Poznáte firmu iZlato.sk?

Ahojte, mal uz niekto s nimi skusenost o kvalite a podobne? Chcela by som vediet nejake referencie, kedze som nic blizsie nenasla.Dakujem
Odpovedať
@nikuskat ahoj, s iZlatom má moja komoška takú skúsenosť, že za veľké prachy objednala svojmu milému náramok a po 3 hodinách mu náramok spadol z ruky (nič také nerobil čo by to mohlo spôsobiť) ja mám zásnubný prsteň vipgold skús popozerať.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam od nich prsten a som spokojna. mam v nom kamienky a robim s nim vsetko vratane zenskych a muzskych domacich prac. nic sa mu doposial nestalo, dokonca ani skrabancek nema. takze za mna urcite ano... pomer ceny a kvality je vyhovujuci, urcite v prospech zakaznika...
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne nie, ale tu na stránke nejaká nevesta riešila, že jej praskala obrúčka ... a nakoniec zistili vďaka expertíze, že to skoro okolo zlata nechodilo ... a bol aj problém s reklamáciou.
Odpovedať
Ahojte ja mam odtial snubny vraj bol objednavany cez net aby som to neprekukla :D a som s nim velmi spokojna robim s nim vseko este aj v praci ho nosim a nevidiet na nom ani skrabanec dokonca je aj taky uzsi kedze mam uzke prsty a ani mi nepraskol ani nic podobne. Máme od nich objednane momentalne aj obrucky maju velmi bohaty vyber vsetky upravy na obruckach su uz v cene napriklad my sme si vybrali obrucky ktore boli povodne pieskovane ale chceli sme ich leskle tak to bolo bezplatne a kedze som chcela o 1 mm uzsiu ako je v zakladnej ponuke tak tam z celkovej ceny ubrali. V Poprade su dva obchodne centra kde je iZlato a maju vyber asi zo 700 druhoch obruciek (presne cislo si nepamätam ale bolo ich kvantum) :D a este maju o cosi nizsie ceny ako su ceny na nete a maju rozne akcie my sme si stihli vybrat obrucky pred valentinom a urobilo nam to rozdiel 100 eur :-)
Odpovedať
ja len poradím, daj si v skupine Negatívna reklama do hľadania iZlato...názory tam sú rôzne, ale veľa tém bolo aj zmazaných...ale možno si si to už prečítala :)
Odpovedať
Ja mam od nich snubny prsten a som spokojna. Dokonca sme im prsten posielali naspat na zmensenie a tiez to bolo bez problemov a takisto sa mi prsten velmi rychlo vratil spat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?