Svadobné obrúčky z LauraGold. Akú máte skúsenosť?

vopred sa ospravedlnujem za tuto temu.. vsimla som si, ze uz tu je podobna, ktora sa tyka obruciek objednanych z netu.. ale mna by zaujimali skusenosti a nazory konkretne na :-S lauragold :-S objednal si od nich uz niekto? dosli v poriadku a vyzerali aj v skutocnosti tak krasne ako na obrazku? ak z bieleho zlata, tak po dobe nescernali?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som sice z internetu obrucky neobjednavala, bola som priamo u nich, ale ja si myslim, ze by s tym nemal byt ziaden problem, nakolko aj nam obrucky budu posielat na dobierku. A inak pozri si temu, respektive reakcie na obrucky a pracu pana Suleka, pretoze to je to iste, len sa premenovali. A inak kazde biele zlato ti casom zajde a je to len otazka vycistenia:-). Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lienkaake, ty mas nejake negativne skusenosti s Lauragold? My sme si od nich sice napokon neobjednali, ale boli v uzkom vybere. Mne sa zdali ich obrucky v pohode. A vsimla som si, ze mas ten isty termin ako my - 27.6.09- :-D
Odpovedať
nemam skusenosti, preto sa pytam.. pacia sa nam tam viacere, len sa bojim ako to dopadne.. byvam v kosiciach, je tu vela zlatnictiev, ale akosi si nevieme vybrat a aj ked sa nam nieco zapaci, tak je to neskutocna cena.. tato stranka sa mi celkom pozdava, len chcem vediet nejake skusenosti tych, co si z tamad nieco objednali.. a k tomu terminu: budem na teba mysliet :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa neodvazila kupit takto cez internet obrucky len kvoli velkosti. Inak by som s tym problem nemala a z lauragold by som kupila v pohodke. Ale ked sme tam boli osobne, dal nam pan kruzku na vyskusanie a potom si to este nameral a dohodli sme sa na velkosti. Bohuzial ked som raz bola v zlatnictve tak mi tiez dali kruzky aby zistili velkost a mali ich uplne ine. Tam som mala velkost 51 a tu u pana Suleka 53 - 54. takze to je jedine coho by som sa obavala.
Odpovedať
cooo? ja som myslela, ze vsade je rovnaka velkost prstenov..
Odpovedať
Profilova fotka
Mam presne tie iste skusenosti ako pisala lubinkas. ja som sa p. Sulekom stretla na svadobnom veltrhu v BB. U nich som si namerala velkost 54 a u ineho vyrobcu som mala 51.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Mate v poslednej dobe nejake skusenosti s Lauragold? My sme si objednali obrucky v Nitre na vystave od nich, povedali nam 2 tyzdne, uz su to 3 a obrucky nikde. A neda sa im dovolat, 2 telefony odpojene, jeden zvoni a po chvilke prestane a nezdviha to nikto :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi My jsme si je objednali na veletrhu v Diplomatu v Praze... To bylo 11.2. a včera nám psali z domova, že přišly... Takže to byly ty tři týdny... Neboj, oni přijdou... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tekame dakujem, si ma teraz trosku ukludnila :-) A tiez vam povedali 2 tyzdne?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi Přesně, taky nám řekli dva týdny. Včera už jsem trošku znervózněla, takže jsem se jim chystala poslat mail, ale když dorazlily, tak... Tak je všechno ok... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tekame ja som znervoznela az potom, co mi mamina ktora sa tam dneska snazi cely den dovolat (my sme v zahranici) povedala, ze 2 telefony su odpojene (z tych cisiel co maju na nete)... Uz som im poslala aj mail, ale ci niekto odpise ked telefonnevedia zdvihnut, to neviem... :-| Ale super ze aspon vam uz prisli :-) A ktore ste si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi VJo jo, většinou jsou ty dodací lhůzy nadsazené. Vždycky to přijde později... ;-) Ale když nám prstýnky došly, tak snad nejsou neseriózní firma. ;-) Jinak jsme vybrali tyhle... Vy jste měly nějaké speciální úpravy, nebo taky vybrané z katalogu? My na nich měli jenom vyrytí jména.. Ale teď byly ne hodně veletrzích, tak toho holt mají moc, ale mohli říct, že prodlouží dobu... Asi si nemysleli, že jich prodají tolik... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@tekame No my sme si vybrali z tych co tam mali, ale chceli sme rovne a nie gulate, drahy bude mat cierny kamienok a taka ta mini ryha (pri kamienku), tu sme nechceli. Ale to by nemalo byt nic, co normalne nerobia :-) A my mame tieto:
Odpovedať
@bybi nevadil ti rovný na ruke?? ja som mala taký divný pocit, keď som skúšala rovné obrúčky..
