Vymieňali ste niektorá svoj zásnubný prsteň?

Mile nevesty vymienali ste si zasnubny prsten ja s nim ma tolko opletaciek neustale vypadavanie kamienkov rozhodla som sa zobrat peniaze a vymenit za iny len sa bojim ze to uz nebude ten isty ktory mi dal ten pocit viete ali ste niektora nieco podobne?vdaka :-| |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, ja mám druhý, lebo ten pôvodný sa mi celý zošúchal, (bol z chirurgickej ocele a bol len farbený na zlato.) Teraz mám strieborný, kúpený v kamennom obchode a nejak mi neprekáža, že to nie ten, s ktorým ma pôvodne požiadal o ruku. Dôležite je, že nejaký zásnubný prstienok na ruke mám. Viem, že aj tento mi dal z lásky a hlavne, je trvácnejší. Mám ho aj v prípravnom albume, nech sa páči, je k pozretiu.
Odpovedať
Ahoj aj my sme boli 2x reklamovať kvôli kamienku nakoniec mi ho vsadili hlbšie. Musím poklopať ale zatiaľ drží :-) So snúbencom sme sa však rozprávali že pri tretej reklamáciu už budeme natvrdo žiadať peniaze a pôjdeme spoločne vybrať nejaký prstienok. A musím povedať že ten môj mi je ešte aj veľký tak mi stále niekde vypadne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ano mam, pretoze mi nesedela velkost a ked sme ho chceli vymenit tak moju velkost by mali az o 4 mesiace. A kedze som sa nevedela dockat kedy ho uz budem mat na prste, vybrala som si iny a moj drahy mi to bez problemov odsuhlasil a este aj pomohol vybrat. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?