Svadobné obrúčky zo zlatníctva v Prešove? Poraďte

ahojte holky chcem sa opytať ake zlatnictvo by ste mi odporučili v Prešove, chceme obručky z bieleho zlata a chceme sa zmestiť do sumy 300-350e, lebo ak nie tak potom je podľa mna vyhodnejšie si ich objednať cez internet, či nie?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ajoj luudka23, my sme kupovali obrúčky z bieleho zlata v Prešove, zlatníctvo Linda, cena okolo 8000,- a vyzerajú dobre aj po zatiaľ dvoch mesiacoch intenzívneho nosenia. Prešli sme celé mesto, tam to bolo najvýhodnejšie aj najlepší výber :-) Mám kamarátku, čo si kúpila inde v PO ( nechcem menovať ) a boli len potiahnuté bielym zlatom a na dennom svetle po roku má obrúčka žltý nádych, hoci ich presviedčajú, že je to o.k. ]-(
Odpovedať
my sme neplanovane kupili obrucky hned pri navsteve zlatnictva... hehe, len ako sa volalo? myslim, ze Rubin, na pesej zone. Obrucky sa dali vziat hned a na vsetky typy bola jednotna cena na gram. obehli sme aj dalsie zlatnictva na pesej, ale vratili sme sa spat. pekny vyber, fajn cena, takze to snad neolutujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
práve na Rubín som narážala, ale snáď budete svetlá výnimka :-)
Odpovedať
ivaliska vdaka, vieš v Prešove nieje veľa prevadzok kde sa daju kupiť obručky, tak 4-5 predajňe a to je všetko, a čo sa tyka rubinu no tak počula som tiež nejake naražky a nič v dobrom, a ked som pracovala v jednej predajni striebra tak majiteľka tiež hovorila že čo sa tyka zlata tak rubin nič moc no neviem možno fakt su nejake vynimky
Odpovedať
to vazne? =-) tak teraz si ma vylakala. snad to bude ok...inak tam moj drahy spravi poriadok :)
Odpovedať
anka a čo mate odtiaľ obručky?
Odpovedať
my ked nenajdeme niečo v prešove tak asi to budeme riešiť cez internet skuste dať do googlu zlatnictvo stacho, maju pekne obručky a možte si tam vyratať cenu, veľmi ma prekvapili nizke ceny tak som im napisala či tam nieje nejaky omyl a odpisali my že nie, že u nich stoja obručky z bieleho zlata 250-280e takže je to podľa mňa skvela cena
Odpovedať
ludka - ano, obrucky. chceli sme len popozerat vsetky zlatnictva,ale nakoniec sme si aj vybrali. Nie sme z PO a sme velmi ulietani, takze nam to vyhovovalo. O internete som neuvazovala,prsten inak vyzera na obrazku/pohlad a inak, ked sa da na ruku, takze som uprednostnila skusanie ako internetovu objednavku. Mam taku skusenost, ze to,co sa mi pacilo, na ruke - mojich tenkych prstoch - vyzeralo zle a naopak. Tak teda uvidime...hlavne nech sa nerozpadnu a nech nikdy nemame dovod dat ich (navzdy) dole ;-)
Odpovedať
tak tak tiež si myslim že je lepšie osobne popozerať a poskušať :-) a držim vam palčeky aby sa ten dovod nikdy nenašiel ;-)
Odpovedať
dakujeme :) podobne ;-)
Odpovedať
ahojte,my sme kupovali snubny prstienok v rubine, kombinacie zlteho a bieleho zlata a po stalom polrocnom noseni mam uz polovicu streibornej farby scuchanu :-( bola som tam len nahodou informovat sa ze chcem to dat na reklamaciu, tak ze oni nic nevidia.. (maju to tam take nasvietene ze mozem uznat ze to tazsie vidno..) ale na beznom svetle to viditelne vidno ..tak ze mam dat na reklamaciu a mi ho prestriekaju... :( som zvedava ako sa bude ten postrek ;) spravat po viacerych rokoch...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si objednávali zo Zlatokovu, dúfam, že budeme spokojní... odporúčili nám to známi, navyše kamarátka v zlatníctve v PO pracovala, tak sa vyzná.. cena sa pohybuje presne v rozmedzí, ako si požadovala, vybrali sme kombináciu bieleho a žltého zlata.. mám odtiaľ snubný a je krásny :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a mate niektora skusenosti so zlatnictvom Topas?je to hore na trojici pri dk roh
