Copygraf Košice

Moje skúsenosti s touto firmou sú asi len tie najhoršie. Minulý týždeň sme si tam boli objednávať svadobné oznámenia a poháre s gravírovaním. Dopadlo to asi tak, že to malo byť hotové v piatok a keď som tam prišla v pondelok na obec tak mi tam pán povedal, že ich ešte nemajú ale že poobede budú určite. Tak zase poobede som tam išla v nádeji,že konečne uvidím naše oznámenia. ale keď som im povedala o čo ide tak som dostala asi takú odpoveď, že poháre už tam majú ale nemá mi ich kto vygravírovať a oznámenia tiež ešte nedorazili. Potom začalpán po mne kričať, že keď som to chcela mať tak som si mala objednať z tých pohárov, ktoré oni majú na sklade a nie niečo po čo on chudáčik musel isť až do Prešova. A najviac ma dorazilo keď sa ma opýtal, že kedy mám svadbu a keď som mu povedal, že o dva mesiace tak mi na to odpovedal, že veď predsa mi to neponáhľa, že dovtedy si to môžem rozmyslieť a žiadna svadba nebude.A po tomto som už mala dosť. Dneska ráno mi konečne volali, že už to mám hotové, ale keď som prišla domov tak som zistila, že gravírovanie na pohároch je urobené horšie akokeby som si to robila sama. Musela som sa o to podeliť aby aj ostatní ľudia neoľutovali, že si tam dali niečo robiť tak ako ja.
Odpovedať
Ahoj, dobre ze si sa s touto skusenost podelila s ostatnymi. Obcas sa mi zda ze taketo veci sa mozu stat len na Slovensku - otras spravanie!
Odpovedať
S tvojím odporúčaním tejto firme je naozaj súhlasím. My sme si s priateľom kúpili krásne poháre, kde boli aj swarovského kamienky (pre nás tie najkrajšie) a môžem povedať, že neboli veľmi lacné. Dostala som od známych odporúčanie na túto firmu, že tam veľmi pekne gravírujú, tak sme sa dali prehovoriť a dali sme ich vygravírovať (pôvodne sme ich nechceli dávať gravírovať). Dohodli sme sa s pani, ktorá tam robí na veľkosti a type písma a ona to mala dať pánovi, ktorý bude gravírovať. Dopadlo to asi tak, že keď nám volali, že si máme prísť po poháre tak som si skoro sadla na zadok. Vôbec na pohároch nebolo to čo sme chceli a gravírovanie bolo otrasné, moje meno sa nedalo ani prečítať. Keď sme sa pýtali prečo, to gravírovanie je také zlé a prečo tam nie je to čo sme chceli, tak nám povedali asi toľko, že oni za to nemôžu, že sme si vybrali zlé písmo a pod. (ale hlavne, že sme to vyberali s ich pracovníčkou, ktorá nám povedala, že to bude dobre vyzerať). Tak sme dali poháre reklamovať a dopadlo to asi tak, že už čakáme asi 2 mesiace a nič. Keď som im tam volala niekoľkokrát tak mi povedali, že oni to nevedia urýchliť a najlepšie na tom, že nejaký pán, ktorý mi zdvihol mi povedal, že ich ani nemusím dostať naspäť a peniaze od nich tiež neuvidím. Takže tiež mám veľmi dobré skúsenosti s touto firmou. Zbytočne vyhodené peniaze za poháre a nehovoriac o tom, že to gravírovanie stálo tiež 13 eur. A nemáme ani poháre a ani peniaze. Tak nevestičky, dávajte si pozor na túto firmu.
