Poraďte šikovného zlatníka v okolí Trenčína

Ahojte:) poradite mi nejakeho sikovneho zlatnika z okolia Trencina...moze byt aj dalej, ale na zapadnom Slovensku. Chceme si dat vyrobit pekne obrucky, no nechceme ich zo zlatnictva. Dakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zlatnictvo v Seredi ako su autobusove zastavky - Stacho:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Stacho ma predajnu aj v Ockove, ke to blizsie k TN. maju dobr vybr a hlavne super ceny
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v PANAKS vyrobíme Vami vysnívaný šperku v zlate podľa obrázku, alebo vzorového šperku z akéhokoľvek kovu. Vopred vypočítaná cennová ponuka na konkrétny šperk s presnosťou + / - 20 % je u nás samozrejmosťou. V prípade svadobných obrúčok by sa vám mohli zapáčiť niektoré z modelov novej kolekcie 2013 V PANAKS splníme vaše sny o svadobných obrúčkach:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, cena za gram zlata v Smgold začína od 44€/g. Ak nenájdete vaše vysnívané obrúčky v našej ponuke tak Vám vieme vyrobiť ja podla predlohy (foto) alebo vlastného vkusu. U nás si môžete meniť: -farebná kombinácia -šírka a hrúbka obrúčky -umiestnenie a počet kameňov alebo briliantov. Kúzlo šťastia nespočíva v bohatstve ani kráse, ale v harmónii dvoch sŕdc, ktoré patria k sebe. SMgold
Odpovedať
ahoj LILI , podla mna by som nevahala a skusila by som ten SMgold , púoznam ich a je to velmi dobra firma , a maju aj velmi pekny vyber , a mas to aj blizko Trencina ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?