Poškriabaná obrúčka

Ahojte baby...chcem sa spýtať, či máte niektorá podobný problém ako ja a či ste ho nejako riešili...Mám dosť zničenú obrúčku, je poškriabaná, ako keby sme boli manželia neviem koľko rokov a pritom to nie sú ani dva roky...neviem či ju mám ísť reklamovať, lebo ešte ju nemáme dva roky, alebo či sa mám ísť len spýtať do nejakého zlatníctva, či sa s tým dá niečo spraviť...má niektorá podobnú skúsenosť?
Odpovedať
@simullka ja mám ten istý problém, a to ešte nie som ani vydatá, máme hladké obrúčky a mala som ju asi jeden celý deň na sebe a ani neviem ako a na jednom mieste je poškriabaná.. Tuším v zlatníctve by to mali v pohode vyleštiť, a nebude to vidno, nemal by byť s tým veľký problém. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simullka urcite sa chod spytat do zlatnictva, kde ste to kupovali.... i ked poskiabanie je podla mojho nazoru vina nositela, zlato je makky kov a lahko sa take nieco stane... opravit ti to urcite opravia, ale neviem, ci to budu brat ako reklamaciu a spravia to zadarmo... to sa musis spytat presne na mieste...
Odpovedať
@j_ank_a tak ako neviem, ale pokiaľ sa obrúčka poškriabe už pri normálnom umývaní riadu, tak potom neviem, čo je zlato za kov...som totižto nezamestnaná, takže nemám ani manuálnu prácu, pri ktorej by sa mohla zničiť, tak nechápem, ako je to možné..môj muž má manuálne náročnú prácu a nemá ju takú zničenú ako ja...ale tak uvidím, pôjdem sa spýtať...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez doskriabene obrucky... teraz sme ich dali vycistit a nasledne vylestit,pomohlo, ale onedlho budu zase tak isto vyzerat... je to vec ktoru pouzivame denno denne, tak je logicke, ze sa to poskriabe.... hlavne , nam hviezdam, co mame cisto hladke obrucky :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Videla som obrúčku po 40-tich rokoch a vyzerala ako nová. Je mi zle z toho ako dnes každý fláka robotu a berie za to nehorázne prachy. Nám sadoškrabala hneď v deň svadby, asi sme tak pilne pripíjali. Už je druhýkrát na reklamácii. Mimochodom máme zo zlatníctva CARISMA !!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?