Strieborné obrúčky

Profilova fotka
Davali ste si niekto robit obrucky zo striebra? Ake su vase skusenosti s nimi, pripadne cena... Dakujem
Odpovedať
1
2
@majka440 my sme sa na ne pytali. Zlatnik neodporucal. Striebro je sice lacnejsie aj jednoduchsie na pracu ale prave preto, ze je makke to nie je velmi vhodne. Poohyba sa lahko, poskriabe a rychlejsie sa zanasa a "vyhladi" ak budete mat vzorovane. skoda, inak by rozhodovanie bolo jednoduchsie :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam obrucku v bieleho zlata a doskriabanu ju mam poriadne..a to ju mam mesiac :-( Takze ja by som volila uz druhy krat stieborne a hrubsie aby sa nezdeformovali...lebo rozdiel si nikto nevsimne a za cu cenu si mozete davat robit aj kazdych 5 rokov nove a stale vas to nebude stat ako zlate.
Odpovedať
Profilova fotka
@majka440 diky za tuto otazku,my tiež rozmyslame nad striebornymi obručkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez si myslim, ze ked sa daju urobit hrubsie obrucky zo striebra, tak vydrzia..mas pravdu petronellynka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež rozmyšlame biele zlato určite nie stalo by nas to 330e a mooj buduci manžel je elektrikar,obručku by zlikvidoval do tyždna a ja aj priberiem ešte ,ak by sa podarilo druhe a tiež som v kuchyni stale .. čiže určite lacnejšie verzie le nmy zas rozmyšlame čo je pevnejšie či ocel,titan alebo hrubšie striebro :-)
Odpovedať
@vavrova1334 Ja mám tiež elektrikára a viem tak, že by vôbec šperky nemali mať na rukách.. :-) Keď už, asi by som vybrala iné ako striebro.. striebro nosím roky, mám jeden prsteň v tvare obrúčky, ale vidno na ňom každý ťukanec, škrabanec, dalo by sa to asi prebrúsiť, no časom z neho potom asi nič neostane, nedeformuje sa, lebo je dosť hrubý.. a nedeformovali sa mi ani tenšie strieborné prstene.. záleží od konkrétnej zmesi a materiálu.. Moji budúci švagrovci majú strieborné obrúčky a minule mi švagriná spomínala, že keď po čase videli svoje prstene v obchode ledva ich spoznali.. že vyzerajú úplne inak.. ale ako čítam, s bielym zlatom sa môže stať to isté.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@neomea so vsetkymi kovmi sa ti moze stat to iste, my mame platinove a obrucka mojho manzela je neuveritelne doskriabana , ale on ju nedava vobec dolu (nepracuje manualne), kdezto moja je ako nova :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak dokškriabeme všetky,, tak u len s finačneho hladiska, a praktickeho asi tie strieborne,,, a mate niekto aj nejake odporučania ,kde mame vyberat ? alebo daju sa aj navrhnut strieborné ;-) ?v okolí Nového mesta nad Váhom dakujeme :-)
Odpovedať
@majka440 ja nosim striebiornu obrucku uz niekolko rokov (nie svadobnu, ale ot je fuk) a sice uz nie je oekna leskla, lebo je dost "dohlodana" a doskriabana, ale zas nie je to nic extra zle, co by si hned kazdy na prvy pohlad vsimol, je to patrne pri blizsom skumani ale tvar ma stale ok, ziadne deformacie, obrucky su predsa len hrubsie ako nejake prstienky a tiez ma znutra vygravirovany napis a vobec sa nevysuchal alebo nieco....
Odpovedať
@vavrova1334 ja som chcela titan, ale moj drahy nechce o tom ani pocut, ze obrucka ma byt zlata... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki ;-) ja som môjho tiež horko ťažko presvedčila na striebro ;-) ale podarilo sa :-)
Odpovedať
poraďte žienky: titán, wolfrám alebo chirurgická oceľ? hm?
Odpovedať
Článok sa načítava...
milacik chcel wolframove...no ja som chcela len a len zlato...teraz to trosku lutujem..mohla som usetrit....
Odpovedať
ja mam hrubu striebornu a som spokojna. Na druhej ruke mam prstene z bieleho zlata a nevidim rozdiel... Stali nas dokopy 100 eur a to myslim ze boli uz celkom drahe :)
Odpovedať
Ahoj moja sestra sa teraz v Júli svadbua mala obrúčky so striebra a vyšli ich 80 eur. Mne osobne sa vôbec nepáčia, ale sestre sa páčia a to je hlavné. Nemám fotku, aby som ti ich ukázala, sú dosť široké asi 1 cm a sestra tam má aj kamienok. Obrúčky má rozdelené na 2 časti, ťažko sa mi to opisuje. Ja som mala svadbu v septembri a mňa po zlave zlaté vyšli 365 e. Takže je to na tebe aké sa ti páčia a cena je tie ž dôležitá. A ešte som zabudla sestrine vyzerajú ako keby boli z bieleho zlata.
