Reklamácia svadobnej obrúčky. Stretli ste sa s tým?

Ahojte, stretli ste sa s tym, ze by ste museli reklamovat obrucky? mne vypadol briliant a preto neviem, ci mi reklamaciu uznaju. Ale predsa clovek nemoze za to, ze mu vypadne kamienok, nie? Ake s tym mate skusenosti?
Odpovedať
Ahoj, ja s tym teda skusenost nemam, ale som presvedcena, ze sa to musi dat reklamovat. Vyskusaj, uvidis.
Odpovedať
pokial viem...tak sa to stava, ze vypadne...mna na to tiez upozornil zlatnik ze sa to moze stat....podla mna by to mali uznat ako reklamaciu
Odpovedať
urcite to pojde reklamovat. mne vypadol kamen zo zasnubneho prstienka a reklamovali to v pohode. dokonca uz vypadol druhy - krat a zase sa chystam na reklamaciu.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme museli reklamovat obrucky este priamo pri prevzati... urobili nam ich male - obidvom! no na ich naklady to opravili - urobili nove a tie potom boli v pohode... merali predtym nespravnymi - ako na bezne tenke prstene a to maju merat hrubsimi kruzkami - tak asi preto, ale inak v pohode! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My keď sme preberali obrúčky, pani nám dala bloček s tým, že "toto si odložte, v prípade, že to budete potrebovať k reklamácii, napríklad keby vám vypadol kamienok" z toho usudzujem, že je to normálne reklamovateľné..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ano, ja už druhykrát reklamujem. Verím, že po tretej reklamácii konečne vrátia prachy. Došuchané obrúčky jedeň deň po svadbe. Zlatníctvo CARISMA. Nikdy viac!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?