Cerveny papier (leskly/perletovy) BB,ZV??

Baby, už mam skoro hotové oznámenie no nikde neviem nájsť červený ale lesklý papier, o perletovom môžem asi len snívať. Pomaly by sa už hodilo mať ozmanenia dokoncene. :-) Potrebujem ho ako podklad pod biely papier. Nemáte niektorá skúsenosti kde by som niečo také nasla, najlepšie bb, alebo Zvolen. Dakujem
Odpovedať
hmm a to normálne si skúšala aj papierníctva?
Odpovedať
Skusala som. Lesklý nebol. Ešte skočím do klema na ich stránke som nasla že robia oznamenia aj na lesklý červený a uvidím. Ak najdem dam vedieť... ,
Odpovedať
@mikicatko Ja nie som síce tam z toho konca slovenska ako píšeš, ale tiež zháňam perleťový papier. V papierníctve Ševt majú
Odpovedať
Majú?? Ďakujem tak zbehnem ešte tam. Uvidíme. V kleme nemajú, ani faxkopy (tam som kúpila bezovy perleťový). Teda ten sevt je posledná nádej.
Odpovedať
@mikicatko Ahoj, no zohnala si ten papier?
Odpovedať
u vás v ševte nemali ale! na internetovej predajni ano. objednala som ho a príde mi na predajnu do bb. takže v utorok idem preň. uvidíme či bude podľa predstáv..
Odpovedať
@mikicatko Ok, daj prosím vedieť ;) Ďakujem
Odpovedať
Takže, bola som nutena im ho tam nechať. Fabrebne to bola tmavo bordova. A boli v nej také malé kusky bledsej farby až bielej, ako recyklovany papier. A perlet tam bola kde tu. No za ten peniaz mi to pripadalo nekvalitne, a sklamana som bola. Včera som objednala z inej stránky rozmery bude mať 700mmx1000mm a vyjde aj s postovnym 9,05 eura, čo je dosť no ak to bude to čo chcem budem rada. A sám znova vedieť.
Odpovedať
@mikicatko Ja som sa včera trepala do faxcopy a oni zmenili otváracie hodiny tak som zas nestihla ]-(
Odpovedať
To mam najradšej aj ja. Tam som kúpila pekný perleťový taký maslovy také majú dobrý výber, ale červený nemajú. Kreatívne papiere sa to voa odkiaľ som ho objednala akurát mi volala že jedine tento papier sa nedá poslať postou, že ho musia poslať kurierom. Zajtra príde, dam vedieť.
Odpovedať
prišiel papier: 1. je strašne tvrdý , neviem ani k čomu prirovnať. no strihá sa dobre a ľahko.. 2. farba je peknučka 3. z jednej strany je biely!!! vyzerá to tak akoby na bielom bola taka červena vrstva (fólia) mne to až tak neprekaža... na to čo potrebujem to veľmi nevidno a ked vidno tak sa mi to aj hodí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?