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez obrucky zo zlatnictva Rubin v Presove. Zajtra ideme pre nich, lebo sme dali este gravirovat. Tak snad sa s nimi nic nestane a budu v poriadku aj po dlhom noseni. Mame kombinaciu zlteho a bieleho zlata, su sirsie, zdobene a vysli nas na 270 eur :-)
Odpovedať
Profilova fotka
čaute kočky, o Topase neviem nič, ale v malom Tescu sú tiež pekné, ale aj trochu drahšie ;-) Správne sa má obrúčka vyskúšať aj na dennom svetle, pretože v Rubíne to majú nasvietené a každý prsteň vyzerá skvelo. Luudka skús sa opýtať, či sú tie obrúčky len ofúknuté bielym zlatom a najmä apeluj, že sa po nosení nemá čo sčúchať :-S Držím prstíky vo výbere :-)
Odpovedať
ajoj luudka23 ak chodite do Košíc, tak tam je dobrý a šikovný zlatník určite sa s ním dohodnete aj na cene... Mrkni na =-) web dusan oros
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja mam prstienok z rubinu.a nie som s nim spokojna.tiez sa mi stalo to co palesandre.je zo zlteho aj bieleho zlata.a to biele sa nacisto scuchalo a zostalo zlte.no ale nedala som ho reklamovat lebo ho mam uz viac ako2 roky.a z rubinu sa velmi krivia prstienky.mam ich 2 takze mam skusenosti.ale mam este dalsie dve a tie su z neviem akeho zlatnictva ale je to na trojici.tak tie su dost kvalitne. :-)
Odpovedať
ahojte.tak ja mam snubny prsten z rubinu no zatial je to v pohode je z bielho zlata,no obrucky sme si vybrali vybrali z maxu z jednej predajne a vysli nas na okolo 300 eur ale maju tam super velky vyber
Odpovedať
drobec my sme tiež rozmyšlali že pojdeme do maxu, ale tie ceny sa nam tam zdali dosť vysoke, a my mame probleb že snubenec ma hrube prsty, taka 72čislo takže nas ta jeho obručka vyjde na dost veľku sumu:(
Odpovedať
čate baby, čo sa týka rubínu mám s nimi zle skúsenosti, konkrétne nie s obrúčkami ale mám od tial strieborné šperky po čase mi sčerneli, takisto sa mi nepáči prístup ak čakáte v rade na obsluhu a vidia niekoho z "vyššej vrstvy" dákeho pánka v obleku s paničkou v kostymčeku tak vás v pohode preskočia. Zlé skúsenosti s o zlatníctvom rubín ma ja môj ocko. na vianoce kúpil mame prstienok a po týždni ničnerobenia(vianoce) praskol. Pri reklamácii mu povedali že čo by chcel za taku cenu (prstienok bol jednoduchy žlté zlato a jedno červené očko-cena cca 2500 SK)
Odpovedať
tak luudka23 ano to mas pravdu ale tam mali asi naj vyber co sa pacilo aj mne aj mojej polovicke tak sme to nejako sklbili a vybrali sme si tam..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si vybrali v zlatokove (oproti rubinu)..ceny ok, na kvalitu som nepocula zleho slova..je to myslim slovensky vyrobca a pacilo sa mi, ze sa dalo nakombinovat z ktorych prstenov kto co chcel.. takze my máme kombinaciu troch prstenov:))
Odpovedať
rubin???ani zadarmo by som odtial nechcela to ich falosne "zlato" a fakt sa cudujem hocikomu kto tam vobec vkroci. Videla som obrucky odtial a po tyzdni vyzeraju akokeby ste boli 25 rocny manzelia ]-( Najlepsi je ZLATOKOV to mate zarucenu slovensku kvalitu a ceny su tiez primerane kvalite.