Odpovedať
@bzuco100 ocel sa ti poskriabe, nie je az taka odolna... wolfram je najodolnejsi (a asi aj lacnejsi ako ocel)... spolocne: nedaju sa zvacsovat ani zmensovat... ocelova vyzera ako striebro, ale wolframova je tmavsia... my sme si objednali wolfram, ale trochu som bola prekvapena, lebo vedela som, ze su tmavsie, ale na moj vkus az moc tmave... ked sa dostanem k obruckam, tak ich pofotim a dam do albumu (cca niekedy posledny januarovy tyzden)... a este dalsia vec, dole sa len tak lahko dat nedaju... tusim idu karbobruskou, ktoru treba chladit alebo zabezpecit velmi vysoky tlak a vtedy praskne... @yukiki aj ja som chcela zlato, ale drahy si tvrdohlavo odmietal a presadil si wolfram...
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam sa, aj my mame strieborne kupene :) velmi pekne, hrubsie a vyberal ich drahy, tak to mi robi najvacsiu radost :) kedze ja nic ine nenosim, su cenovo dostupne, a v praci mame prstene obaja zakazane, dame si prstene, iba ked sme spolu vonku... volba bola striebro :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte no tiez uz mame vybrate strieborne obrucky....nechcem robiť reklamu ale cez google najdes ako aj ja lacno a velmi pekne su...povodne sme chceli s bieleho zlata ale tiez mame obaja manualnu pracu a ja zlato nemozem len striebro.a mojmu drahemu sa tiez velmi pacila obrucka skus KAMEAA:-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj :p ja mám tiež pomaly ale isto dilemu či ocel, wolfrám alebo striebro.. veeeľmi ma odrádza pri prvých dvoch, že sa nedá už potom upraviť veľkosť :( lebo snubný (strieborný) nosím takmer stále, dokonca občas aj v noci, keď naň zabudnem a vôbec mi to neprekáža.. ale vraj oceľové/wolfrámové sa takto nosiť nedajú? teda že ktovie či by som ju už potom dala dole.. :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa dnes pýtala na jedny z bieleho zlata a že 500€ no dovi dopo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@zoldynka ahoj a kde ste s idali robit strieborne obručky ? popr pošli foto dakujem,,, už mi horí termin za mesiac mame svadbu a stale nemame obručky ,fnuk,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@vavrova1334 ahoj, nie som na nete, dovolenkujem prave.... ale kupovali sme priamo hotove, mali skvely vyber a vyberal manzel :-) neviem odkial si, ale mame ich z ga, klenoty natalia...velmi doporucujem...
Odpovedať
My sme si vybrali strieborne obrucky. V case priprav na svadbu sme nemali peniaze nazvys, preto sme zvazovali chir. ocel alebo strieborne. Od chirurgickej ocele sme upustili, lebo prstene boli prilis hrube a na prste mi vadili. Strieborne boli jemnejsie. Mame ich asi rok. Je pravda, ze su trochu poskriabane. Necerneju. Roky nosim strieborne prstene a ani jeden mi nescernal. Keby som to riesila v momentalnej financnej situacii, asi by sme kupili z bieleho zlata, hlavne koly vacsej odolnosti pri poskriabani- aj ked to nemusi byt istota:) Kazdopadne, ide o symbol lasky dvoch ludi a nemusia byt drahe. Tie nase vysli az smiesne peniaze. Obaja mame take povolanie, ze ich nemozeme v praci nosit a doma pre pasiu ich tiez nenosime. Takze na to aby boli v krabicke a vytiahli sa pri speci prilezitostiach, kludne stacia i strieborne.
Odpovedať
a este le dodam, tiez sme ich kupovali priamo z obchodu. Nasli sme velkosti, co nam sedeli a bolo. Na myjave v sperkoch na autobusku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
vierkalesiki: ahojte všetci, v júni sme mali svadbu, rozhodli sme sa pre titánové obrúčky, mali aj dobré kritiky, ktoré sme čítali na nete...všetkých varujem pred týmto omylom, po týždni začala moja obrúčka tmavnúť až úplne sčernela, to isté sa stalo manželovi...nikdy viac lacný šperk...ani strieborné by som neodporúčala, tiež som počula, že je striebro mäkké a každú ryhu je vidieť...s manželom sme sa dohodli, že si našetríme a kúpime si zlaté, páčia sa mi najviac...krásny večer všetkým :-)
Odpovedať
My sme sa nakoniec rozhodli pre rozličné. Obe budú 6mm lesklé, ja budem mať titánovú striebornej farby a snúbenec wolfrámovú čiernu :). Aj keď ja s tým títánom stále váham a uvažujem nad chirurgickou oceľou..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja mám snubák z bieleho zlata ...pol roka a je doškriabaný akoby som robila v bani!! to sa jednoducho nedá nepoškriabať..každý jeden bude poškriabaný a radšej poškriabať strieborný ako zlatý..... ja tiež uvažujem nad striebrom ale my chceme kombinované....tak uvidíme
Odpovedať
Tu je fotka sestrinej obrúčky
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@evinka666 ahoj nikde som to na stranke nenasla cena je uvedena za par alebo nie? dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?