Vydrží takáto obrúčka?

Nevesty, máte skúsenosť s pieskovanou obruckou z chir.ocele? Veľmi sa mi páči táto na fotke.... len neviem, či má aj životnosť.....a ako často treba obnovovať pozlátenie chir. ocele?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som na take pozerala, ale v zlatnictve mi povedali, ze s tym treba pocitat, ze sa to rychlo zosuchava,,,ale ze sa to da stale obnovit...
Odpovedať
Profilova fotka
@motylik21 a odkiaľ idete mať pbrúčky z chirurgickej ocele?ja ich nikde neviem nájsť...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 ja som to videla takmer v kazdom klenotnictve, kde predavaju aj klasicke obrucky. Spoznach ich lahko - cena sa pohybuje okolo 50 eur za kus :D Fakt som nad nimi rozmyslala :)
Odpovedať
Profilova fotka
A hlavna nevyhoda obrucok z chir. ocele - nedaju sa zmensovat/zvacsovat... Takze ked Vam natecu prsty, musite kupit nove :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska musím popozerať..:D
Odpovedať
@katka2505 tieto som nasla na sperky-eshop.sk ...ale pozerala som aj inde....my chceme urcite chir. ocel....
Odpovedať
@tetabaska mna by zaujimalo, ci si zlatnictva na tie obrucky z chir. ocele len tak prihadzuju cenu, alebo ci ich maju kvalitnejsie ako su tie na internete....
Odpovedať
@laura1804 dakujem :)
Odpovedať
@motylik21 vsetko co sa len trosku priblizi k slovicku svadobne je hned dva krat drahsie. cize aj obycajny prsten pripominajuci obrucku je v klenotach ovela drahsi :-) :-) :-) to mas ako ked v kvetinarstve povies ze chces svadobnu kyticu hned stoji 70e ale ked povies ze chces kyticu tak moze byt ta ista za 30e :-)
Odpovedať
@mima1 ved hej, len to mi prislo divne, ze na internete v shopoch maju tie prstene 1 za 5-15€, ale v zlatnictvach od 50€ vyssie.... a su to tie iste prstene alebo velmi podobne.... a ten svadobny biznis ma vie tak vytocit :) presne ako vravis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@motylik21 mna tiez...hlavne s ucesom...nemala som sa priznat, ze je to svadobny, mohla som ho mat za 30€ a tak ho budem mat za 120€
Odpovedať
@laura1804 to vazne az taky rozdiel? nevedia, co pytat od ludi.... ja by som asi skusila objednat inu kadernicku a tej uz neprezradit, ze bude svadobny :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@motylik21 jooj, no ved hej...ale ked konecnce som nasla taku, co mi spravi dokonaly uces :/ ale tak co uz...kozmeticke asi neprezradim :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?