Ako sa vám páči toto svadobné oznámenie?

Baby mne sa paci taketo oznamenie len ked som ho ukazovala tak mi povedali ze je moc precackane?Prosim o vas nazor? http://pedrove-oznamenia.sk/oznamenia...
Odpovedať
Mne osobne sa tento typ oznameni nepaci. Samozrejme ze ak sa tebe paci tak nevidim dôvod preco by si ho nemala mat. Kolko ludi tolko chuti.... Ide o to aby si bola spokojna ty! To ze sa niekomu nepaci je jeho vec. Ty sa prezentujes a je to o tebe (resp. O vas dvoch....) ;)
Odpovedať
Úplne súhlasím s lu121, je to vàš deň,nerieš komu sa čo páči,vždy sa nájde niekto,komu sa niečo nebude páčiť,nikdy všetkým nevyhoveješ :)
Odpovedať
Oznamenie nemáš ukazovať, ale iba ho rovno dať hosťom. A vo všetkom je to asi tak, že sa riaď podľa seba a nie podľa iných lebo sa z toho zblázniš, každý Ti povie niečo iné a už si nebudeš ani ty istá čo vlastne chceš :)
Odpovedať
@nina47 no ja viem neviem sa rozhodnut ake dat oznameia ale mne sa paci a ked odomna pytali nech ukazem ako bude vyzerat tak som ukazala a dostala som taku odpoved ale asi urobila som chybu lebo aj ked som povedala aku budem mat vyzdobu tak aj na to neboli kladne ohlasy uz nikomu nic nepoviem a budem robit po svojom dakujem
Odpovedať
@erika33334: Presne tak, nikomu nič nehovor a neukazuj, u nas sa napriklad strasne pohorsovali niektori nad tym ze priatel aj ja budeme mat tenisky este aj na obrade, alemy to tak chceme tak preco nie :-) Je to predsa náš deň a stále sa nájdu ľudia ktorým sa niečo nepáči, nedá sa vyhovieť toľkým ľuďom :)
Odpovedať
@nina47 presne ja si vsetko platim tak si to urobim podla seba alebo ako som povedala ze si dam na odcepcenie subor a mi povedali ze su to zbytocne vyhodene peniaze ...sak su to moje?moja svadba...moje oznamenia...dam si co sa mi bude pacit :D
Odpovedať
Asi by som to neukazovala.. Neviem mrzelo by ma, ak by sa to niekomu nepacilo a tym ma zneistil. To nie je dobre. Svadba je o vas dvoch. a mas ju mat taku ako sa paci tebe. nazor ostatnych je uplne nepodstatny si myslim. Oni nech si spravia pos vojom ked pride ich cas.
Odpovedať
@samka11 dakujem tak som aj urobila :D
Odpovedať
Profilova fotka
Eri, vy ste nevesta, je to váš deň.. Vaše oznámenie, vaše peniažky... Nikto nemá právo vám niečo kritizovať. Majú právo vyjadriť svoj názor, ale nie brať vaše predstavy. Ja sa nikoho nepýtam, či toto áno alebo nie. Ja im už iba oznamujem ako to mám urobené, vymyslené :D :D :D Basta... Držím palčeky a prajem všetko dobré :-)
Odpovedať
Ja taktiež súhlasím s dievčatami, ale ak by som sa mala vyjadriť k tomuto konkrétnemu oznámeniu, tak si myslím že jeho autor skombinoval podľa mňa neskombinovateľné prvky (fotka+vektorová grafika obrúčky+kresba). Celkovo ked pozerám oznamka na tej stránke, tak mi pripadá že autor nemá veľmi "estetické cítenie". Ale ak si pre toto oznámenie rozhodnutá, tak by som si ho na tvojom mieste urobila sama nakoľko sú to len obrázky stiahnuté z netu. A asi by som použila len to pozadie bez obrúčok a srdiečka. Tu by stačilo vymazať text čo tam vidieť a nahradiť vlastným. http://more-sky.com/data/out/6/IMG_13...
Odpovedať
@erika33334 co sa svadby tyka, ak si ju platite sami, dohodni sa o vsetkom len s buducim manzelom a robte si podla seba. Cim viac ludi do toho rozprava (obzvlast takych, ktori k tomu maju co najmenej povedat), tym je horsie. My sme sa 3 mesiace pred svadbou kvoli tomuto neskutocne s manzelom pohadali, som si myslela, ze sa rozideme, len preto, ze prilis vela ludi riesilo nasu svadbu. Nedajte sa! A moj nazor k oznameniu, hmmm, ano, je precackane. Ale ak mam byt uprimna, oznamenie nie je najdolezitejsia vec na svadbe, nikto to nebude riesit, ci bude take alebo onake. Dolezite pre ludi je to, ze su pozvani a bodka.
