Kde ste si dali tlačiť oznámenia v Bratislave a okolí?

Ahojte, poradte mi prosim firmu, kde ste si dali tlacit oznamenia z vlastnej dielne v BA a okoli. Ci ste boli spokojni s vysledkom a cenou. Dakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@janulcik Zdravím ,ja som z Pezinka a pokiaľ vám bude sedieť cena, rád vám ich vytlačím. Tlačím na hrubé, hladké matné papiere, prírodné štruktúrované a perleťové. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa pýtala na obchodnej v ANWELy a tam to na taky perletovy papier vychádzalo 30€ na 40oznámeni, ale maju na vyber aj ine papiere.... ale nakoniec som si kupila vizitkové papiere v ŠEVTe a vytlačim si sama :D (maju rozne farby, štrukrúry a aj parleťove ;) )
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali aj my sme skúšali tlačiť na vizitkové papiere - prvé dve strany vytlačilo krásne a potom už nič - bežná tlačiareň netlačí na hrubší papier - iba upozorňujem, aby ste nedopadli ako my... ja som celý víkend googlila, pretože nechceme za to vyhodiť veľa peňazí a dnes ideme skúsiť jednu firmu v BA, kde nám vyšli super ceny - tak potom dám vedieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka ja mam atramentovu a viem že na hrubši tlači ale musim skusit lebo mam pocit že sa kazí a dava hrozne malo atramnetu hoci je nová napln a ked tak mam ešte v rezerve kamaratkynu laserovu a ked ani to nepojde tak počkam na tvoje správy ako dopadlo :D
Odpovedať
Profilova fotka
@janulcik ja vsetko v sevte :) nakupila som si tam perletovy papier, tam dala vytlacit a este mi to aj narezali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka ano, v ševte ti to rovno aj vytlačia na tvoj papier ? takže ak moja tlačiareň začne protestovat tak tam sakočim :D
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali to zavisi od bab ako su tam ochotne, ale teraz sa chystam opat do faxcopy, tam mi dal chalanisko lepsiu cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka a v ševte kolko stalo tlačenie na jeden papier ?
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali fuuuu, to ani neviem takto, ale ked som platila v faxcopy 15 stran a v sevt, bol tam okolo 1,50 rozdiel....
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka a vo faxcopy im nevadi že maš vlastne papiere ? tak ked pojdem stredu na obchodnu skusim zistit tam aj v ševte lebo viem že v ANWELy mi nechceli na moje papiere že oni maju svoje špecialne
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali ja som to dala tlacit vo faxcopy pri kike a ten chlana bol uplne v pohode, ze mozem :) este aj paprierik na 5% zlavu mi dal :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka tak dakujem za info takže aspon viem že ked doma to nepojde nemusim stresovat (až tak moc) a pobeham faxcopy :D dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
faxcopy sa mi zdá tiež drahé oproti tomu, čo som našla, ak nám to dnes vytlačia pekne tam, čo som našla, pošlem potom kontakt do IP... My máme obojstranný návrh oznamiek, takže tam je dosť veľký cenový rozdiel potom. Ale neviem, ako je to s narezaním, my sme rezačku zohnali (požičali), takže to si už budeme riešiť sami... Tak zatial ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka to máš pravdu, narezanie by aj mňa zaujímalo. Tiež by som si chcela dať tlačiť menovky na stôl vo Faxcopy ale strihať doma by sa mi to nechcelo :-D @zoldynka narezali ti to vo Faxcopy?
Odpovedať
My sme si este nedali, ale mam blizko prace osvedcenu kopirovaciu sluzbu, a kedze to nie je velka siet ako FaxCopy a zo skusenosti viem, ze su ochotni a sikovni, tak ich rada podporim tym ze im tuto zakazku dam. Rezanie je samozrejmost. Mala by to byt samozrejmost vsade v tychto firmach. Inak - Jesenskeho ul., Bratislava, City Copy Center.
Odpovedať
Profilova fotka
takže misia splnená ;-) - výsledok: 30strán obojstranná farebná tlač na papier hrúbky 300g/m2 = 26eur - čiže 120 obojstranných farebných oznámení : 0,21eur za 1kus tlač: Impromat, Koceľova ulica BA Dúfam, že som pomohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima nareazli nam to, aj ked doma mame reazcku, nechali sme to na nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dávali v Anwell na obchodnej, pri 200ks nás vyšlo 1 oznámenie na 0,13€ :-) sme s nimi veľmi spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dávali v Anwell na obchodnej, pri 200ks nás vyšlo 1 oznámenie na 0,13€ :-) na druhý deň sme ich mali, a ešte nám ich aj pekne narezali....sme s nimi veľmi spokojní, takže vrelo odporúčam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@carolinka2 a to ste mali aky papier ? ja som sa tam bola pytat na perletový a povedala mi že 40 oznámení bude asi 30€ čo je 0,75 euro na jedno
Odpovedať
@janulcik my vo FaxCopy a som spokojná. neodporúčam firmu okat. pani, ktorá sa nám venovala bola spočiatku veľmi nepríjemná a napokon nám ich aj pokazili. našťastie nám vrátili zálohu. užila som si veľa nepríjemného napätia pri tom. chceli to celé hodiť na mňa, no našťastie som mala vytlačený exemplár, ktorý na 1x vytlačili dobre. len potom zvyšných neviemkoľko stovák kusov bolo presvetlených. ale už máme a dobre :)
Odpovedať
vo Faxcopy nám to vytlačili dobre, baba bola pokojná, hneď ma pochopila, úplne milá. aj nám to narezala. tlačili sme na etiketový papier od nich. vyšlo nás to 53 eur. a dala som tlačiť: 100 ks oznámení, 90 ks etikiet na víno a koláče, 30 ks pozvánok k svadobnému stolu, 30 ks linkov (link na náš zoznam svadobných darov tu na MS) a 70 ks menoviek. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka tak to znie ako slušna cena :) tak tam asi fakt zbehnem či my vytlačia na moj papier :)
Odpovedať
@chillinka_ali závisí aj, koľko sa ich zmestí na A4, nám sa zmestili 4. odporúčam dať si vytlačiť prototyp, jeden im tam nechaj a jeden si vezmi. aby oni vedeli, že ako to chceš farebne vo výsledku a ty aby si mala jeden exemplár, keby sa vykrúcali. to je moja skúsenosť s tým okatom. s faxcopy som to tiež spravila, ale tam som to nepotrebovala. a ja som platila aj za papier, tak to isto bude menej potom u teba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka ja som si kupila vizitkove papiere v ševte a mam tiež 4 na A4ke a budem tlačit len čisto čierny text a asi na 12papierov a to si doma budem lepiť na farebný a viazať stuhou :) ale moc dakujem za potrebne informácie ;)
Odpovedať
Dakujem vam vsetkym za skusenosti a rady. Moc ste mi pomohli. Mate niekto fotku na oznameni? Aky papier ste pouzili?
Odpovedať
@ zoldynka to si bola vo Fax&Copy na Galvaniho?
Odpovedať
Ja by som skusila Tlaciarne Neumahr - tam davaju lepsie ceny ako kdekolvek inde, vzdy daju menej ako im poviete ze vam dali ini, my si tlacime tam
Odpovedať
Profilova fotka
neviete prosim poradit kde v BA mi vytlacia oznamko s 2 fotkami ? a aky papier je na to vhodny ?
Odpovedať
@antamauru ja som šla do FaxCopy a skúsila tlač na rôzne papiere, kým som sa rozhodla pre jeden. ono je nakoniec niekedy prekvapko, ako to na papieri vyzerá.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?