Swarovski prsteň namiesto obrúčky

Ahojte kočky, prosím o radu - je blbost kupit si namiesto svadobnej obrucky krasny prsten od Swarovski? Neviem najst klasicku obrucku, ktora by sa mi pacila a zamilovala som si jeden prsten od Swarovski. No ako tak citam, nemoze prist do styku s vodou. Doma by som si ho hned dala dole, ale pocas dna sa pri umyvani ruk vode nevyhnem. Naozaj hned scerna? Nerada by som prisla o obrucku uz o par tyzdnov. Predsa len je to znak nasho zväzku :)) ďakujem za rady :)
Odpovedať
@kiki2405 Ahoj, ten prsten je aky material? Lebo su aj take Swarovski sperky, co su strieborne a s tymi by problem byt nemal, ale ak by to mal byt nejaky neviem aky material co sa neznasa s vodou, tak do toho by som ja nesla..Obrucku mas mat do konca zivota, ja osobne ju nosim 24/7, takze si neviem predstavit, ze by som si v nej ani ruky nemohla umyt..Alebo co tak si dat urobit u nejakeho zlatnika presnu kopiu toho tvojho vyvoleneho prstena, ale bol by zo zlata napr. so zirkonmi alebo pripadne aj s tymi Swarovski krystalmi, neviem, s cim vsetkym zlatnici pracuju? To by bolo podla mna celkom fajn riesenie..
Odpovedať
Kamaratka mala privesok s Swaarovskeho krystalom. Nescernal, ale zmatnel uplne. A povedali jej, ze sa neda vycistit uz vobec a, ze je to zo sprchvania. Vsak skus ukazat fotku sikovnemu zlatnikovi. Podla mna by ti vyrobil napodobeninu zo stalejsieho materialu.
Odpovedať
@kiki2405 ja by som do toho tiez nesla - u mne by neustale skladanie obrucky sposobilo iba to ze ju stratim, takze bude mat trvaly pobyt na ruke :). Mas stale moznost obrucku si nechat spravit na mieru u zlatnika. Ako tuto @ciusinka spominala, ono to ani je je take drahe, staci ak vyradis nejake nausnice co uz nenosis a sup bude to cena len za pracu :)
Odpovedať
podla mojho nazoru je to luxusna bizuteria. mam odtial sperky, vydrzia dlho, ale po case to uz na nich vidno (a to si davam pozor, aby neboli v kontakte s vodou / parfemom / lakom na vlasy a pod.). ak to ma byt na dlhsie, tak by som na tvojom mieste porozmyslala nad inym kovom ;) a ako uz bolo napisane, sikovny zlatnik ti urobi za dobru cenu obrucku podla predstav:)
Odpovedať
Profilova fotka
a keby si si kúpila úplne jednoduchú obrúčku zo striebra alebo bieleho zlata, cca 4mm hrúbka? ten by si potom mohla skombinovať s akýmkoľvek prsteňom, napr. aj s tým od Sw. hrúbka 4mm je úplne skvelá, pretože prsteň na ruke ani necítim :) ja nosím jeden prsteň a na ňom jednoduchú obrúčku a vyzerá to super :) ale. neverím, že si nenašla preknú obrúčku pre seba. pozerala si etsy? majú tam neskutočné krásky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?