Kde mi navrhnú svadobné oznámenia bez tlače?

Profilova fotka
Dobrý deň milé dámy, mala by som na Vás otázočku, ktorá sa týka svadobných oznámení Mám presnú predstavu, aké by som chcela /len ti to neviem tak pekne (profesionálne)navrhnúť. Neviete prosím, kto navrhuje, ale nevyžaduje, že je nutná u nich tlač? Ďakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
vyzadovat by to nemali nikde ved ty im platis aj za ten navrch, teda aspon u nas to tak byva lebo malokto pride uz s urobenym oznamenim a chce ho len vytlacit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak navrh ti urobia viacery... ale kolko si ochotna zaplatit? Ti dohodim kamarata grafika ... mne robil tak ze som si sama akoze nakreslila predstavu a on to dal graficky....
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina757 a on je z Prešova
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina757 Nikdy som sa takými vecami nezapodievala,ale zdá sa mi to byť prehnané, pýtať za návrh oznámenia 20, alebo dokonca 35 € ( je pravda, že netuším koľko práce je s takým grafickým návrhom), ale zdá sa mi to veľa. Ak by som Vás mohla poprosiť o kontakt na kamaráta /bola by som vďačná.
Odpovedať
Profilova fotka
@danielik001 No ak ti mam pravdu povedat tak 20 alebo 35e je este dobra cena. Platieva sa aj viac takze bud si urob sama nejako rucne oznamenia alebo sa teda zmier s tym, ze budes musiet nieco zaplatit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ewerin To vážne? Vôbec som s takými cenami nepočítala. Ja som si ho skúšala aj sama navrhnúť, ale vidno mi tam fajne odseky obrázkov :D /ale mám ešte alternatívu - ručne si polepiť čipku a sušené kvety. Tak sa dám asi na to.
Odpovedať
@danielik001 neskusala si stranku canva.com? ja som v nej hlavne pismo doladovala, sama som si urobila navrh oznamenia, teda viacere navrhy ktore som potom ukazovala priatelovi :D a ked sa mu nepacilo skusala som dalsie a dalsie, z obrazkov na google nejake orezavanie obrazkov skricar corel a podobne aby sa obrazky pekne prekryvali :)
Odpovedať
@danielik001 este mi napadlo, mozno by ti to vedeli urobit aj nejaky studenti , v ramci svojho osobneho rozvoja, aj ked uz teraz je to asi zriedkave aby si niekoho nasla, ale za skusku to stoji, niekoho kto este len studuje grafiku a podobne, pripadne za nejaku nizsiu by sa to myslim dalo :) mozno by som ti s tym vedela pomoct aj ja. grafiku sice nestudujem ani nic :D , ale ak chces mozes mi napisat svoju predstavu ze ci by som nieco take vedela aku mas predstavu no a ked nie tak teda tvoja alternativa znie tiez celkom fajn :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danielik001 dam ti kontakt na Peta Peregrina- pepress@mail.t-com.sk Odvolaj sa na mna a cena bude nizka, ja uz s mojimi navrhmi a tlacenim mala za 0,33€ a to som mala fakt ze i papier kvalitny. Osobne ma firmu na Levocskej ...budova vzorodevu 6 poschodie
Odpovedať
Profilova fotka
tak si mala skor formulovat otazku, ze kde ti urobia navrh na oznamenie zadarmo. to asi nikde. byt tebou tak beriem aj takuto cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak podľa mna je to super cena, byť tebou, tak by som neváhala
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že ani tých 25€ nie je taká zlá cena ale pokiaľ si to vybavíš za tých 33 centov za kus aj s tlačou tak to môžeš skákať od radosti
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@miss_tins ahoj, prosím ťa, keď si si spravila návrh cez canva mala si ho po vytlačení ostrý?...skúsila som len tak vytlačiť môj návrh na obyčajný papier a nie je to ostré :/ neviem čo s tým
Odpovedať
@natka113 netlačia som to odtiaľ, stiahla som to v pdfku a to pdfko som si skopirovala potom do wordu, snaž sa v cance robiť čo najväčšie aby si to ptm mohla v prípade potreby zmenšiť a ostrosť nebude problém :)
Odpovedať
@natka113 a ulozila si to ako pdf print? nie si prva co sa na toto stazuje, no nechapem, u mna bolo vsetko ako od grafika aj po vytlaceni
Odpovedať
@natka113 To si chceš tlačiť sama doma ? Práve pre toto by som to tlačila radšej niekde vo firme, ako sa s tým sama trápiť doma. Tam to máš isté, že to budeš mať v poriadku a ostré ako chceš. Doma treba mať na to dobrú tlačiareň :-)
Odpovedať
@janelicious03 ďakujem ti veľmi pekne, uloženie do pdf print to všetko vyriešilo :-) predtým som to ukladala ako klasické pdf, tam bol problém :D
Odpovedať
@janulik923 nie, doma to určite nebudem tlačiť, len som to chcela vidieť ako to bude vyzerať predtým než to pôjde na ostro na tlač ;-)
Odpovedať
Nám robil návrh chalan z https://www.instagram.com/svadobne_oz.... Chceli sme iba navrh, urobil presne co sme chceli, ale nakoniec nam to aj tlacil. Nechceli sme to uz komplikovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?