Odpovedať
Profilova fotka
wuaaaw......ako som v soku trosku....ja som planovala dat gravirovat pohare tiez v copygrafe ale nakoniec ma priatel prehovoril a nechali sme si len vypieskovat mena a datum na stopku nakolko mame tiez pohare so swarovskeho a nechceli sme ich kazit lebo su pekne sami o sebe.....ale ked tu tak citam vase skusenosti mozem mojmu milemu len ruky nohy bozkavat za jeho rozhodnutie :)
Odpovedať
Aj ja mam len NEGATIVNU skusenost. Dňa 24.5.2013 som v spolocnosti Copygraf, s.r.o., Postova 20, 04001 Kosice vytvorila vlastny navrh na svadobne oznamenie a objednala som si 40ks svadobnych oznameni a 30ks pozvani k stolu. V hotovosti som zaplatila 22,50€ za celu objednavku, tuto sumu mi vyratal zamestnanec s ktorym som robila objednavku. Bolo mi povedane, ze musia objednat papier, ktory som si vybrala a teda termin dodania je 3-4 dni a ze ma budu telefonicky kontaktovat. Nikto ma nekontaktoval, preto som 31.5.2013 isla osobne na pobocku. Tam mi bolo zamestnankynou spolocnosti povedane, ze dnes im prisiel papier a preto nie su oznamenia hotove, novy termin dodania urcila 4.6.2013. Opatovne ma nikto nekontaktoval, ze uz su hotove, preto som 5.6.2013 isla osobne na pobocku. Bolo mi povedane, ze nie su hotove, pretoze nemaju papier. Rozpravala som sa aj s konatelom (tak mi ho predstavili), on mi povedal aby som spisala reklamacny protokol a termin dodania bol stanoveny na 6.6.2013 po 17:00. Spisala som reklamacny protokol a pozadovala som termin dodania 6.6.2013 a zlavu 30% z ceny. Dna 6.6.2013 som prisla na pobocku o 16:55, oznamenia neboli hotove, musela som cakat do 17:20. P. konatel sa pri mne pristavil a ustne mi vysvetlil, ze pracovnik s ktorym som robila objednavku mi zle vyratal cenu a ze som mala platit cez 50€, ale kvoli mojej spokojnosti uz nemusim nic doplacat ale ani mi nemozu dat ziadnu zlavu. Nasledne mi pracovnik odovzdal oznamenia, pricom mi dal len 39ks svadobnych oznameni namiesto 40ks z toho 4ks boli nekvalitne vytlacene (viditelne volnym okom) a 15ks pozvani k stolu namiesto 30ks z toho 1ks bol poskodeny (okraje boli pokrcene a krivo odrezane), taktiez pismo nebolo vytlacene striebornou farbou ako som pozadovala. Vyziadala som si konatela, no bolo mi povedane, ze je momentalne zaneprazdneny (pricom so mnou hovoril pred 10 minutami) a dali mi vypisat dalsi reklamacny protokol a novy termin dodania vobec neurcili. Dnes rano 7.6.2013 o 7:23 ma kontaktoval zamestnanec splocnosti Copygraf, s.r.o. s tym ze vyhoveli mojej poziadavke na zvysenie poctu, pricom som reklamovala nedostatocny pocet kusov na zaklade objednavky. Ked som si bola vyzdvihnut tovar, znova bola viditelna biela podkladova farba, opatovne ma poziadali, aby som vypisala reklamacny protokol (to by uz bol treti). To som odmietla a ziadala som vratenie penazi. Bolo mi povedane, ze to v ich spolocnosti nie je mozne. Vyziadala som si konatela, ale nebol na pobocke. Ked som trvala na svojom, povedali mi, ze mozem poziadat o vratenie penazi pisomne, ale ze oni tlacivo nemaju. Ziadala som cisty papier, co mi spociatku neboli ochotni dat. Nakoniec som vypisala ziadost o vratenie penazi a oznamenia som neprevzala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Firmu copygraf NIKOMU NEODPORUCAM !! Je to banda klamarov na cele s konatelom Vicianom. Klamu a zavadzaju, vlastna skusenost. Dal som si tam rezat polep na sklo (so svadbou to nesuvisi, no nedalo mi nevyjadrit sa). Spravili to nekvalitne, uplna fuserska robota. Tiez tvrdili, ze nemaju tlaciva na reklamaciu. Aka nahoda, firma ktora sa zaobera tlacou nema tlaciva a nevie ich dodat. Jedna komedia. A ten saso Vician - akoze konatel, kapitola sama o sebe. Tiez sa rozkrikoval pocas, toho, ako som si chcel pravom vyziadat reklamacne tlacivo. Pocas tych 20 minut co som tam stravil sa jedna zakaznicka stihla tiez stazovat, na nekvalitne gravirovanie do obalu diplomovej prace. Sluzby maju NEKVALITNE a PREDRAZENE ! Dnes som si dal vyrezat v reprocentre v KE to iste, za 4x nizsiu sumu. Len tolko moja skusenost. Copygraf.sk je jedna nepodarena firma, nenechajte sa oklamat.
