Chceme radšej peniaze ako obliečky, príbory a pod.

Profilova fotka
Ahojte nepoznáte aj iné básničky okrem týchto dvoch? Ďakujem 1. "Pokiaľ si niekto so svadobným darom hlavu láme, tak vedzte, že už doma takmer všetko máme. Keďže sa budeme čoskoro brať, malý tip Vám môžeme dať. Poteší nás príspevok v akejkoľvek hotovosti, ktorý zdvihne rozpočet našej domácnosti. " 2. "Vezmite tieto riadky ako malú radu, svadba nie je o trápení, čo obstarať k daru. Pokiaľ niečím prispejete, budeme veľmi radi, hlavne, keď to ešte oslávite s nami!
Odpovedať
ked chces iba peniaze, tak ejdnoznacne 1. v durhom pripade by to mohlo byt pochopene napr. ze donesu flasku. Inak si s tym nelam hlavu a natvrdo pisem, ze chceme iba hotovost, ziadne ine dary pretoze vsetko mame
Odpovedať
Profilova fotka
ja nepoznam ale ten prvy je fajn
Odpovedať
aj ja ešte dumam, že ako pozmenim to naše :-) nech to nepride drzeeee!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alinka1810 mozes to neviem ako milo napisat....ale nevyhovies vsetkym...vzdy sa niekto najde kto to ofrfle :)
Odpovedať
Profilova fotka
My si dáme k pozvánkam takúto kartičku .. Mali to známy a nejaké peniažky si aj zotreli tak dúfam že sa nám to oplatí :)
Odpovedať
Profilova fotka
my si dáme " Ak by si niekto nad svadobným darom lámal hlavu, prijmite od nás jednu malú radu. Keďže my dvaja spoločnú domácnosť ešte nemáme a stavať domček sa ešte len chystáme, poteší nás príspevok v akejkoľvek výši, ktorý rozpočet na náš domček navýši."
Odpovedať
Profilova fotka
@ludmilka15 presne take nieco ...tiez ideme staviat dom ...pekne to je isto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?