Zlatníctvo Carisma - Nové Zámky, Nitra, Topoľčany, Prešov

Zdravím všetky nevestičky. Rada by som upozornila na zlatníctvo Carisma, ktoré má viac pobočiek (Nitra-OC Centro, Galéria, Max, Mlyny, OC AQUARIO - Nové Zámky, Topoľ čany, Prešov). Dajte si na nich veľký pozor. So snúbencom, teraz už manželom, sme si u nich kupovali obrúčky. Obrúčky mali byť zo zlata. Boli nádherné, avšak iba prvý deň. Neprešlo ani 24 hodín po svadbe a už boli škaredé a ošúchané. 2 dni po svadbe, teda hneď v pondelok sme ich museli reklamovať. Predavačka nám vypísala reklamačný lístok, čakali sme mesiac na znalecký posudok. Súdna znalkyňa na základe zrejme nejakých tajných metôd zistila (nakoľko neuviedla žiadny postup zisťovania), že obrúčky sú poškodené dobúchaním a doškriabaním, sú poškodené pôsobením vonkajších vplyvov a nejedná sa o výrobnú vadu. Z toho zrejme vyplýva, že sme hneď po obrade s manželom išli rúbať drevo alebo máme asi taký agresívny pot na rukách. Čo k tomu dodať. Pracovník puncového úradu to zhodnotil, že ide o výrobnú vadu a zlato aj keď je 14-karátové zlato, bolo zle namiešané. Proste odfušovaná robota, úplny ODPAD. Vrátili sme im ich naspäť na opravu. Vratené po dvoch týždňoch, zničené po troch hodinách znova. Prišli sme do predajne, predavačka nam znova odmietla vrátiť peniaze. Podotýkam za obrúčky sme zaplatili cez 600€. Momentálne čakáme na ďalšie vyjadrenie, samozrejme nemenovaná pani, ktorá vybavuje reklamácie, tvrdí, že obrúčkam nič nie je. Musí to tak povedať, lebo firma bude musieť opäť podplatiť ďalšieho súdneho znalca. Mimochodom, ak by ste sa snažili dovolať na akekoľveķ číslo z tej ich firmy, tak vám to nikto nedvíha počas ani mimo pracovných hodín. Je mi z nich zle. Verím, že sa nám to podarí dotiahnuť do úspešného konca :-) Nuž ľudkovia na záver len toľko: Ak nemáte čo robiť z peniazmi, nakupujte v CARISMA !!! P.S. Nemajú ani na krabičky na prstene, dávajú ich do plastových sáčkov. Maximálne úbohé!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ty kokos,porazilo by ma,držím vám prsty,my sme mali tiež problém,ale s cukrarkou,našťastie sme dosiahli svoje:-)vrátila peniaze:-)
Odpovedať
Tak tak, takze veľkoobchodníkov vrelo neodporučam, sú to obyčajní špekulanti. Ja verím, že tiež vrátia. Po tretej reklamácii budú musieť, inak majú SOI na krku.
Odpovedať
Profilova fotka
Uff tak to by ma dorazilo :-( Dvaja šťastní ľudia sa chcú zobrať, nosiť prstienky celý život a takýto ľudia na nich len zarábajú hrozné
Odpovedať
Profilova fotka
@morandia fuuuu, viem, že aj zlé koláče, alebo škaredá torta dokáže pokaziť svadbu, ale to sa týka "len" toho jedného dňa (ale dúfam, že vám nakoniec celkový dojem zo svadby to až tak nepokazilo ;-) ). Ale ako píše @vlcik1 , obručky sú na cely život, celý život ich majú mať ma prste a cely život ich majú mať na očiach. Smutné, že aj dnes sa nájdu takíto fušeri. :-( @daniela8887 dúfam, že vám vrátia peniaze, dáte si urobiť inde nové a neskôr sa na tomto už budete len smiať. ;-) držím palce.
Odpovedať
no my mame takto tiez tahanice s inou firmou ide sice len o ocel za 270e, ale zial aj take veci sa deju....dufam ze to dopadne vo vas prospech.....
Odpovedať
ani nehovorte baby :( my sme si dnes boli pre obrucky v tomto zlatnictve...cele zle :( jedina vec na ktoru sme sa tesili, ze bude urcite bezproblemova a cele zle. tak jednoduche obrucky ako sme mali my a oni ich uuuplne dovrzali. Ja nechapem ako je to mozem, su uplne ine ako sme si objednali. O tom ze meskali 2 tyzdne radsej ani nebudem hovorit...a tie krabicky :-D :-x :-( nemam slov. Zasnubny prsten mam komplikovanejsi a rucne robeny a je prekrasny... dufam, ze sa poucia uz z kazdej doteraz skazenej zakazky a uz budu len spokojni zakaznici...lebo ja som s priatelom pekne na nervy a to mame dva dni do svadby :-S slubili sice ze nam ich po svadbe daju do stavu ako mali byt, ale ked citam co pisala daniela, tak mam az strach ako to zase dopadne
Odpovedať
Takze nakoniec nam vratili vsetky peniaze po tej druhej reklamacii. Myslim, ze asi tusili, ze ak by sme to dali ďalšiemu znalcovi a na súd, tak by ich to stálo omnoho viac. Som rada, že to takto dopadlo. Obrúčky si dáme spraviť u nejakého maloobchodníka, ktorý odvedie kvalitnú prácu a tentokrát saurcite neunáhlime.Neverím už viac akýmto reťazcom typu Carisma. P.S. Zumna, treba na nich tlačiť a nevzdávať to, platíme za spokojnosť predsa!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
baby ja mam od nich snubny prsten a katastrofa.... uz po tyzdni mi odletel kamienok maly, ten mi opravili 2 x velky mi odletel a teraz som opat bez jedneho maleho a predajna v maxe v PO uz je zrusena .... :-( neodporucam somrada ze je to snubny a nie obrucky
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja mám odtial snubný prsienok z bieleho zlata a zatial musím zaklopať (ťuk, ťuk) nič mu nie je :) kupované v NZ, ale ako čítam pre istotu obrúčky nebudeme vyberať tam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@daniela8887 ahoj,kde ste sa nakoniec rozhodli dať si urobiť obrúčky? Počula som ze zlatnik p.Beňo je veľmi ochotný a férový .
Odpovedať
nakoniec sme si dali u znameho za omnoho lepsiu cenu a aj kvalita je super. v Novych Zamkoch boli vsetky zlatnictva predrazene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte tak musim suhlasit.Ja mam od nich obrucku z bieleho zlata a po celom jej obvode su kamienky.Biela bola asi dva tyzdne.Potom zacala zltnut.Teraz ma naozaj prisernu farbu.A tiez vypadol jeden kamienok. Hlavne ze rucna praca a velmi kvalitna...Isli sme to reklamovat ale zistili sme ze u nas svoju predajnu zrusili..takze sa budeme musiet previezt az do nitry.No som zvedava ako pochodime.V kazdom pripade od nich obrucky nekupujte!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?