Svadobné obrúčky zo Zlatokovu. Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Nevesticky, ktore mate obrucky zo Zlatokovu, ste s nimi spokojne?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronm ahoj ano su super.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka :-). zajtra si tam ideme vybrat :-) a aka bola svadba? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme po takmer troch rokoch s obruckami spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mi ich mame este len kupene pripravene v skatulke... som spokojna... tie vyrite pismenka na draheho obrucke vyzeraju mierne neotesane (na mojej mi to pride krajsie ale mozno len pre to ze je mensia ...) inak dobra cena.. pekne a jednoduche.. mame biele zlato tak uvidime o par rockov ako to bude vyzerat..
Odpovedať
my sme s nimi veľmi spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronm svadba bola super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laleeta, oskvarka, vcielkamaja - nevesticky, dakujem za info ohladom obruciek :-). nakoniec sme si vybrali v inom zlatnicstve. lebo drahemu sa moc nepacili v zlatokove. ale hlave ze ich uz mame, lebo to bola hotova peripetia, najst obrucky bez niklu, kedze mam nan alergiu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka_martin :-) tak to je super, a bola si krasna nevesticka :-)
Odpovedať
My nie sme spokojni... Obrucky mame zo zlteho zlata. Uz kratko po svadbe boli obe obrucky osuchane a hlavne manzelova. Teraz mame cca 2 mesiace po a ta jeho vyzera naozaj hrozne, ako plechovy kruzok a nie zlato... :-( Chapala by som to po niekolkych rokoch, nie vsak takto skoro... alebo keby mal manzel nejaku manualne narocnu pracu, co nema... Sklamalo ma aj gravirovanie, dali sme si datum svadby a "M & M" a medzi znakom "&" a druhym "M" je privelka medzera. Ale to by az tak nevadilo, ved to nevidiet, kedze je to zvnutra.. Chystame sa opotrebovanie obrucok reklamovat, ale zial az o mesiac, kedze na Slovensku nezijeme... :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?