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa mi na zlatokove pacilo, hned mi ukazala prsten, ktory ako povedala bol z klasickeho bieleho zlata..bol mierne nazltly aj nam vysvetlila, ze ak chceme krasne "strieborne" biele zlato, musi sa tam robit nejaka povrchova uprava, preto matne biele zlato je mierne zlte, lebo sa ta povrchova uprava znici tym ako sa robi ten mat..jednym slovom..upozornila nas na vsetky moznosti:))
Odpovedať
ano aj mne to vysvetlila,preco ak chcete kombinaciu bieleho a ineho zlata,tak sa to biele neda az tak vybielit a ma nadych do zlta(myslim ze hovorila nieco o rodiovani ci co) a hned som sa jej aj pytala,ci maju biele zlato,alebo len zlte ofukuju bielym ako vid rubin,ze sa scuchaju.Tak mi povedala,ze oni maju naozaj biele!Mila pani vsetko vysvetli,my si odtial tiez objednavame :-) A este ma znama upozornila aj na taku vec,ze ked su obrucky na vahu tak to tiez si mam dat pozor... a bola som aj v maxe v briliante a tam maju aj slovenske ,ale aj kvalitne nemecke,ale tie by nas vysli cez 700 eur a to nie som ochotna dat,takze zlatokov urcite odporucam,este som nepocula staznosti na ich vyrobky :-) A ten Topas co ste spominali,tak moja mamka si tam kupovala prstene a tam maju tiez kvalitne zlato aj som bola pozriet na obrucky,ale nepadli mi do oka ziadne a pritom chceme len jednoduche aspon 7mm z bieleho zlata a ja chcem kamienok,ale snubenec chce aby to bol briliant,tak som sa pytala aj na priplatky a v zlatokove mi povedali,ze zalezi od velkosti a najmensi stoji 900SKpotom dalsia velkost o 900Sk viac,tak som bola aj v Linde a tam ma zarazilo,ze mi povedali,ze najmensi stoji 2000SK co je o 1100 SK viac ako v zlatokove,takze fajny rozdiel si myslim :-( A este ma prekvapilo trosku ked som sa pytala na briliant v malom Tescu tak ta pani na mna pozrela ako keby som bola jedina,ktora sa na to opytala a mi povedala,ze to by som mala drahu obrucku....tak si myslim,ze to je moja vec kolko bude stat a mala by byt rada,ze bude mat trzbu....ale inak tam maju tiez kvalitne zlato a za dobre ceny,mam odtial snubny prsten z bieleho zlata a som spokojna,stale je ako novy a uz ho mam rok a nedavam ho nikdy dole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrucky zo zlatnictva Juwel a sme spokojni ;-) mame kombinaciu bieleho a ruzoveho zlata a vobec som si nevsimla, ze by to biele zlato neostavalo biele. Davali sme si ich robit podla predlohy a su presne do botky take ake sme chceli :-D takze ja odporucam zlatnictvo Juwel ;-) btw aj moj zasnubny prstienok je z tohto zlatnictva a nemala som s nim ziaden problem a to ho nosim uz nejake tri roky kazdy den ;-)
Odpovedať
mila nellina23, briliant za 900 korun by som chcela vidiet, to za 900 korun moze byt tak akurat zirkon.. :-D ...pravy briliant je niekolko nasobne drahsi..... viem o com hovorim.....
Odpovedať
co neodporucam ja je MAX bola som tam pozerat obrucky a ked nam zaspievala cenu 500eur pansky a 600eur damsky tak sme len pozerali....boli sme v tom zlatnictve pri orange co je a vdaka tomu sme ani nemali chut ist niekde inde....ked prsten tak z mesta
Odpovedať
ivusik27 ja viem kolko stoji briliant a hovorila som o najmensom aky mozu vsadit,ako mi to bolo povedane(cena sa zvysuje velkostou a poctom briliantov),takze je mi jasne,ze ak chcem aby ho bolo vobec vidno tak nebude stat 900 a pochybujem,ze firma s takou tradiciou a menom by davala falosne brilianty ak si myslela na to ;-) A ja by som chcela zasa vidiet ten zirkonisko v obrucke za 900
Odpovedať
mandm:a kde je to zlatnictvo juwel?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?