Kedy posielať svadobné oznámenia?

Profilova fotka
Chcem sa spytat kedy je najlepsi cas kolko dopredu treba posielat oznamenia o svadbe ..😊😊
Odpovedať
6tyzdnov
Odpovedať
1-2 mesiace pred svadbou, skor by som to neposielala. Aj tak tí dotyční o tom vedia skôr ako dostanú oznámenie.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme posielat take tie "americke save the date", na ktorom je len datum a priblizne miesto. Hlavne kvoli mojej rodine, lebo zijem v zahranici a aj sa tam budem vydavat. Toto bude take menej oficialne, lebo ich budeme posielat cez mail y robit ich budem ja :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_ldn my sme posielali 3 mes. pred svadbou,kedze mame svadbu v lete nechceli sme dlho cakat aby si nevybrali akurat dovolenku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som musela do konca mája už vedieť, kto chce ubytovanie, takže preto sme ho rozdávali začiatkom mája, to boli viac ako 4 mesiace pred svadbou. Ale nebyť toho, tak ho tiež rozdávame max 2 mesiace pred našim dňom.
Odpovedať
My mame svadbu 10.novembra co je piatok, takze nam odporucali oznamka rozosielat aspon 3 mesiace dopredu aby si hostia vedeli vybavit volno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som už dostala pozvánku na kamarátkynu svadbu aj týždeň pred svadbou ale ja som o nej vedel oveľa skôr takže to bolo v pohode. Záleží od toho akú veľkú svadbu máš. Ak tam bude pár ľudí, ktorí o tom vedia v podstate od začiatku tak ti podľa mňa stačí aj mesiac pred svadbou ale štandardne sa vraj posielajú tak dva mesiace pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My posielame skoro rok dopredu😂🤦‍♀️
Odpovedať
Podla mna tych pol roka mozno aj 3 mesiace je taka dostatocna doa. Neprehanala by som to nejak, ze by som ich posielala tak rok dopredu, to sa mi zda uz take prehnane. Tie 3 mesiace mi pridu ako tak no akurat a neposobi to hlavne tak nutene ;-)
Odpovedať
@bazianka tiež sa mi vidina tých 3 možno 4 mesiacov popredu pozdáva tak najviac. Nie je to ani krátko no ani zbytočne dlho pred svadbou. Najskôr som nechápala tomu ako si to s tým nútením myslela, no teraz mi to docvaklo. rok je podľa mňa hrozne skoro, neviem, to by som asi tak neriešila :-|
Odpovedať
Profilova fotka
tiež by som povedala, že tak dva mesiace dopredu stačí rozposlať oznámenia. My máme svadbu v septembri a teraz ešte len posielame oznámenia. Veď skoro všetci už vedia dátum, už len to dostanú na papieri
Odpovedať
Profilova fotka
Moja predstava je tak mesiac dva popredu :) Ako posielat ich rok dopredu, to mi pripre take cez. Neviem, vsak to ludia aj zabudnu za tak dlhy cas, ze sa aj nieco chysta. Tak asi nie. Podla mna ten mesiac dva popredu je tak akurat aj na vybavenie volna, zohnatie siat a vsetkeho.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?