Kde sa dajú urobiť pekné svadobné oznámenia?

Profilova fotka
Dobry den poradte mi prosim nejaky dobry program na stiahnutie kde sa daju urobit pekne a kvalitne svadobne oznamenia Vopred dakujem :-)
Odpovedať
skus Picasa3, ale uloz si oznamenie potom v najvyssom rozliseni. Inak je to super ofot, lebo sa tam daju vkladat foto, strihat, robit kolaze, tienovat, prelinat, otacat, pridavat strasne vela typov pisma a daju sa nastavit rozne styly i podsvietenia.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kythos21 Dakujem ti velmi pekne za typ urcite si to stiahnem....este vies odkial to je najlepsie stahovat ?
Odpovedať
vies co, ja som robila tak, ze som si odfotila foto, upravila som cez ten program, co som ti odporucila a ulozila v naj naj vyssej kvalite.. Inak velmi neviem odporucit. Ja som velmi spokojna s Picasa a robim cez to vsetko, retusujem, orezavam, menim styly.. A je to absolutne nenarocny program. urcite odporucam, tam urobis oznamko z fotiek, obrazkov, kolaze.. je to idealny program, len si urcite uloz v najvyssom rozliseni, lebo pri tlaceni sa ti moze stat, ze ti t vytlaci zrnite. Ak by si to mala nainstalovane a potrebovala s niecim pomoct, kldne mi napis a pomozem, poradim ;)
Odpovedať
a stahovala som zdarma z netu, nic zlozite!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kythos21 No dakujem ti pekne hned zajtra sa do toho pustim a dam ti vediet co a ako..... oznamka uz mam teoreticky urobene z nasimi fotkamy ale musim ich prerobit v kvalitnom programe
Odpovedať
Drzim palce a v akom si robila oznamka?
Odpovedať
Profilova fotka
zatial len v skicari a tak to som si urobila len taky nacrt ako by to malo vyzerat a celkom pekne len to netlacim lebo to bude katastrofa :D
Odpovedať
Profilova fotka
@christiana81 urcite odporucam Lubku Molnarovu ked si das tu na MS profesionali a tam zvolis svadobne oznamenia tak ti ju tam da a mozes ju kontaktovat.. je strasne mila a ustretova my mame od nej a sme na 100% spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bejusicek Dakujem ti za typ,no ja viem nat isto robit pekne a kvalitne oznamenia len som potrebovala rogram :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?