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi No jo, když vy si toho navymýšlíte! :-D :-D Neboj, oni dojdou... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Simi neviem, snad nie :-D Ale skusala som vselijake a nevadil mi ziadny :-) @tekame No asi ano :-D :-D A dakujem, dost si ma ukludnila ;-)
Odpovedať
@bybi nebooooj, prídu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky my sme si objednáývali cez Laura Gold boli na vý
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dakujem moja... no dufam teda :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@bybi nemusis sa bat ja som tam vcera bola pre obrucky a existuju a maju ich tam tak vela navyrabanych ze hodnu chvilu hladal pan tie nase...mobilne cislo z ich www stranky funguje - volala som s nimi tento tyzden....a obrucky su nadherne...takze ziadne strachy...myslim ze su dost seriozny. aj zarucny list sme dostali co som nevidela este u nikoho aby k sperku zarucak dostal - a to nemame kamienky v nich ze byl na kamienky. je to na obrucky.... troska sice doplietli objednavku - miesto zlteho zlata upravili biele ale prisla som na to ze je to krajsie ako som chcela ja:o)a este aj zlavu dali za to ze to poplietli. a bez akychkolvel reci boli ochtotny to opravit...zatial fakt 100%spokojnost
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuskab @minales Dakujem vam :-) Ste ma ukludnili. Ja som bola v pohode, len mamina uz zacala stresovat, ked sa tam nevedela dovolat a preniesla ten stres asi aj na mna. A kedze sme obrucky vyplatili hned, tak by ma mrzelo, keby neprisli :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@tekame @simcab @minales @nikuskab Tak sme sa s nimi spojili, obrucku uz su hotove a dneska ich vraj posielaju... Tak sa tesim, sice z 2 tyzdnov je uz skoro mesiac, ale aspon by uz dnes mali byt na ceste. Dakujem vam za podporu ;-)
Odpovedať
@bybi no vidíš, čo sme ti vraveli ;-) teším sa s tebou! x-)
Odpovedať
@bybi no super- ale nam vraveli tiez dva tyzdne mozno tri a tak to aj bolo. maju toho vela....hlavne ze su hotove:o)
Odpovedať
Profilova fotka
pridam moju skusenost s LauraGold - krasne obrucky za super cenu (zlava na veltrhu), prisli presne za 2 tyzdne ako slubili a sadli ako uliate. foto v albume ;-) uz sa neviem dockat kedy ich budeme moct nosit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
V predajni v Nitre cena 540, po prezeraní stránok na webe tie isté obrúčky za 445,50, volala som - určila som si cenu 480 eur s úpravami. Súhlasil. Výsledok zjednávať ceny !!!!!!
Odpovedať
My sme boli na svadobnej výstave v Prahe a tam sme na Laura Gold narazili. Možem povedať, že mali super ceny v porovnaní s ostatnými zlatníctvami. Naše obrúčky sme si vybrali z katalógu, ktorý tam mali. Zaplatili sme zálohu, zmerali nám velikosti a dohodli sme sa, že nám ich za 3 mesiace pošlú:) Bol to náš požiadavok, kvoli financiám. Dohodli sme si presný termín dodania a obrúčky nám v ten deň prišli. Možem povedať, že sú krajšie ako na obrázku, takže maximálna spokojnosť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My mame jen negativni zkusenosti,prsteny nam slibili vyrobit do 4 tydnu,ani po 6 tydnech prsteny nebyly vyrobeny,po 3 telefonatech nam bylo receno ze nejsou vyrobeny ,ze se neda nic delat,pristup k zakaznikovi otresny,rozhodne nedoporucuji nebo objednat prsteny rok dopredu at mate klid na dusi:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame od nich objednane. Navstivili sme ich u nich v showroome. Velmi sa nam pacili a tu teraz prvy krat citam nejaku negativnu skusenost. Povedali nam, ze sa im dopyt velmi zvysil, preto budu hotove tak o 5-6 tyzdnov. Ale keby sme ich potrebovali skor, vyhoveju nam. Mame svadbu az v auguste, takze do vtedy snad pridu. Ale nebala by som sa kvality ani vyhotovenia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?