Tetovanie namiesto obrúčiek

Profilova fotka
Ahojte, dúfam že ma nikto neukameňuje za túto tému,, Čo si myslíte o tetovanie namiesto obrúčok ? viď priložené foto. Máte niektorá skúsenosti? podľa mňa je to v celku originálny nápad :-) tetovanie sa tak ľahko nezničí nestratí sa , ľudia si dajú vytetovať niečo pre nich typické. ďakujem za názory, skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna su lepsie klasicke obrucky ale aj toto sa mi paci :) velmi originalne :)
Odpovedať
áno, je to krásne a originálne... ale v dnešnom svete plnom rozvodov aj nepraktické... ako nevesta by som asi takto nemala rozprávať, ale nie som naivná... stať sa môže čokoľvek, a preto si nemyslím, že je to dobrý nápad... ak ich vy dvaja chcete, tak si ich dajte, je to ozaj veľmi pekné, ale.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez si myslim ze je to originalne a pekne..my si dali klasicke obrucky ale ked budeme mat dieta tak si dame vytetovat inicialy kedze budeme mat vsetci rovnake :-) P.B.
Odpovedať
je to krasny napad! som podporovatel tetovani, takze sa mi to paci, ale.. ale suhlasim v @sharmari, naozaj sa moze stat hocico aj napriek tomu, ze sa strasne milujete a chcete byt spolu "do konca svojich dni":)) tiez planujem nejaku pripomienku mojich deti ako @petronellynka :)
Odpovedať
Profilova fotka
my si síce nedáme obrúčky, tie máme zlaté, ale po svadbe si dáme spraviť ďalšie tetovanie so zakomponovaným dátumom svadby..
Odpovedať
mne sa to paci, a mozno by bolo naozaj menej nevernych ludi, kedze ta obrucka sa neda dat dole, zatajit,...
Odpovedať
mně se moc líbí ten poslední obrázek, se srdíčkem a klíčkem. já se teda tetování bojím, ale obdivuju všechny, kdo si ho nechají udělat, navíc místo snubního prstebu. rspekt :-)
Odpovedať
@aymee mne sa veľmi páči ten predposledný obrázok s písmenkami :-) Ja by som si to kľudne nechala spraviť, ale partner tetovanie nechce, on je za klasické obrúčky :-) na tetovanie ho neviem presvedčiť, aj napriek tomu, že som jeho veľkou zástankyňou :-) @klarynka01 ja mám tetovanie na ruke aj na nohe, v pláne aj ďalšie a osobne ma to vôbec nebolelo...
Odpovedať
Profilova fotka
nie som zastanca takychto novodobych vymozenosti... obrucka ma svoje caro, symboliku a romantiku... na tetovanie by som nepristupila...
Odpovedať
Profilova fotka
@aymee je to super originálne... ale by som to tak neriešila, záleží, ako to cítite vy.. skôr by som to riešila po svadbe tetovaním, ale asi iným druhom... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm len sa naskytne otazka co potom v kostole ? (alebo na urade ? ) ked sa vymienaju prstene co farar vyberie tetovaciu ihlu ? :-D zaujimave, originalne ale......
Odpovedať
Profilova fotka
Je to super napad .....toto je slovenske zmyslanie co ked sa rozvedu a podobne preco hned mysliet na rozvod?! A uz ked aj dastane da sa odstranit tetovanie....iked ked to drahsie ...ja mam svojej polovicky vytetovane meno a on ma moje a uz sne mali aj mensiu pauzu a nijak som to neriesila ani on...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aymee ak by som dala tetovanie, tak NIE ako alternatívu k obrúčkam. Obrúčka je symbolika, klasika, má svoje čaro. Keď už tetovanie, tak napríklad pod obrúčku alebo vedľa na prst. Ale obrúčky by som sa nevzdala. Inak, neviem, či by to na úrade či v kostole prešlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@malapepka @alenkachristian na urade by to urcite preslo, my sme nemali ziadne obrucky (mali sme civilny obrad) prave preto, lebo sme sa chceli dat tetovat. ;-) Jednoducho sa to vynechalo a nic sa nestalo. :-) Obrucky sme nechceli, lebo neznasame nosit sperky (Ja napr. neznesiem na sebe nic okrem nausnic, drahy absolutne nic.), tak sme to riesili takto. U nas nemalo zmysel mat obrucky - kupili by sme ich a lezali by zapadnute prachom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?