Zlatník v okolí BA, SC, PK, TT

Profilova fotka
Ahojte baby, nepoznáte prosím zlatníka v okolí BA, SC, TT, PK, ktorý by nám vyrobil obrúčky ale s tým, že by sme mu dali svoje zlato? Ďakujeeeem ;-)
Odpovedať
@mishka08 ahoj, odporucam zlatnika Marogold v Ivanke pri Dunaji - velmi ochotny, sikovny a velky sympatak :) doniesli sme mu vlastne zlato a jeho cenu nam potom odratal z konecnej ceny obrucok. skus pozriet https://www.facebook.com/zlatnictvoma...
Odpovedať
Profilova fotka
@hatlapatka supeeer ďakujeeeeeem :)
Odpovedať
@mishka08 za malicko :) mne sa unho pacil hlavne jeho osobny pristup a priama komunikacia, nie ako vo velkych kamennych zlatnictvach kde sa clovek bavi s predavackou, ktora o vyrobe obrucok nic nevie. a fakt je velmi mily a sikovny, radost objednavat u takeho cloveka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hatlapatka to je super.. určite ho navštívime.. a to sa mi páči, že môžme prísť aj mimo otváracich hodín a cez víkend, nakoľko priateľ môže iba vtedy a bez neho to samozrejme nechcem riešiť :)
Odpovedať
@mishka08 súhlasím s príspevkom, ktorý pridala @hatlapatka. My máme tiež od Marogold z Ivanky pri Dunaji obrúčky aj snubný prsteň a boli sme veľmi spokojní :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?