Realne fotky

Profilova fotka
dievcence poprosim vas o realne fotky obrucok z chirurgickej ocele....dakujem pekne :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nevidno ich tak,ako by som si predstavovala,ale nemám lepšiu fotku momentálne :) pri mojej nikto nepochyboval,že to nie je zlato :) v skutočnosti vyzerajú podľa mňa úplne super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@patulka410 wau krasne vobec by som nepovedala ze to nie je zlato ozaj,....tiez uvazujeme nad takymi je to lacnejsia varianta aj tak prsten je len symbol toho vsetkeho .
Odpovedať
Profilova fotka
@gabca3811 dakujeme :) Ja som nadmieru spokojná. Stáli 3x menej ako zo zlata a vydržia viac :) Keby som si mala ešte raz vybrať,tak určite znova oceľ :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa chirurgická oceľ čo sa týka vzhľadu a farby ma na hony ďaleko od bieleho zlata..Buď chcem chiriurgicku oceľ alebo biele zlato a nie kupiť chir.oceľ a uistovať sa ze sa to na zlato podobá :-D Rozhodne by som na tomto nešetrila.
Odpovedať
Profilova fotka
@patulka410 Ahoj, môžem sa spýtať, z ktorej stránky ich máš? Koľko majú milimetrov? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Profilova fotka
@sabina554 Samozrejme netvrdím,že vyzerá ako zlatá. Vravím, že ešte sa mi nestalo, aby mi niekto povedal,že nevyzerá ako zlatá. Ja rozdiel vidím,ale pri porovnaní so snubákom,ktorý mám zlatý je rozdiel minimálny ;) Ja som chcela cielene oceľovú,keďže si v práci nonstop umývam ruky a vkuse do niečoho trieskam a zlato sa mi zničilo strašne rýchlo. Rozhodne tu nešlo o to, že by som na tom chcela šetriť, aj keď ma cena potešila :) @snubenka75 objednávali sme ich v Bratislave v Pandore a obe majú 5 mm :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my so snúbencom chceme obrúčky z chirurgickej ocele. Našli sme také strieborné, majú 9 mm, sú matné. Zásnubný mám tiež z tohto materiálu. Každý vraví, že je zlatý. Je na nerozoznanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 mne sa zdá už aj tých mojich 5 mm veľa :) ale ja mám veľkosť prsteňa 48,tak každá hrubšia vyzerala na mojom prste čudne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@patulka410 Mne zase úzka. Mám veľkosť 49.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?