Kedy najskôr poslať svadobné oznámenie?

Profilova fotka
Ahojte baby. kedy podla vam je najlepsie poslat svadobne pozvanky.chceli by sme co najskor vediet kolko ludi nam pride na svadbu a nevieme kolko mesiacov dopredu sa mozu poslat aby to nebolo blbe.
Odpovedať
My sme posielali asi 3-4 mesiace vopred
Odpovedať
Profilova fotka
My posielame najneskor v strede februara a svadba je az 7.6., no potrebujeme dopredu vediet, kolko ludi pride, kedze im organizujeme spanie a po druhe, v zahranici si s niektorymi ludmi dohodujem datum na kavu mesiac do predu, preto sme tu posielali aj save-the-date-karty, co zname asi tolko, ze si maju poznacit termin svadby... :-)
Odpovedať
my sme este sadobko neposielali , ale kedze tiez mame najblizsch v krajinach ako je singhapur, novy zeland, vieden a cesky krumlov s nimi sme sa dohodli ked sme sa uz zasnubili, podla noveho zelandu /mojho buduceho svagra :D / sme si prisposobili termin svadby :D 24.5. jupiiik
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som planovala oznamenia posielat mesiac aj pol, pred svadbou, ti co nedojdu uz vieme priblizne aj teraz, :)
Odpovedať
su tu aj baby,co maju az v septembri a oznamká už majú :) alebo poslali.podla mňa tak cca 4 mesiace pred je tak akurát.aj ked tiez by som ich mala najradsej hned :)
Odpovedať
Profilova fotka
vieš čo, my ideme teraz a svadbu máme v máji..ale tak všetci už vedia od leta dátum, takže teraz to dostanú už len formálne na papieri...:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budem mať svadbu v auguste a oznámenie plánujeme posielať niekedy prelom aprála - mája ... pozývame len blízku rodinu a kamarátov, takže väčšina aj tak už termín pozná ... :-)
Odpovedať
osobne si myslim, ze 2 mesiace pred svadbou, uplne stacia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?