Básnička "chceme peniaze"

Profilova fotka
baby prosím vás, nestretli ste sa s odmietavým postojom k básničke o peniazoch na oznámení? od drahého, rodiny, kohokolvek.... pred svadbou, po svadbe....... a ďalšia vec, rešpektovali to vôbec pozvaní?
Odpovedať
@pani_fabianova nie nestretli, vsetci s tym boli ok a vsetci to aj respektovali.. okrem tych, ktori nedostali pozvanku k stolu ale len oznamenie a predsa nam dali dar.. myslim, ze ludom to aj ulahcilo situaciu, hladat vhodny dar.. takto dal kazdy tolko kolko xcel a nemusel zbytocne vymyslat.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pozri si moj album, na oznamku mame basnicku ze chceme peniaze:) a vsetkym sa paci, ze sme originalni:) len moja babka to nepochopila, tak sa pre istotu opytala, ze co chceme. myslim si, ze ak v tej basnicke napises dovod, ze preco chces hotovost...napr.kupa gauca, dovolenka, auto....vsetci Ti s radostou prispeju:)))
Odpovedať
@pani_fabianova môj osobný názor je, že je to trochu trápne a neosobné. Pripadala by som si, ako keby vypytujeme peniaze. Ani môjmu partnerovi sa to nepáči a radšej budem mať doma kryštálovú misu, ktorú nikdy nevyužijem ako sa znižiť k tomu, aby som niečo takéto pridala k svadobnému oznámeniu...mám nejakú hrdosť...
Odpovedať
@hello_kitty87 vsak kazdy podla seba, ja by som sa zase cely zivot na krystalovu misu zapadnutu prachom pozerat nexcela.. :-D presne mam hrdost, tak nebudem okolie zavadzat, nech mi kupia cokolvek ;-)
Odpovedať
ono je to vec rodiny, u nas vela ludi vie ze sa nepatri davat sto poharov a tristo tanierov a svokra teraz pred svadbou vsetkych slovne upozornila ze vsetko maju a na svadbu kazdy doniesol iba peniaze ;) takze my to urobime tiez slovne alebo nejako vtipne ale tiez ked sme kazdemu povedali ze nechceme vecne dary tak kazdy ze jasne, ved to je logicke, takze je to vec toho kde byvate, s kym, aku mate rodinu a podobne ;)
Odpovedať
@zuzka38 myslím, že to, že nepridám k svadobnému oznámeniu a pozvaniu ,,básničku´´ že si prosíme peniaze a nie dary nie je zavádzanie, aby mi okolie kúpilo čokoľvek. Myslím, že každý pozvaný si sám zváži a vyberie svadobný dar. Troška si asi mýliš pojem hrdosť. Ale ako si napísala, každý podľa svojho uváženia. Mne by to bolo trápne a hanbila by som za niečo také.
Odpovedať
no...u nas sa nas jednoducho kazdy normalne opytal ... ze sak vedia ze spolu uz byvame a ze asi mame vsetko - a ze co by sme chceli, ci nieco konkretne alebo peniaze ...tak sme vsetkym povedali ze setrime na auto, tak nam kazdy dal peniaze a po svadbe sme si to auto aj kupili :-) a nikto sa necitil trapne a vsetci boli spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bratranec mal niečo takéto: Ak si niekto nad svadobným darom hlavu láme, vedzte, že mi doma všetko máme, potešia nás dary v akejkolvek výši, čo náš rodinný rozpočet zvýši... tú druhu vety si velmi nepamatam 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?