Svadobné obrúčky zo striebra. Máte s nimi skúsenosť?

Profilova fotka
Ahojte! Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť so svadbonými obrúčkami so striebra. Ja a môj drahý milujeme striebro, takže by som bola veľmi rada, keby sa mi niekto ozval a dal mi aj zároveň nejaký dobrý typ, kde by nám nejaké pekné vedeli vyrobiť.
Odpovedať
1
2
zo striebra? to by som nerobila. striebro je velmi makke a ak chces obrucku na cely zivot, zvolila by som si nieco, co sa striebru podoba. bud biele zlato, titan alebo ocel. ocel: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... biele zlato: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... titan: www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr...
Odpovedať
Profilova fotka
katinka, luciferova ma pravdu, z titanu a ocele vydrzia dlhsie ale ak ich fakt chcete, tak naozaj krasne strieborne obrucky som videla teraz na veltrhu, jedna firma z brna, poslem ti link do ip
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova: vela som pocula, ze s bielym zlatom su problemy. ja viem, ze je to na cely zivot, ale ja mam prstene len zo striebra, ktore nosim cely den (a mam ich roky) a vobec ich nemam znicene ani osuchane. mam doma aj zlate prstene a tie vyzeraju uplne rovnako ako strieborne a nosim ich ovela menej.
Odpovedať
katinka tak potom len zvol farbu striebra, teda zlate resp. ocelove obrucky, ktore so striebornymi budu pekne ladit-splyvat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, musim sa skontaktovat s nejakymi firmami. len neviem, ci u nas v topolcanoch nejake take predajne existuju, co ponukaju obrucky strieborne, ocelove alebo titanove.
Odpovedať
katinka - ocelove v TO urcite existuju. popozeraj v teme, ktoru som ti dala. alebo chod do mesta a na nieco narazis. urcite som ich v TO videla. a ake su s bielym zlatom problemy? ze zltne?
Odpovedať
Profilova fotka
hej jedna znama mala s bielym zlatom take problemy, ze jej zlto a potom myslim, ze jej aj tak tmavlo. chodila to davat reklamovat, ale nechceli jej to vziat.
Odpovedať
my mame zo zlatokovu rok a 4 mesiace, dokonca kombinovane (kuk album) a stale su obrucky rovnake ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak mozno mate stastie, ale fakt existuje velmi vela pripadov, co maju s tym problem. je to asi aj vec nazoru.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme povodne xceli obrucky zo striebra ( ale to casom zcerna ). Tak sme sa rozhodli pre biele zlato. Bude to elegantne.
Odpovedať
:-) tanusha tanusha :-) ako tak pozeram sme na podobnych vlnovych dlzkach :-) my tiez mame radi striebro, ale obrucky sme si dali spravit jednoznacne z bieleho zlata :-) farba je rovnaka :-) su fakt fakticky krasne :-)
Odpovedať
baby a aka sa pohybuje cena na takychto obruckach (striebro vs. biele zlato?)? Ja vobec nemam v tom prehlad. ja som tiez jednoznacne rozhodnuta pre striebro a tak isto, ako pisala Katinka, vela zlych reci som pocula na biele zlato... A asi to budu iba nejake obycajne hladke obrucky, ja mozno nejaky jeden kamienok a z druhej strany vygravirovany datum
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-) splantana...vidim ze v tyxto veciax by sme si rozumeli :-)...urcite nexcme obrucky zo zlteho zlata. Ja som nikdy zlato nenosila. Stale nosim striebro a myslim si ze medzi bielym zlatom a striebrom nie je nejaky viditelny rozdiel...vyzeraju uplne rovnako :-)
Odpovedať
suhlasim tanushka :-) :-) kotenko-ja som na biele zlato este nic zle nepocula-skorej na striebro..striebro vraj casom scerna a ze je makke a neviem co este..ale-nase biele zlaticko je suuuper :-) a ceny..no tak v tom uz rozdiel je..zalezi kde to kupujes (Kosice vs.Presov napr.tak to je mega-rozdiel) :-) ale ked obrucky, tak poriadne-preto hlasujem za biele zlato :-)
Odpovedať
No ja zas naopak, som pocula, ze bile zlato tak zvlastne ocernie a ozltne... a striebro - mam zdedeny prsten zo striebra este po mojej babke a mojej mame a je skvely, neohnuty, drzi tvar a aj farbu äale zas je pravda, ze sa o to treba starat, sem-tam precistit) a takisto mam aj nausnicky uz asi 5 rokov a aj jeden prsen a nic mu nie je.. ale asi talezi, kto a kde kupuje... ale urcite uz nechcem slovensky vyrobok. tak ako je to lacne, tak je to aj kazove, 4 krat do 2 rokov som bola davat robit naramok... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Splantana s tym striebrom mas pravdu. Ja som mala striebornu retiazku a ta mi po istom case scernela. Dala sa sice vycistit ale uz sa tak neleskla ako predtym. Teraz mam retiazku z bieleho zlata a neviem si ju vynaxvalit. Akurat naramky na ruke mam zo striebra a este mi nescerneli. A to ix uz nosim 5 rokov. Ale inak sa stale obraciam k bielemu zlatu ako k striebru. :-)
Odpovedať
ja hlasujem za tu firmu, co to robila nam. fakt kvalita za rozumnu cenu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako mi uz poradila luciferova, musim obehnut predajne a popozerat tie obrucky a potom sa rozhodnem.
Odpovedať
Osobne si myslim, ze obrucky maju byt krasnym a hodnotnym sperkom. A co je hodnotnejsie ako zlato? ;-) Tie lacne smejdacke nahrazky typu titan, ocel ja velmi nemusim...
Odpovedať
Profilova fotka
mne ani tak nejde o to, aky kov budeme mat. to je podla mna uz vedlajsie. je jedno aky prten mam, dolezite je, aby sme sa mali tak radi ako doteraz.
Odpovedať
To je samozrejme, katinka, ale obrucka ma byt predsa pekna, ci nie? :-) Aspon ja si vsimam, kto aku ma, pre mojho manzela je to jediny sperk.
Odpovedať
Profilova fotka
Hej ma byt pekna, ale nam na tom, aky sperk alebo aku svadbu budeme mat, tak nezalezi. My si kupime tie obrucky pre seba, aby nas potesili a nie pre niekoho ineho.
Odpovedať
Tak to ma byt ;-) Mozem sa spytat, kolko mate rokov?
Odpovedať
Profilova fotka
je to samozrejme vec nazoru. kazdy chce nieco ine, kazdeho nadchne nieco ine. ja mam 27 a buduci manzel 29. a ty?
Odpovedať
Ja mam 26, manzel 37. Neboj, urcite budes mat tie najuzasnejsie saty a doplnky, samo to k tebe pride, ked sa ti nieco bude pacit, stopro to budes vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
lesanaa hodnotnejsia ako zlato je predsa platina. Samozrejme ak chces vrazit do obrucok 90 tisic. Ale treba pocitat s tym, ze platina je najmaksi kov co sa casom prejavi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si myslim. mozno sa nakoniec predsa len rozhodneme pre biele zlato. sama neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, nehovorim, ze nemame na chleba, ale 90 tis. je trochu prehnana suma za obycajne prstienky. :-N
Odpovedať
frnka, nam neslo o cenu, ale o to, co sa nam paci. Nuz a prstene nas aj so zasnubnym skoro tych 90 000 stali :-p Ale je to navzdy, no nie? A mali sme mini svadbu, investovali sme radsej do nas...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ste teda dost investovali do prstenov. my budeme radsej investovat do nasho rozostavaneho domceka. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?