Odlišné farby obrúčok

Chcem sa opýtať, či má niekto odlišné farby obrúčok, myslim samozrejme ako s partnerom. Lebo my sa nevieme dohodnúť, sice obrúčky budú z wolframu, na tom sme sa zhodli, ale ja chcem striebornú farbu a zirkony, a nastávajúci len a len zlatej farby,bez akejkolvek ozdoby. To by nevadilo, len neviem, či nebude divné mať iné farby, lebo on navrhol, aby teda sme každý mali takú, akú chceme a v zlatnictve síce by vyhoveli, ale tiez im bolo to divné
Odpovedať
mne je to divne a nechcela by som tak mat, ale vcera som tu videla dokonca taku fotku, skus si pozriet par stranok dozadu :)
Odpovedať
Je to vasa vec, ak vam na tom nezalezi majte odlisne, ak vam na zhode zalezi majte rovnake. Akoze preco riesit, co si myslia ini a hlavne ludia v zlatnictve ktorych uz mozno nikdy neuvidite? Urobte si podla seba. U nas - moj nastavajuci si vybral uplne jednoduchu mierne zaoblenu obrucku z bieleho kovu, ja som sa este uplne nerozhodla, mam este jedno zlatnictvo, ktore chcem prejst, ale co som tak predbezne skusala som naklonena takej istej, len s briliantom. No paci sa mi aj ruzove zlato, nelipnem proste na tom, aby boli obrucky rovnake, staci mi ak sa k sebe budu hodit typovo.
Odpovedať
My máme rovnaký vzor, ale ja z bieleho zlata a muž zo žltého, a vôbec mi to nepríde čudné.
Odpovedať
My mame tiez odlisnu farbu obrucok. Priatel chcel zlte zlato a len mierne zaoblenu. Ja som vobec nechcela klasicku obrucku takze mam biele zlato s ruzovim a v tom diamanty. My sme sa rozhodli ze si vyberieme to co sa nam paci, co si o tom myslia ostatni je nam naozaj jedno. Urobte hlavne tak, aby sa to vam pacilo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam trojfarebnu trinity, nastavajuci cisto bielo-zlate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Môžem vedieť kde budete tie wolframove obrúčky kupovať?
Odpovedať
Profilova fotka
preco nie ak sa neviete dohodnut, jasne, ze sa vam nemusi pacit to iste, je to sice netradicne ale aj to je podla mna prave pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak asi je to jedno ale bude to take dost netradicne, aby vam to potom neskor nebolo aj luto, ze mate kazdy inu :-|
Odpovedať
u nas to bolo tak ze ja som bola skor naklonena k zltemu zlatu ale mojmu sa zlte vobec nehodilo. tiez nam navrhli ze mozme mat rozdielne ale to sa mi uz zda dost zvlastne, ide predsa o nieco co nas "spaja" a preto som nechcela aby sme ich mali rozdielne a nakoniec mame z bieleho zlata. viem ze to nie je podstatna vec ale ja som zastanca aby mal par rovnake obrucky
Odpovedať
Profilova fotka
mne to praveze pride skor take kreativne a originalne, budete v niecom odlisni a este aj budete obaja spokojni :-)
Odpovedať
je to vasa vec, vy budete tie obrucky nosit, ak sa bude niekto pytat "preco" tak to jednoducho vysvetlite tak ako to je, proste sa vam kazdemu pacilo nieco ine a hotovo :-)
Odpovedať
...myslím, že tie obrúčky symbolizujú niečo veľmi pekné. Nie je to len taký bezvýznamný šperk. Ak partneri nedokážu dospieť ku kompromisu pri výbere obrúčok, čo potom v iných veciach? V žiadnom prípade by som nechcela mať inú obrúčku ako môj manžel
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Su to len obrúčky.... Keď raz sa im páči niečo iné tak nech si to urobia podľa vlastných predstáv. Dôležité nie je to aké sú, ale to čo symbolizuju. A rozhodne si nemyslím, že je nevyhnutné aby sa vo výbere zhodli, je to banalita.
Odpovedať
Profilova fotka
A ja zas, naopak, inu obrucku budem mat. On bude mat biele zlato a jednoduchu a ja cervene a prepletenu z dvoch "casti" s kamienkom. A nelubim ho menej, ani nic take.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja v tom nevidim ziadny problem, aj my budeme mat kazdy obrucku inej farby. Aj ked su obrucky na prvy pohlad rozdielne, vzdy sa daju vybrat tak, aby spolu ladili. Mozete zvolit rovnaky profil (polgulaty/plochy..), rovnaku povrchovu upravu (leskla/matna..) a tak budu k sebe pekne ladit, aj ked bude kazda inej farby :) My sme to napriklad vymysleli tak, ze budeme mat dvojfarebne - moja bude zvonku z cerveneho zlata a zvnutra z bieleho zlata a priatelova opacne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?