesiace vopred
Odpovedať
U nas je vo zvyku tak 2-4 tyzdne pred. no mne sa to zda neskoro aj ked v podstate ti co su pozvani o tom vedia omnoho skor pred oznamkami. Kedze sme tiez v zahranici, aj ked este nemame datum, rozmyslala som tiez tak 1,5-2 mesiace vopred, nech sa aj pocty daju dokopy a potom 1-2 tyzdne pred svadbou nahlasit konecne pocty aj v restike a vsade kde treba. ;-)
Odpovedať
myslite ze je skoro 4 mesiace pred, ked mame svabdu v auguste a ludia dovolenkuju?
Odpovedať
Profilova fotka
gemini255 ahojko,vobec to nie je skoro,my tiez mame svadbu v auguste a uz mam oznamenia a pozvanky vo vyrobe a buduci tyzden si to idem potredit a uz pomaly idem posielat,takze to vobec nemas skoro a potom si to uz len potvrdis :)
Odpovedať
ja budem svoje oznamenia posielat niekedy na konci juna, ked budem vediet termin promocii... a budem to posielat spolu. sak tych co chceme pozvat o tom budu vediet skor a ostatnym to moze byt jedno :-)
Odpovedať
my to stihneme snáď dva mesiace pred.....ale to len preto, že musím polku rodiny pripraviť na to že je svadba 200km mimo...... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky....mozno si niekto pomysli ze mi sibe :D ale ja osm uz mala oznamka teraz prveho treti vytlacene tak uz sme par ludom dali...a nerieism kto si co mysli :D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme s roznášaním a rozposielaním oznamiek pre tých, ktorých pozývame začali 3 mesiace pred svadbou a skončili 8 týždňov pred svadbou. ;-) Tým, ktorých nepozývame, plánujeme dať až tak 2-3 týždne pred... ;-)
Odpovedať
Ideálne je posielať oznámenia a pozvánky na svadbu tak 8 týždňov pred svadbou aby mal každý čas sa zariadiť, prípadne kúpiť nové šaty a tak :-) Samozrejme je dobré dať vedieť aspoň rodine dopredu že sa "niečo" chystá... My sme plánovali svadbu rok vopred takže rodina už vedela, lebo tiež sa museli presúvať cez pol republiky na hostinu... Čo je však asi najdôležitejšie pri pozývaní pripomenúť hosťom aby vám potvrdili týždeň pred svadbou či prídu alebo nie, prípadne ich pre istotu obvolať.... nám sa totiž stalo že ešte piatok večer pred svadbou sa nám 4 ľudia SMSkou ozvali že neprídu (celkom slušná forma nie???) no a samozrejme už sa to odvolať nedalo tak sme platili aj za tých nešťastníkov...
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame svadbu 13.7 a od piatku mame uz aj pozvanky(oznamka nemame vobec kedze si na urade prajeme len svedkov) pomalicky ich uz zaciname aj rozdavat kedze sa nam stali celkom zabavne prihody a 2 rodinny vzdialeny prislusnici kt. sme ani nemali v plane pozvat sa uz pozvali sami :-D Ludom co na zurku nepozyvame budeme posielat az posvadobne pohladnice s fotkou a textom ze svadba uz bola kedy a kde :) Aby sme sa vyhli urazencom ze aky sme hnusni ze sme ich nepozvali a aby nas nedosli otravovat na urad :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my davame vediet tak 2 mesiace pred svadbou, mne bolo tak povedane ze tak sa posiela. ale v podstate vacsina ludi aj tak uz vie, ze bude svadba v maji, len nevie presne kedy, ved nepozyvame nikoho cudzieho. tak si myslim, ze keby daco ine planovali, tak sa kludne spytaju ze kedy presne to mame svadbu, aby sa vedeli zariadit, aj ked este nedostali pozvanku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?