Strieborné obrúčky

Má niekto skúsenosti s kupovaním strieborných obrúčiek?
Odpovedať
strieborne by som urcite nekupovala , lebo som maa strieborne prstene a neuveritelne sa deformovali. Obrucky by mali byt trvacne. Mne sa tiez paci biely kov tak sme si ich dali z bieleho zlata.
Odpovedať
Ja si myslim, ze material je rovnocenny (zlato, striebro, chir.ocel) co sa vlastnosti tyka..zalezi od kvality danej primesy..Poynam pripady,kedy biele zozltlo, kedy sa zlte zlato suchalo, kedy striebro cernelo...ale poznam aj pripady, kedy aj zlato aj striebro nesklamalo. Okrem toho su aj rozne procesy oprav a osetreni...Takze pokial mas alergiu, ci pokial financie nepustia...smelo do toho,len si over dodavatela...a aj kvalitu daneho kovu podla puncu a takisto technologiu uprav. Mnoho argumentuju ze zlato ma hodnotu stale....iste....ale rovnako straca detto obrucky...pretoze kazdy chce svoje nove, takze jedine ak niekde do vykupu s nimi a tam je cena i tak stratova s porovnanim nakupu...Proste vsetko ma aj za a aj proti...ale ja osobne by som sa striebra nebala..Mam viac sperkov zo striebra este z dievcenskych casov a nic in nie je :)
Odpovedať
@dominika89 my sme zvolili striebro, a sme spokojni :) a obrucky su hrube cize s nedeformuju, a bilee zlato je tiez len zlato s primesou striebra
Odpovedať
Profilova fotka
Viac ako 24 vzorov strieborných obrúčok za úžasné ceny:)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Všetky svadobné obrúčky vieme pre Vás vyrobiť aj zo striebra stačí zadať:MATERIÁL OBRÚČKY STRIEBORNÉ OBRÚČKY.Cena 15€/gram.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?