Svadobné obrúčky z chirurgickej ocele? Váš názor?

Profilova fotka
jednak to vyjde lacnejšie, ale aj to, že ja zlato moc rada nemám a striebro mi zase príde na obrúčky divné, a chir. oceľ je trvacný kov... poraďte... ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
mne pride osobne divne chirurgicka ocel,je dost lacna a nevzera tak pekne...tak navrhujem ekvivalent biele zlato,je krasne a predsa je honosne...ale je to na tebe...:)
Odpovedať
lubaska je tu uz viacero tem na chirurgicku ocel, tam ti baby aj poradia lebo maju s nou skusenost :-) ono je to vseobecne o vkuse...vyber si to co sa ti paci a nedaj na take blbe reci, ze nieco vyzera "lacno" a vraj "nepekne"..to len niekto silou mocou chce presadit svoj nazor a je to taka nasa "vlastnost" ze vsetko co je novsie a lacnejsie nez tradicia tak hned ohovorime :-D :-D :-D ja sa tomu len smejem
Odpovedať
Ja som si vybrala snubný prsteň z chirurgickej ocele a je nádherný...avšak moji budúci svokrovci sa vyjadrili, že nemôžem predsa nosiť plechový prsteň...takže mi dali vyrobiť jeho kópiu z bieleho zlata, ktorá bola neporovnateľne drahšia...a čuduj sa svete, podľa mňa je ten prsteň (hoci je absolútne rovnaký, len z iného materiálu) oveľa škaredší...takže naďalej nosím ten z chirurgickej ocele a svokrovci si to vôbec nevšimli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ajmy mame z ch.ocele obrucky a som nadmieru spokojna a nieje to ani poznat ze je to ocel.a vyzeraju ako biele zlato.kto sa tomu nerozumie tak by ani nepovedal ze tie nase su z ocele ale z bieleho zlata. :-) :-) mam ich aj v albume pozri sa a takisto su nadherne aj mazivo :-) :-) ale to je kazdeho osobna vec ake si vyberie. :-) :-)
Odpovedať
ja som kupila obrucky z bieleho zlata (od kvalitneho zlatnika v prahe, podotykam) nasim na vyrocie..po troch rokoch rozhodne nevyzeraju ani pekne, ani honosne..z tohoto dovodu tiez zvazujem chir. ocel..videla som uz par albumov, kde mali dokonca par- ona zo zlata, on z ocele, rozdiel nebol viditelny ziaden..cena je u mna v tomto pripade druhorada, ak by boli obrucky z bieleho zlata trvacnejsie, urcite si kupim tie..ale pride mi nelogicke davat viac za nieco,co vydrzi menej, najma ak obrucku chcem nosti denno-denne..chir. ocel je urcite odolnejsia voci skrabancom a mechanickemu poskodeniu..preferovanie zlata je u nas myslim hlavne vecou predsudkov..osobne by som bola aj za ine odolne kovy,ako wolfram pripadne paladium- ale bohuzial v nasich koncinach z nich na zakazku obrucky nerobia..
Odpovedať
my mame obručky z chirurgickej a sme nadmieru spokojní ;-) objednavali sme ich u jedneho pana z čiech a vyšlo nas to aj s poštovným za 2obručky nejakých 60e :-D čiže určite odporučam :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme si dali obrúčky z chirurgickej ocele a aby neboli také "jednoduché", tak sme si do ne dali osadiť malý diamantík..takže spokojnosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky a kde ste kupovali obrucky z chirurgickej ocele?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky. My mame tiez obrucky z ocele :) my proste ocel milujeme a nemenili by sme za nic na svete. Ja mam vsetky sperky z ocele :) aaa vysli nas 110 eur s 2 briliantikmi. To ze ocel je lacna a skareda a nehodi sa, su len reci. Takze odporucam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
My máme takisto obrúčky z chirurgickej ocele a to preto, že my obrúčky berieme len ako symbol a nie majetok, čo budeme nosiť na rukách. S manželom niesme zástancami toho, aby sme nosili drahé šperky, radšej za tie peniažky pôjdeme na nejaký super výletík, alebo si kúpime niečo do nášho "hniezdočka lásky" :-D :-D :-D Myslím, že je to fakt len o nejakých predsudkoch ako aj postoju samotného človeka. Ak by chcel niekto adresu na e-shop odkial ich máme my tak mi napíšte. Rada poradím. ;-)
Odpovedať
Aj my si kupime prstienky z chirurgickej ocele, lebo su krasne,trvacne a lacne. Nikto si ani nevsimne rozdiel medzi ocelou a bielym zlatom. :-p
Odpovedať
Mi tak isto mame obručky s chirurgickej ocele moj nastavajuci totiž ma alergiu na zlato a su lacne a vyzeraju ako ozajstne zo zlata si myslim že na tu formalitu stačia ,mi sme spolu už 10 rokou a mame 2 dievčatka takže naš den Bude krasny ale je to len dokaz ako dlho si rozumieme a čim všetkym sme prešli to čo by som dala za zlate obručky tak radšej za to urobim detom vianoce :) moj nazor,,
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame obrucky z titanu - chir. ocel je lesklejsia, takze musia byt pekne....ja by som do toho sla...objednali sme ich z netu a vysli velmi lacno
Odpovedať
Profilova fotka
tesia ma tieto prispevky, lebo aj my by sme chceli obrucky z chirurgickej ocele, alebo titanu. Ako som citala jeden nazor, je to len formalita a viem si prestavit za ostatne peniaze (ktore by som inak dala za biele zlato) minut na nieco do bytu, alebo na peku veceru pre dvoch... a predsa len, koho do toho, akeho materialu budem mat obrucky?
