Kde stiahnuť kvalitný obrázok na svadobné oznámenie?

Profilova fotka
Ahojte, prosím Vás nepoznáte stránku odkiaľ by som si vedela stiahnuť obrazok na svadobné oznámenie v kvalitnom formáte?
Odpovedať
Treba len googliť a tam sa dá pri hľadaní obrázkov nastaviť aby hľadalo tie v najvyššej kvalite. A potom treba dávať pozor aby obrázky nemali cez seba ochranné prvky samozrejme, alebo si obr.zakúpiť. No a pri ornamentoch a pod. je fajn ak je to vektorovom formáte. Toto je asi najlepšia stránka aká môže byť. Je platená ale kopec vecí odtiaľ sa dá nájsť aj voľne na nete. http://www.shutterstock.com/index-in.... Máš konkrétnu predstavu aký obrázok by si chcela?
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 Ja pri hľadaní pozadí a najmä inšpirácií používam Pinterest. Tam si môžeš zadať, že chceš voľne prístupné svadobné oznámenia. Ak by si povedala konkrétnu predstavu, vedela by som ti lepšie poradiť.
Odpovedať
@katarinka92 Ahoj nie vždy sa dá stiahnuť kvalitný obrázok. My sme boli nútený si ho prekresľovať. Ale môžem povedať že teraz vyzerá o 100% lepšie :-)
Odpovedať
@katarinka92 Ahoj, my sme si stiahli obrázok odtiaľto: http://www.freepik.com/free-photos-ve... Je to všetko zdarma, len snúbenec sťahoval aj nejaký program,aby sa s tým dalo pracovať. Treba poskúšať.
Odpovedať
Na https://pixabay.com/sk/ je veľa obrázkov. Všetky sú zdarma a v dobrej kvalite (môžeš si pri každom obrázku vybrať akú kvalitu chceš) a plus tam môžeš vyhľadávať po slovensky :).
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 aky obrazok by si tam chcela dat?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?