Básnička na svadobné oznámenie

Profilova fotka
Zdravim :) Nevesticky zlate chcela by som sa opytat aku basnicku ste volili na svad. oznamenie ked ste chceli namiesto vecnych darov peniazky alebo losy a namiesto kytice napr. jednu ruzicku. Dakujem.
Odpovedať
my sme mali: "Kto si nad svadobným darom hlavu láme, vedzte, že už takmer všetko potrebné máme, no poteší nás príspevok v akejkoľvek výši, ktorý nám rozpočet na náš rodinný život navýši" 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka Snazila so sa nieco sama vymysliet, no nejako mi to neide :D
Odpovedať
Ja som si vymyslela také - Nerobte si starosti s veľkou kytičkou, radosť nám urobíte aj jednou ružičkou :) Jednoduché a výstižné.
Odpovedať
@noij my sa chystame davat nieco podobne, nie basnicky lebo nie sme moc kreativni a aby to zas aj starsi pochopili :-D aj ked stavim sa ze sa tam niekto s kyticou objavi :-D
Odpovedať
@kvetuliat_ko to určite, aj my sme dostali zopár kytíc :) Tá veta nemá byť braná ako zákaz alebo príkaz. Skôr odporúčanie :)
Odpovedať
Ved jasne ja to tak tiez beriem ale bolo by mi luto keby to tak ludia brali ze im nieco prikazujeme.ale je to aj pre nich aj pre nas lepsie tak hadam sa to stretne s pochopenim :-)
Odpovedať
ale, rátaj s tým, že aj keď napíšeš, že nechcete vecné dary a kytice - tak ich dostanete :) kytíc sme aj my dostali požehnane a vyriešili sme to tak, že sme ich nechali v hoteli :-) nech tam chvíľu robia radosť no a vecné dary - zopár ich bolo a nakoniec som sa im aj potešila - napr. krásna kvetinová porcelánová súprava (šálky, podšálky a väčšie dezertné tanieriky - úplne krásne), ozdobná fľaša slivovice, dva biele menšie vankúše s našimi menami - na ozdobu v obývačke :-) a tak.. dnes to už nie je tak, ako naši rodičia, že im ľudia nosili veci na vybavenie domácnosti.. väčšina už spolu žije a dnes generácia našich rodičov, keďže to sami zažili, vedia, že riadmi, zásterami a pod. mladomanželom radosť neurobia :-) ja som bola vecnými darmi milo prekvapená, napriek tej básničke sme ich dostali a teším sa z nich :-) nie sú vecné dary ako vecné dary ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@duska_k skús ešte vymýšľať, keď niečo sama vymyslíš bude to viac originálne ;-)
Odpovedať
Možno som trošku divná ako čítam že mnohé nevesty nechcú kytice, ja sa práve na tie veľmi teším ;-) Zbožňujem kytice a už sa teším ako ich budem mať potom po celom byte vystavené, ako mi budú rozvoniavať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@noij TOP!
Odpovedať
Profilova fotka
@13ivica7 nie si divná, je to normálne že niektoré ženy majú radi kytice. Ja som bola tiež rada keď som podostávala kytice ale tiež som väčšine povedala že nemusia drahé že kľudne mi budú stačiť červené ruža teda jedna pretože tie kvety patria medzi moje obľúbené :-)
Odpovedať
@noij toto je super a v jednoduchosti je krása takže úplne to stačí. Pravdivé a výstižné to čo tým chceme povedať tak to aj povie:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vďaka, o to mi išlo :) Keby chcel ešte niekto nejakú rýmovačku, pokojne sa ozvite, mňa to baví :D
Odpovedať
@noij ja by som chcela rýmovačku! takú, že namiesto kytíc by sme privítali nejaké kvietky/rastlinky v kvetináči, ktoré mi budu robiť radosť omnoho dlhšie :)
Odpovedať
@adu_lienka Netreba nám drahých kvetov, tak vravíme jednou vetou: "Miesto kytíc sa nám páči, dostať kvietok v kvetináči" ;-) :-)
Odpovedať
peckaaa !!! :) díkyyy
Odpovedať
@adu_lienka takže už netreba :D
Odpovedať
@emma_mojzisova Veď toto že nemusia byť nejako veľmi drahé kytice ale s ružou nič nepokazia, to poteší si myslím že každú ženu a v každej chvíli :-)
Odpovedať
Ahojte kočky, ja by som chcela namiesto kytíc radšej losy a tiež si lámem hlavu nad básničkou :/ neviete niečo poradiť?
Odpovedať
@lucka1992 Také mi teraz napadlo. Trošku ponechané z mojej predošlej verzie :) - Kvietky máme radi, no nechajme ich radšej žiť, ako dar môže aj čosi iné poslúžiť. Nerobte si preto starosti s kyticami, boli by sme radi, ak by ste nám žreby dali.
Odpovedať
@noij Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@noij Velmi pekne :)
Odpovedať
@duska_k ďakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, ešte potrebujem básničku, ktorou pozvem po osmej kamošov na hostinu! volaku krátku a milú :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adu_lienka skus nejaku vymysliet, bude to krajsie ked to bude vlastna tvorba :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?