Odpovedať
Profilova fotka
veru ženy aj ja som pozerala len tak v priore z ocele obrúčky a boli oveľa krajšie ako tie z bieleho zlata jednak majú veľa motívov a oveľa krajších ako zo zlata tie sú väčšinou všade tie isté a na jedno kopyto zatiaľ čo z ocele boli všemožných prevedeniach, tiež mi je ľúto dať 500e za obrúčky ..... a aký je v tom vlastne rozdiel či máte na prste zlato ocel alebo nejakú bižu???
Odpovedať
Profilova fotka
baby začína sa mi tato myšlienka páčiť :) neviete poradiť kde v BA alebo okolí sa dajú oceľové obrúčky pozrieť naživo? Chcela by som to najprv vidieť nie rovno objednať. Ďakujem
Odpovedať
ja nosim len chirurgicku ocel a obrucky budeme mat z wolframu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte neviete mi prosím poradiť nejakú stránku kde sú pekné obrúčky z ocele? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
vjanka - my sme kupovali odtial http://www.ok-snubniprsteny.cz/ ..prstienku su naozaj pekne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
tiez tak rozmyslame nad chirurgickou ocelou a po vsetkych tych komentoch som asi 100% presvedcena :) baby daju sa kupit aj normalne v zlatnictve?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby podľa čoho môžem určiť ake číslo obručky mi treba ??
Odpovedať
Profilova fotka
No.....A teraz ste ma nainfikovali a aj ja s obzeram po chirurgických :D drahý ma asi prerazí že zasa vymýšlam :D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj :) My sme si kúpili z chirurgickej ocele obrúčky a sme maximálne spokojní, naozaj vážne :) Máme tieto - http://www.snubniprsteny-altar.cz/snu... a poviem ti sú presne také isté ako na obrázku, krásne :) A samozrejme oceľ je podstatne lacnejšia ako zlato a odolnejšia ako striebro :) @dadi21 - v niektorých zlatníctvach majú, ale len veľmi malý výber je ( aj čo sa týka vzorov aj čo sa týka veľkostí). My sme pochodili, poskušali veľkosti a najmä či nám pristanú viac tenšie alebo hrubšie a kúpili sme cez ineternet.
Odpovedať
Profilova fotka
máme tie iste obrucky ako mevik co pisala vyssie a su super, som maximalne spokojna, do tyzdna som ich mala doma, sedia ako rit na serbel :D presne ako na obrazku mozno aj krajsie, a urcite odolnejsie ako zlate. do zlatnictva sme si isli iba odmerat prsty :) a tym padom objednane z netu sadli perfektne
Odpovedať
Profilova fotka
aj my si chceme objednať z www.ligot.sk
Odpovedať
aj my sme chceli ocelové ,ale rozmysleli sme si to.. jednak koli tomu že také aké chcem obručky mi z ocele urobiť nevedia a nenašli sme tie "svoje" a jednak koli tomu že chirurgická ocel sa nedá zväčšiť zmenšiť,ked zhrubne prst pripadne opraviť nejaká uprava a pdoobne..tak sme sa rozhodli pre striebro.. čo mám v albume prstienky nás výjdu max do 150 eur oba.. všade mi vravia kde ich vyrabaju že okolo 100 eur takže to nieje až taká zlá cena..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si kúpili obrúčky z chirurgickej ocele a sú nádherné a aj cena bola super, ..., takže sme to neriešili ... :-)
Odpovedať
kamaratka nemala obrucky vobec, lebo ani jeden by ich nenosil... myslim, ze to je uplne jedno z coho a ci vobec su obrucky... je to symbol...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?