Poradíte dobré a kvalitné zlatníctvo?

baby mate niektora/viete o nejakom dobrom, kvalitnom a odporucenom zlatnictve? skvely vyber? slusne ceny (v zavislosti od tovaru)? nakolko v nr je mam pocit ze len jedno zlatnictvo (vela pobociek). kludne aj v ba alebo inde. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si objednali z Awozu (Ivanka pri Dunaji). Na internetovej stranke nemaju vsetky produkty, ale maju perfektny vyber, skvely pristup a slusne ceny, obrucky si mozes tiez sama zmenit (miesto matneho leskle, alebo hocico spravia, co chces, ja som si dala miesto matneho pasika obrucku vykamienkovat). Obrucky boli hotove do 5 dni, uz len vyzdvihnut.. Uz som videla par profilov neviest, co si objednavali z tohto zlatnictva.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak ti mozem odporucit tak zlatnictvostacho.sk Maju mili a ochotny personal, skvela praca. Spravia ti obrucky aj podla obrazka ktory si donesies. Spravia ti hocijake upravy a maju skvele ceny. Nase obrucky si mozes pozriet v mojom albume s nazovm Co uz mame. Moj nick je borabora11
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj my sme dohodnuti ist k panovi Machovčákovi z Cadce. Kazda nevesta, co aj tu pisala a mame aj referencie na neho, tak vsetci su spokojni. Super cena, super kvalita a vyroba a jednanie. Ja som dojednana uz s nim, uz len osobne sa na detailoch ideme dohodnut. Skus si pozriet jeho stranku: obrucky svadobne
Odpovedať
My sme si z Trnavy urobili tiez cestu do Cadce za panom Machovcakom
Odpovedať
awoz je to v BA
Odpovedať
Odporúčam Panaks, či už e-shop alebo majú aj 3 predajne. Z môjho okolia sú len samé chvály či už na snubné, obrúčky, detské náušničky a ja osobne odpadávam zo strieborných šperkov čo tam majú Ti Sento Milano, nááádhera:)
Odpovedať
Profilova fotka
jedine zlatokov.
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam Zlatnictvo Stacho, maju niekolko pobociek,...treba pozriet stranku, najvacsia spokojnost! ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
aj ja odporúčam PANAKS
Odpovedať
Profilova fotka
z Panaksu máme aj my obrúčky ... vrelo odporúčam :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zlato LUX a obrucky od Laura Gold
Odpovedať
Pridávam sa k zástupu obdivovateliek práce, prístupu a cien pána Machovčáka. Oplatí sa za ním cestovať. :-)
Odpovedať
Ahoj ja zasa odporucam zlatnictvo Zavadil v Ivanke pri Dunaji mame odtial obrucky krasne a presne podla nasich predstav. Nasla som foto na nete,ktore sa nam pacili a pan nam ich urobil podla obrazka. Cena bola asi o 150€ menej ako bolo na stranke zlatnictva odkial bola foto, dokonca sme si mohli doniest aj stare zlato ako protihodnotu. Cize naozaj sa oplati ist tam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň Treba prísť do zlatníctva K.I.M. GOLD , máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať a sú v cenách od 350€ za pár. Treba si vyskúšať jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste. Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia. Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
My máme obúčky zo zlatníctva Goldenring v Nitre. Majú zaujímavé a hlavne netradičné obrúčky, tiež ti urobia aké budeš chciet alebo si vieš rôzne nakombinovať či šírku alebo farbu proste všetko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?