Kedy rozdať oznámenia?

Profilova fotka
Žienky, koľko dní/mesiacov pred svadbou ste rozposielali oznámenia? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
svadba 18/10/2014 a kamaratom rozdavame uz teraz ak viem, ze dovtedy sa s nimi nestretnem a rodinu ideme obehnúť poslednú augustový týždeň ked je predlžený víkend
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu 27.9. 2014 a oznámenia s pozvánkami sme už rozdávali od júla a čisto oznámenia budeme 2 týždne pred svadbou.
Odpovedať
my máme svadbu o mesiac a rodine sme oznámenia dali asi tak v júni a kamošom teraz postupne rozdávame, ostatným sa chystám poslať zajtra poštou a v práci tak pri konci mesiaca, aj keď presne vedia kedy a kde sa svadba koná
Odpovedať
my mame 11.10 a este ich ani len doma nemame, ale ti co su pozvani vedia uz o tom
Odpovedať
My sme rozdali asi meisac a pol pred svadbou
Odpovedať
no my to stíhame ledva pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme rozdávali 2 mesiace pred svadbou..ale tak každý vedel dátum, miesto, čas..pozvánka bola už len taká formalita..:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme davali oznamenia 2 mesiace pred kedze sme mali hosti aj zo zahranicia a aby si vedeli prisposobit svoje veci
Odpovedať
cawte,no ja mam svadbu v maji a oznamenia chcem rozdat skor /oktober/,aby si rodina nenaplanovala iny program a predsa kazdeho kto ide na svadbu to nieco stoji.. . Beriem to tak,nech maju cas sa pripravit. A tiez sa bojim,z pred svadbou budem mat vela robotky :o)
Odpovedať
sense, my máme rovnaký termín :-) oznámenia už máme, ale polovica ľudí ani nevie, že budeme mať svadbu a pozývať budeme tri týždne pred svadbou. Tí, ktorí sú v zahraničí, tak o svadbe vedia tri mesiace vopred a či prídu, je na nich.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?