Svadobne Obrúčky - Západné Slovensko. Poraďte firmu

Ahojte, mame svadbu v 2.polke juna 2009 a riesime obrucky. Prosim poradte firmu/zlatnictvo, s ktorym ste boli spokojni. Biele zlato, pre nevestu aj s kamienkami, pre mna jednoduchsie. Idealne BA a okolie, resp. Zap.Slovensko. Primerana kvalita, avsak nemam zaujem preplacat obrucky v Auparku ci inom OC :) Dakujem pekne. Jakub
Odpovedať
napr. http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... plus, skus pouzit vyhladavanie, najde ti aj ine velke temy
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam velmi dobru skusenost s klenotnictvom v senci, ma ho jeden kamarat, robi aj nam obrucky, bud si vyberies z ponukanych, alebo ti vyrobi ake chces, mozes si priniest aj obrazok napr. z netu a on ti podla toho vyrobi, a ma aj dobre ceny. ak chces mozem ti poslat kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som si popozerala dost vela webov na obrucky..... a v BA som si zatial presla len Obchodnu.... NO mne zatial najlacnejsie vyslo Zlatnictvo Amor na Obchodnej, ak sa tam pojdes len popytat na obrucky, hned ti da aj vizitku s 10% zlavou.... a ja mam aj zlato 3g ktore chcem na obrucky pouzit, a oni vykupuju 350 Sk/g, dobra cena, neviem ci nie 360 Sk nehovoril... uz si nepamatam.... Ja chcem len take jednoduche tiez biele zlato, asi 4 mm siroke, a v strede taky 1 pasik len.... no a tie by nas vysli okolo 7700 Sk. Lacnejsie som zatial nenasla.... ale treba pocheckovat, aj take malicke zlatnictva take zapadnute, tam mavaju lepsie ceny.... i ked nie je to pravidlom.... My sa ale nakoniec rozhodneme pre zahranicie, odkial je partner, lebo tam som dostala mierny sok, za vykup zlata davaju az 480 Sk/g, a obrucky taky isty dizajn, hrubka, vsetko , po odpocitani toho zlata co im dame, nas vyjdu na 3600 Sk/2 ks!!!!!! :-)))) Pomaly 3x lacnejsie nez na SK, a k tomu gravirovanie zadarmo! :-) Takze skoro mi az oci vypadli a vravim ze to dame spravit bezpodmienecne tam, to lacnejsie na SK nebude.... Cena 2ks obrucok bez toho nasho doneseneho zlata by bola 6.000 Sk, co je stale menej nez u nas. Ak chce niekto viac info, napiste mi do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my mame obrucky od jedneho kamaratovho znameho zo slovenskeho grobu. pracuje doma a musim povedat,ze moc som tomu neverila-hovorila som si,ze to bude nejaky "suflikant", ale bola som velmi prijemne prekvapena!! mohli sme si vybrat z uz hotovych vzorov alebo z katalogu alebo si proste vymysliet. tak sme si vybrali - mam ich aj v albume, len su zle fotky.podklad biele zlato a cez stred zlte zlato a moj ma kamienok. + vnutri gravirovane mena a datum ;-) no co dodam - som z nich hotova,uz nech ich nosime :-D :-D :-D aha a este cena - 350eur, co si myslim,ze na okolie bratislavy je velmi slusne..
Odpovedať
Profilova fotka
jakubj aj ja som z pezinka,aj drahy ;-)
Odpovedať
skuste zlatokov alebo zlatnikov v Ivanke pri Dunaji, su fajn :-D
Odpovedať
ja osobne odporucam Rotax ... sice si ich vyzdvihujem v inom state priamo z nemeckeho breuningu, ale rotax ma obchod aj v BA aj v Prahe.
Odpovedať
Profilova fotka
jakub, nemaj zbytocne predsudky, my mame nase obrucky z Auparku z predajne Zlatokov a rozhodne neboli predrazene...
Odpovedať
Profilova fotka
laleeta, a kolko stali tie v Auparku?
