Aké sú ceny svadobných oznámení od roku 2016

Ahojte, nenasla som k tomuto aktualnu diskusiu, rada by som urobila prieskum kolko vas vysli oznamenia (na pocet ks) a zaroven aj kde, pripadne kolko to bolo ak ste si vyrabali sami. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nám urobil návrh kamarát a dala som si ich tlačiť v Compuarts v Prešove, 80 ks, vyšlo ma to na necelých 22 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si všetko robili sami a teda 0€ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si robím oznámenia svojpomocne(návrh som si sama nakreslila) a keby som ich len vytlačila v podstate by som zaplatila pár eur za papier. Ale ja som si kúpila ešte šablónu na embosovanie a dala vyrobiť aj svadobnú pečať a objednala pečatný vosk, takže sa cena kvôli tomu trošku zvýšila. Keď som to rozpočítala, tak jedno oznámenie ma bude stáť cca 0,55 centov. =)
Odpovedať
Profilova fotka
@markina88 my sme si dávali robiť cez firmu Pamas.sk. Jeden ks oznámenia stál 0,98 €. Dávali sme si robiť 85 oznámení a len tie nás vyšli 83,30 € ale k tomu sme si ešte doobjednávali obálky a kartičky ku stolu. Takže celé nás to vyšlo cca do 120 €... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aha, no ako píše @mkolin ak sa k tomu priráta aj pečiatka, nejaké stužky, vyrezávačka, tak určite viac. Ja to do nákladov nerátam, lebo to určite budem používať aj do budúcna na výrobu iných vecí :-) a rovnako ako píše @mishka08 treba rátať aj s ďalšími tlačovinami. My osobne máme oznámenie, pozvanie k stolu, pozvanie po 22:00, inštrukcie, kartičky k darčekom, nálepky na víno, nálepky na čerešňovicu, menovky, nálepky na výslužkovú krabičku a označenia barov, stromu, knihy hostí.. a to sa nabalí. Možno by to niekto nerátal, ale keď chceš mať všetko v rovnakom layoute, tak sa to naráta. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...oznámenie+ pozvánka k stolu 0,90 €, obálka 0,24 €. 110 ks vyšlo na 124 €...sashe.sk 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kupovali z Aliexpresu. 110ks nás vyšlo do 88eur. V cene bola obálka, papier na oznámenie, ozdobená obálka a nálepka na obálku "invitation". Tlač nám robil kamarát a tá výška cca 15eur aj s grafickým navrhom, narezanim a dorovrnim karticiek k svadobnemu stolu. Stym že papier sa použil ten ktorý bol originál k oznámenia keďže to bola veľká a4 dali sa na jednu stranu dve oznámenia a zo zbytku sa dorobili karticky. Celé dokopy to bolo fakt do 120e už aj s odoslanymi
Odpovedať
ahoj ja som si nasla grafika tu na nete a 40ks oznameni, 35ks ´pozvani k svadobnemu stolu a 35ks etikiet na flase ma vyslo 22,70€ s postovnym a darcekom tu je kontakt na grafika www.janoprint.wbl.sk skus pozriet a uvidis ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?