Odpovedať
otrasné, valaliky model ´92... dnes je toľko krásnych na výber a niekto si slobodne dá takúto hrôzu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ak si myslíš že ti chýba estetické cítenie a moc ti na tom záleží daj si spraviť ešte jeden návrh profesionálom. Ako tu bolo písané dôležité je aby sa to páčilo tebe môj názor ani názor hockoho iného nie je poctatný.
Odpovedať
... uz ked nic viac, stale sa mozes radovat, ze mas okolo seba uprimnych ludi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, pytala si sa na nazor - takze ano, precackane a maximalne prekombinovane. Ale pozerajuc si mnohe albumy ci uz svadobne alebo pripravne na tejto stranke, tak je zrejme stale vela neviest, ktorym sa take veci pacia. Co clovek, to rozny vkus. Ja by som volila nieje jednoduchsie a hlavne koncepcne jednotne... a sice oznamenie nieje najdolezitejsia vec na svadbe (tak ako dalsie desiatky veci, ktore sa pri svadbe rozoberaju), no oznamenie je prva vec, ktoru pozvany vidi a ja si podla nej urobim predstavu o svadbe.... ;-) Kazdopadne, urobte ako sa vam paci, kedze vasa spokojnost ma byt prvorada.
Odpovedať
@erika33334 prepac ale mne osobne sa tiez moc toto oznamenie nepaci. Pride mi az moc gycove a precackane - tak ako pisali aj ine babule. Skusila by som skor ist do vacsej jednoduchosti. Ale zase pokial sa tebe paci tak si ho daj. Je to tvoja svadba a je na tebe ake si das oznamenia
Odpovedať
Profilova fotka
No do pekla... tak som si na ten slavny link klikla aj ja =-) To nemoze byt toto zdravotne nezavadne. Chvalim ta dievca, ze si sa chcela poradit, a teraz este aj daj na tie rady. To uz aj keby si si doma vo worde nieco napisala (kludne aj Comic Sans :-D ) tak to vo finale bude menej toxicke ako Pedrove navrhy :-)
Odpovedať
No zvedavost zvitazila a aj ja som si pozrela oznamenia na uvedenej stranke. A pozrela som si aj FAQ a potom, co "pan umelec" oznacuje fotky svojich potencionalnych klientov za "zajacie bobky", ak su fotene len mobilom, radim si dobre premysliet, ci by som s takym clovekom chcela spolupracovat. Ziadny normalny podnikatel si nedovoli napisat svoje FAQ takym sposobom ako tento. Uz len z nich vyplyva, aky amater to musi byt. Aj ked cena moze niekoho zlakat, hladala by som inde.
Odpovedať
vidím že sú tam samé skvosty :-D z ponuky vyberám: http://pedrove-oznamenia.sk/oznamenia... http://pedrove-oznamenia.sk/oznamenia... http://pedrove-oznamenia.sk/oznamenia... ale odľahlo mi, že prvky z jednotlivých oznámení sa dajú medzi sebou kombinovať :-D :-D :-D čo ti...
Odpovedať
Profilova fotka
Keby aj bolo to oznámenie vrcholom grafického neba (čo rozhodne nie je), tak s takou komunikáciou by som autora poslala niekam ďaleko, nie mu ešte nedajbože platila za "služby".
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka uplne všetky čo som pozrela boli "skvosty", obdivujem ťa, že si dokázala vôbec niečo vybrať, pretože ja by som sa určite nevedela rozhodnúť :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@zuska_bluzka uf, tak toto je jeden z najväčších gýčov, aké som kedy videla :D to snáď nemyslia váááážne :-D :-D :-D :-o :-S =-)
Odpovedať
Mne sa to oznámenie tiez nepáči, je tam veľa roznorodých prvkov. Potom celý obsah zaniká a oči behajú z jednej časti do druhej. Celkovo sa mi tá stránka nepáči, uplne, to FAQ je uplne príšerné, isto to dotyčný pán robí popri práci a tak ten prístup aj vyzerá. Ako tu písal niekto predo mnou, možeš si spraviť nejaký pekný návrh aj sama vo Worde a potom si ho u Vás nechať vytlačiť- ja som si tak robila promočné a vyzeralo aj pekne aj ma vyšlo lacno. Neviem, koľko chceš dať za oznamko, ale trošku do neho zainvestuj a nechoď iba po cene, ale radśej po kvalite- je to prvá vec, s ktorou ľudia prídu do kontaktu a je to tvoja vizitka. Ja mám rada jednoduché, kde je doležitejśi obsah.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?