Čo hovoríte na takéto oznámenia?

Baby čo hovorite na taketo oznamka? Mne sa to strasne paci, ale neviem ci to nie je moc. A tiez neviete kto take robí? _Ide mi o tie strasove ozdoby
Odpovedať
Ja hovorím, že ak sa to páči vám dvom, nie je čo riešiť ;-)
Odpovedať
podľa mňa je to pekné, ale tak hlavne tebe sa to musí páčiť a myslím, že aj jedna baba odtiaľto robí veľmi pekné svadobné oznámenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
strasove ozdoby si objednaj z ebay...za par eur sa daju najst vselijake :) mne sa tiez paci taky styl, ale nakoniec budem vyrabat vastnorucne take origami oznamenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Proti gestu žiaden dišputát ;-) hlavne je aby si sa zhodla ty s partnerom ;-)
Odpovedať
Podla mna by to malo ladit s temou svadby...luxusne,moderne,elegantne. Tieto somarinky su dost drahe. Daju sa sice kupit na ebay, ale tie lacne aj tak vyzeraju a su takej kvality. Takze ak to naozaj chces, pocitaj viac euricok,ako za klasiku. A hlavne ked ich potrebujes vela..;)
Odpovedať
Pekne oznamka, ale treba si uvedomit dlzku wow-efektu takychto oznameni :-) (dostanem ho, spomeniem si na vas, poslem vam pohladnicu a ulozim ho niekam do suflika. Po 10 rokoch ho najdem a vyhodim). Ale zase ak mate par sto eur navyse, nie je o com, treba si plnit sny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez myslim, ze v jednoduchosti je krasa, ale na druhej strane je to vzdy aj o case a fin.prostriedkoch :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj mne sa pacia pozvanky takehoto stylu. Ale kde ich na SR zohnat?
Odpovedať
presne ako píše swarovski, oznamko má hodnotu akurát tak pre vás dvoch, inak je jeho životnosť veľmi malá /ak to niekto nezbiera/. Príde to dotyčnému, prečíta si, na týždeň založí na chladničku a pri prvom upratovaní zahodí do koša. /mne sa to napr. stáva aj s darčekom pre hostí, lebo to odložím do najzastčenejšieho šufla a potom to aj tak vyhodím/.
Odpovedať
Profilova fotka
@sidownee Tak to uz hej.
Odpovedať
Myslim, ze som nasla, co som hladala: http://www.archabellus.sk/gallery.html
Odpovedať
@sidownee Ahoj,dala si si u nich robit oznamka? su pekne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katuska54 To oznamko hore nie je od nich. Ale uz som im napisala a cakam, na ich navrh. Som im zatial popisala, ake asi chcem. Tak som zvedava, co poslu.
Odpovedať
krásne, osobne budem mať podobne so stuškou, no anakoľko mám šikovné kamošky tak mi s tým pomôžu 8-)
Odpovedať
ja hovorim, ze v jednoduchosti je krasa... ja rozmyslam, ze tam nebudeme davat ziadne basnicky, ani motta. Zakladne udaje a je to.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím, že to nie je moc ak sa to Vám páči ;-) to je najdôležitejšie, aby ste vy dvaja boli spokojní, so všetkým ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
v nasej ponuke mame rozne zaujimave oznamenia aj na podobny styl a samozrejme sa da vyhoviet aj vasim predstavam :)
Odpovedať
sponkove su napriklad aj tu: http://www.tiskoznameni.cz/detail/sva... - myslim, ze maju pobocku aj na Slovensku...ja som osobne za to, aby boli vyrobene profesionalne - je to velmi namahave a clovek sam bez pomoci tazko vyrobi rovnaku kvalitu na neviem kolkych oznameniach a aj objednanie materialu nieco stoji...to len za mna osobne, ja by som sa do vlastneho nepustala - vela ludi ma originalny napad a sikovne ruky, vtedy smelo do toho, ale ked chces klasiku - a este k tomu takeho luxusneho charakteru, tak urcite je dobre dat si poradit a vyrobit. vela stastia! :)
Odpovedať
Pekné sponkove je tu http://www.invite-to-wedding.eu/newes... alebo toto s čipkou http://www.invite-to-wedding.eu/newes....
Odpovedať
Profilova fotka
@aaadulienka mne sa páči hneď tá prvá varianta :)
Odpovedať
@sidownee pozri si luluweding..vyrába podobné oznámenia :-)
Odpovedať
Pozri sa na sashe.sk ;-) Tam sa tomu venuje viacero ľudí :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No, napríklad u nás sa dajú zohnať celkom bežne :)
Odpovedať
ja som napriklad za to, ze oznamko si len ludia precitaju, nechaju na chladnicke pripnute do datumu svadby a po svadbe ho vyhodia, nikto /alebo len zberatelia/ si ho nechaju na pamiatku, takze ja do oznamok vela penazi vražať nebudem... je to pekne, co si si vybrala, nehovorim, ze nie, ale zas su aj veci, ktore ti mozu ostat na pamiatku a radsej by som do nich vrazila peniazky,,,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Milé nevestičky, :-N vydávať sa v tejto dobe je strašne drahé, ale svadobné oznámenia sú nádherné, výber je obrovský, až je ťažké rozhodnúť sa a vybrať to naj.... 85% ľudí si SO založí do šuflíka len tak alebo ich vyhodia, ale zberatelia ako ja si vážia každý kúsok, takmer, nevyhadzujú ale sa skôr pochvália úlovkom, prípadne sa podelia. Chcela by som Vás poprosiť, ak máte nejaké navyše, nevyhadzujte ich, nepoužívajte ako poznámkový papier ale radšej prispejte do mojej zbierky ca 15 000 kúskov. Ak Vám zostali aj 2-5 rovnaké, nevadí, mám kolegyne a navzájom si vymeníme duplikáty. Želám Vám krásnu svadbu podľa Vašich predstáv a peknú realitu života. Milada
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia0805 mohla by si mi prosim poslat link na tie strasove ozdoby? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nely459 podla toho aku mas predstavu...tento predajca je z ciny, a ma rozne druhy, rozne pocty a rozne ceny... http://stores.ebay.co.uk/blinglegend/... urcite je to ale lacnejsie ako objednavat od nejakeho predajcu zo slovenska, ktory si to nehorazne navysi...ak by si chcela naprikla platove namiesto strasovych, tie vyjdu ovela ovela lacnejsie, a su rovnako krasne, tieto som objednavala sestre minuly rok, pouzila ich na oznamenia a boli velmi velmi pekne: http://www.ebay.co.uk/itm/100-Pearl-R...
Odpovedať
Profilova fotka
@nely459 alebo tento predajca ma tiez celkom dobre ceny: http://www.ebay.co.uk/itm/various-rhi... treba hladat, mozno najdes aj nieco lacnejsie, ak zadas do ebay vyhladavaca ''ribbon buckle'' tak ti to najde veeela odkazov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?