Poraďte kvalitného zlatníka v Košiciach, v Poprade

Profilova fotka
Viete mi niekto poradit kvalitneho zlatnika v KE alebo PP, u ktoreho by som si vedela dat vyrobit obrucky? Najlepsie ak mate vy/vasi znami nejake skusenosti :-) dakujem :-)
Odpovedať
zlatnictvo Safir v KE na Hlavnej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka máš s ním dobré skúsenosti? Lebo my sme tam boli len tak náhodou ale veľmi s nám páčil prístup, ochota, cena len som práve chcela počuť aj od niekoho iného názor. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a je tam priamo aj zlatnik? A na hlavnej v pp ci v ke? :)
Odpovedať
Je to v Kosiciach - moj snubenec mi tam kupil snubny prstienok -prekrasny:o) a uz sme sa boli trosku informovat aj o obruckach-ten pan (cudzinec) je velmi mily, ochotny, a myslim ze mal aj zaujimavu cakaciu dobu (kratku) na obruucky - plus ich Vam vyrobi akekolvek ake si len vymysite, poradi..proste super pristup, vsetko-ja odporucam:o)
Odpovedať
@mishenka123 neviem ci to vyraba priamo on no necudovala by som sa ak ano, dost sa vyzna v sperkoch a hlavne v diamantoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka dakujem krasne za radu, urcite si tam zaskocim. pytam sa najme preto, lebo by som chcela obrucku s vela kamnemi a neviem, ci mi to zlatnik odporuci... a chcem si nechat vyrobit, pokial viem, je to lacnejsie a kvalitnejsie :-)
Odpovedať
@mishenka123 Aj my by sme si radi dali vyrobit :-) Videla som Tvoj prispevok- ja tuzim tiez po takej s kamienkami no len v jednom rade a asi len do polovicky kruhu ;-) tak nech nam vyrobia tie najkrajsie a vecne - ako laska :-)
Odpovedať
Jednoznacne Zlatolux :) výroba na mieru, dozivotny servis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@verenca zlatolux? to je v ke? @monikafialka ja som toho isteho nazoru :-)
Odpovedať
Áno oni majú už teraz 4 predajne, na hlavnej sú dve ( pri tescu a pri aide) potom OC Optima a najnovšie už aj v Auparku. Ak si chceš pozrieť aké rôzne prstene ti vedia urobiť, pozri si lauragold, spolupracujú s nimi. Majú úžasného výrobcu, ak je niekde žlté zlato a ty chceš biele dajú ti tam také aké chceš, proste si ho vyskladáš ako chceš. Aj keď vo vzore je kamienok ale ty ho nechceš tak ti ho tam nedajú, alebo ti dajú viac.. len tak ako chceš ty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ verenca dakujem za info :-) myslim, ze v tej predajni pri tescu som bola a mali krasne prstene, avsak prisli mi dost drahe oproti inym predajcom. mi naratali prstene, co sa mi pacili, na cca 1000e a to uz vazne nie som ochotna... pojdem sa tam vsak kuk :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?