Odpovedať
@janko352 Janko má pravdu vo všetkom, je to tu postavené na hlavu a hlavne p.V žiak druhého ročníku právnickej fakulty. ;-)
Odpovedať
Je neskutocne, co som zazila s firmou COPYGRAF. Dna 23. 9 som si davala v tejto spolocnosti urobit razitka. Poslala som im vsetky mozne podklady, takze vsetko mohli len a len okopcit. Po zhruba dvoch tyzdnoch mi poslali navrh peciatok, ktore vyzerali, akoby ich robili deti z materskej skolky, tak som im dala navrh znova opravit. Po dvoch tyzdnoch mi poslali skoro ten isty navrh, no proste cele zle, ale uz sme sa uspokojili aj s tym. Kazda peciatka sa mala platit zvlast, cize mali vystavit dve faktury. Aj tento pokyn mali odo mna v maily, no nepochopili ho a obe peciatky nam poslali do BA s jednou fakturou. Nakoniec, ked sme peciatky rozbalili, zistili sme, ze ICO a IC DPH je ZLYYYY. Po mojom telefonate na prevadzku mi p. pracovnik Danko povedal, ze tuto peciatku on nerobil, dovidenia a praskol mi telefonom. Po mojom kontaktovani majitela firmy sa taktiez nic nevyriesilio, pisal mi len smsky, aby som podala reklamaciu na ich firme. JE TO JEDNA NESCHOPNA FIRMA, KTORA NEVIE AKO SA ROBIA SLUZBY, NEVEDIA SA CHOVAT K ZAKAZNIKOVI A CO JE HORSIE, NEVEDIA PRACOVAT.
Odpovedať
Toto všetko je žial pravda ale zamestnanci za to nemôžu . Prevádzka je chránenou dielňou a ľudia sa tam menia ako na bežiacom páse. Aj v tomto prípade platí porekadlo : ,, ryba smrdí od hlavy ,, :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pozicala skripta spoluziacke na okopirovanie (mala som kopiu v hrebenovej väzbe)....100 stran kopirovali pol dna, polovica skript je hore nohami a zviazali jej to do hrebenovky pozdlzne, cize ma z toho nieco zviazane na spodnej casti papiera s polovicou obsahu hore nohami a moje skripta vratili tak znicene, ze ich mozem hodit do kosa (potrhane strany, rozbita väzba,...katastrofa) a nauctovali si 10 eur a otazku o oprave mojich skript ignorovali (su nepouzitelne, mozem ich hodit do kosa) Neschopna firma, ani zadarmo by som si tam nic neobjednala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Firma Copygraf zamestnava ludi ZTP, ktorych pan Vican ma akoze zaucat pri nastupe do zamestnania.Kedze navstevuje skolu v BA tak to nestiha a nezauci nikoho .Spolieha sa len na to ze sa bud zaucia sami ,alebo sa ktomu odhodla niekto kto tam robi dlhsie.Kedze tam ,ale nikto nepracuje dlhsie ako3 mesiace , tak su tam vlasne vsetci novacikovia a vas nema kto zaucit..Sice je tam jeden zamestnanec s nacuvacim strojcekom ,ktory je dievca pre vsetko{neviem ci tam este pracuje] , ale ten to fakt nestiha ma pracovnu dobu aj 13 hodin. Teraz uz viete preco tam vladne nekvalita. A k reklamaciam nariadenie je prevziat reklamaciu ,ale reklamacie sa zasadne neuznavaju. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujímavá informácia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Vicianovy uz skrachoval nejeden podnik. Sest rokov mi dlhuje peniaze. Podniku v ktorom budete pocut meno Marek Vician sa na hony vyhnite.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
nastastie nastala v danej firme zmena, zmenil sa majitel, pracovnici. Danu firmu vrele odporucam, boli rychli, precizni...Naozaj skvela praca. Este raz..len odporucam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Situácia vo firme sa zlepšila a myslím že k lepšiemu. Akurát nový majiteľ to drží prísnejšie pod kontrolou a sú zavedené nové systémy, už sa to riadi z Bratislavy a prišli aj nový ľudia. Niekedy je to robota pre robotu aj pre nás. Ja som tam pracovala aj za Viciana a aj za nového majiteľa. Bolo nás tam štrnásť ľudí a Vician vždy niekoho vyhodil, vymenil. Mali sme pocit, že mu to robilo dobre. Raz vyhodil človeka pred všetkými a riadne si na ňom uľavoval. Vician sa do predaja Copygrafu venoval svojej druhej firme a ako sa to tu spomenulo, a aj štúdiu. Ku koncu to už nezvládal ako si to on predstavoval. Snažil sa organizovať porady ale vždy to boli hlavne jeho plány a predstavy, ktoré sa často odlišovali od reality. Výber nových ľudí chcel mať tiež pod kontrolou ale mal obmedzený výber, niekedy bral z núdze. V protokole sme mali napísané, že "každý zamestnanec musí byť rýchlo nahraditeľný". Každý mal o Vicianovi vo firme svoj názor. Musím uznať že jeho výberové konanie bolo prvotriedne, mala som pocit ako keby som nastupovala do veľkej spoločnosti a to tam pracovalo zopár ľudí, najprv som dostala naučiť sa naspamäť na domov materiály a písala som z nich test ako v škole. Ja som výplatu dostala vždy načas a dostala som aj na ruku peniaze keď sa niečo robilo, bolo to také pravidlo. Ale vyjadroval sa, že ľudí čo nebudú robiť tak ako on chce nevyplatí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?