Ako čo najlepšie uviesť, koho pozývam?

Profilova fotka
Ahojte. Dnes som chcela rozposielať pozvánky, ale v tom ma mamka zastavila, že nie je jasné, koho vlastne pozývam. Podľa mňa je automatické, že keď napíšem rodina XY na adresu Z, tak je pozvaná celá rodina, ktorá býva na adrese Z a nie napr. časť z nej (napr. bratranec alebo sesternica), ktorá už má svoju rodinu a býva na úplne inom mieste. Mamka si totiž myslí, že mám konkrétne menovať osoby, ktoré sú pozvané, ale nie na obálku, ale dopísať k pozvánke lístok, lebo bez toho si môžu myslieť, že sú pozvaní úplne všetci. Nemôžem si pomôcť, podľa mňa by to vyzeralo blbo a je to pritiahnuté za vlasy... Či? Čo si o tom myslíte? Je to takto, ako som to chcela ja, nejasné? Ďakujem za Vaše reakcie :-)
Odpovedať
Jasnè dobre to myslíš a je to zrozumitelne podla mna
Odpovedať
Menovanie by naozaj nevyzeralo pekne. Ani slušne. Najlepšie je preto pozývať ľudí osobne, kde to vlastne budúci manželia môžu spomenúť. Ale keď nie je tá možnosť... Všeobecne sa to však berie asi tak, že keď posielaš napr. ujovi A, napíšeš na obálku ujo A s rodinou. A tu je už jasné, že sa ráta celá rodina :)
Odpovedať
ja som písala na obálky "rodina XY" a bolo jasné, že pozývam celú rodinu.. tam kde sme pozývali len páry, bez detí, som napísala "Janko a Marienka XY" :-)
Odpovedať
ja som pisala "rodina XY" len ak su to rodicia a deti (aj ked dospele ale byvaju este u rodicov) ak to je uz par tak tych som menovala na obalke a plus byvaju inde takze neni co popliest :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vieronika14 @noij @zuzuliennka @aandrejjka Žienky, ďakujem Vám veľmi pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?