Odpovedať
Profilova fotka
katarina, 7812 SKK presne (vyhrabala som z archivu uctenku) ;-) tu je foto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
laleeta, pekne prstienky.... no aj tak to mame lacnejsie, takze dufam, ze to dobre dopadne, prstienky sa vyrobia v poriadku, a aj z vykupom zlata to budeme mat za 3600 Sk - 2 ks! :-) Takze paradicka! Bude to biele zlato.
Odpovedať
Zdravim vas damy, dakujem za odpovede. Zjavne tu vela chlapov na fore nie je, len taki co zabludia... :) JakubJ
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jakubj:mylis sa,my sme nasli prave v Auparku nase obrucky a boli omnoho lacnejsie ako na Obchodnej,alebo aj mimo BA...a vzory nadherne..ostatni mam pocit,ze maju vzory do jedneho rovnake...Italgold v Auparku...spokojnost
Odpovedať
ja som si dnes bola vyzdvihnut obrucky v zlatnictve v ockove. najprv sa mi to zlatnictvo nepozdavalo, ich vzory neboli uplne podla mojho vkusu, ale dali sme si vyrobit u ich zlatnika podla nasej predstavy a vyrobili nam ich uplne podla prelohy!!!! poviem vam,obavala som sa ale su nadherne. su z bieleho zlata 7mm hrube a zaplatili sme 12000,- co je na ich pomery uz vysoky nadstandard. Takze kludne zozeniete za menej penazi. chcem len povedat, ze ak hladate obrucky za bezkonkurencne ceny navstivte ich predajne (maju aj v PN a v Seredi) ceny vobec nie su navysene ako v ostatnych zlatnictvach. ja som teda dost narocna, ale som nadmieru spokojna, odporucam vsetkym.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
romynka Ahojte, BA a okolie... kde odporucate kupovat obrucky? Kedy je vhodna doba? pocula som ze od februara sa dvohaju ceny..koli bliziacej sa svadob. sezone... ....kde maju dobru kvalitu, vyber a dobre ceny.. kolko je vlastne dobra cena? zatial co sme videli bolo od 500 € za obe... myslite ze sa oplati kuknut obrucky aj na svadobnom veltrhu? nebudu tam nadhodene ceny, alebo naopak akcie? POzerali sme zatial len v AUPARK, EUROVEA, AVION... ale tam budu zrejme navysene ceny... alebo? Dakujem za radu... Dnes o 12:06 • Svadba bude v júni 2011
Odpovedať
Profilova fotka
zanet_ronny poradite mi niekto kvalitneho zlatnika v ba a okoli ? dakujem. 3. dec o 20:33 • Svadba bude v júni 2011
Odpovedať
ahoj, my planujem kupovat obrucky az vo februari...hlavne pojdeme pozriet na svadobny veltrh, vtedy tam maju vyhodne ceny a nachadza sa tam straaaasne vela stankov...aspon ked som bola naposledy tak ich tam bolo kopec...a ked si tam nevyberieme, tak budeme zhanat u nejakych zlatnikov, ktori dokazu urobit podla predlohy...lebo zatial sme si vybrali v italgold v auparku...len by sme ich chceli hrubsie a este aj skombinovat s inym zlatom, a to povedali, ze nerobia...
Odpovedať
ahojte, ked sme s manzelom videli ceny obruciek, tak nas skoro prehodilo. strasne vela stoja v zlatnictvach a este viac na vystavach. nasli sme kontakt cez doporucenie na zlatnictvo, kt. robi iba obrucky na zakazku - nema klasicku predajnu, skor robi pre zlatnictva. mozete si dodat vlastne zlato a paltite iba za pracu a pripadne kamienky... daju sa zirkony aj brilianty, co budete cchiet a ako budete chciet. ja som im doniesla obrazok ako chcem aby vyzerali a oni to podla neho za 2 tyzdne urobili. je to zlatnictvo AWOZ Ivanka pri Dunaji. odporucam. cena je velmi dobra.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, máte niektorá skúsenosti so zlatníctvom Zavadil v Malackách? Rozmýšľame, že by sme si tam dali robiť, ale nemáme žiadne referencie od nikoho, tak sa obávame, či to bude ok :-) ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?