Prosim prosim, ktora mate pieskovane obrucky??

Nevesticky ktora mate pieskovane obrucky? ake su po svadbe, ja by som ich velmi chcela ale vsade ma odhovaraju ze to bude spinave a zosuchane. Kolko vam vydrzali pekne?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 ahoj, my mame z casti a je to dva roky po svadbe ok. Nenosime ix doma a ked nieco robim, davam si ju dole
Odpovedať
@lenka674 ak budeš nosiť stále tak sa ti zosuchaju a budes mat zoskriabane ako kazda obrucka,ale ak ostanu v skrini tak budu krasne ako nové co je podľa mna zbytočne, ze ked das za ne hruza eur tak aj ponos.mňa tiez mrzelo ze naco som sidala zosuchane a to som ani nevedela a nepozistovala ze sa casom zosuchnu.podla mna zbytocnost davat zosuchanie.Mne sa asi do 2 rokoch zosuchli.a tiez nenosim kazdy den nspr.pocas tehotenstva som nenosila , domace prace alebo ked miesim cesto tak mi to zavadzia.a este by som poradila ze ak chcete alebo mozte ušetriť tak by som zbytočne nevyhadzovala eura aj tak nebudu krasne ako nove.
Odpovedať
Ahoj.Já mám tiež pieskované obručky,Vlastne mala som.Som 10 rokov vydata a nosila som ju stále a uz po roku som ju mala uplne hladku.Ale ani teraz nevyzera zle :-) ,len manželova je stale pieskova ,kedže kvoli práci ju nenosi a moja uplne hladka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tiež pieskovane a lutujem toto rozhodnutie, aj ked boli krasne na zaciatku....par mesiacov po svadbe sme museli davat prerabat, ked ich vyhladili samozrejme aj zlato ubudlo a boli o nicom...a to sme mali hrubsie..ale aboslutne sa nam uz nepacili pretože je rozdiel ako vyzeraju take pieskovane a hladke.. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?