Ako spojiť, zlepiť svadobné oznámenie?

Ahoj žienky potrebujem poradiť ako ,,spojiť " oznámenie- skladá sa z dvoch častí a tu vnútornú časť musím nalepiť na ten vonkajší papier...a netuším ako....skúsila som to obojstrannou páskou, lenže tú pod papierom vidno...asi je príliš tenký..a urobili sa mi tam bublinky.../ďalším problémom je, že oba papiere sú už v strede ,,prelomené" čiže ich musím zlepiť tak aby ten lom bol úplne na tom istom mieste....chytili ma obavy :-| nejaké nápady, rady? :)
Odpovedať
obojstrannou lepiacou páskou, aspon ja som to tak robila :)
Odpovedať
Ja som použila obyčajné tyčinkové lepidlo, ale mala som hrubší papier (vizitkový), ale išlo to super. Možno by si mohla skúsiť dať aspoň trochu hrubší papier, aby si to mala jednoduchšie s tým lepením..
Odpovedať
@mey8 skús lepidlo v spreji, ja som oznámenia lepila s ním
Odpovedať
@zuzankaa2016 keď som to lepila obojstrannou tak to bolo strašne vidno... :-( @julka1325 tyčinkovým to bolo o poznanie lepšie, tam mi len šarapatu robí to ,,prelomenie" ktoré ide cez stred papiera....ale nejak sa s tým musím pohrať :) @anicka212 také niečo ako lepidlo v spreji existuje?? kde to prosím ťa zoženiem?? Inak Vám všetkým ĎAKUJEM :)
Odpovedať
neviem ja som to lepila tým a nič nebolo vidieť
Odpovedať
Ja som ho kupila v Lidli, ale asi 3 mesiace dozadu, ale myslim ze by sa malo dat zohnat aj v papiernictve
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?