Odkiaľ máte obrúčky?

Profilova fotka
Viem, že podobné diskusie sú už tu..no všetky, čo som pozrela boli staré a možno už neaktuálne. Chcela by som vedieť, kde ste si kupovali obrúčky a ako sa na to vnímate s odstupom času. Máte ich z internetu?z kamenného obchodu?po babičke? od zlatníka?alebo z veľtrhu? Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
z kamenneho obchodu ;-)
Odpovedať
od zlatnika urobene zo zlomkoveho zlata
Odpovedať
Profilova fotka
@felinda Ahoj....ja som bola akurát včera u zlatníka a on nám obrúčky spraví presne podľa môjho návrhu - aby sa hodil k mojmu snubáku, kt. tiež vyrábal s kt. som veľmi spokojná....
Odpovedať
ja som na základe referencií z mojej svadby navštívila pána Machovčáka (zlatníctvo v Čadci), dobrá cena, super prístup a kvalita ešte aj teraz po roku vyzerajú ako nové ;-)
Odpovedať
Od pana Machovcaka, stopercentna spokojnost s kvalitou, vyhotovenim i cenou. A hlavne pristupom, je skvely.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Laura Gold, velmi mili ludkovia ... zajednali sme si ich na svadobnom veltrhu .. nechcelo sa nam chodit po obchodoch ..predsalen tam je vsetko na 1 mieste a mate aj veltrzne zlavy
Odpovedať
Profilova fotka
@felinda od p. Machovcaka z Cadce :-) Su super, velmi ochotny pristup, super ceny!
Odpovedať
Profilova fotka
Od pana Machovcaka......velka spokojnost
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
KAMEA...nemenila by som.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
od zlatnika, velka spokojnost ake sme chceli presne take mame a dozivotnu zaruku k tomu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My mame obrucky od VMV Platinum /3D zlatnictvo/, boli sme v kamennom obchode a sme spokojni.. Jedina firma na Slovensku, ktora nam bola ochotna vyrobit obrucky z platiny, odporucam :-).
Odpovedať
my mame obrucky od pana machovcaka z cadce, super clovek, profesional, mily pristup, ludsky, a o cene ani nehovorim, bezkonkurencna. .. sa nam oplatilo cez pol slovenska ist k nemu a nelutujeme :) www.obruckysvadobne.sk
Odpovedať
My mame od jedneho talentovaneho chalana, ktory nam ich spravil presne podla zelania nas vlastny navrh, na mieru do bodky premakana robota....
Odpovedať
Profilova fotka
wau ako čítam, ten pán z Čadce má naozaj dobré referencie...už som mu napísala email, no zdá sa mi , že veľa pýta..chcela som tieto obrúčky 6mm hrubé, celé biele a cena bola 540 e. Myslíte, že je to primeraná cena??
Odpovedať
Profilova fotka
VIP Gold - vrelo odporucam.. profesionalny pristup, dobre ceny, velky vyber...
Odpovedať
mali sme doma cca 10gramov zlata, išli sme do zlatníctva, kam sme doniesli to zlato na výrobu, fotku obrúčok aké chceme a tak sa nám obrúčky robia podľa predlohy..
Odpovedať
Profilova fotka
my máme tiež od pána Machovčáka z Čadca, akurát tento víkend ideme po ne, tak som zvedavá. Cenovo nás vyšli úplne super. Na výrobu si môžeš priniesť aj vlastné zlato a tak budeš platiť len za prácu.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež máme od pána Machovčáka- a spokojnosť preveľká :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zenulkaaa a akolko platíme...mne nacenil tie obr. vyššie na 540 e
Odpovedať
Profilova fotka
naše obrúčky sú priamo od môjho nastávajúceho :-D zlatníka, takže sme si vyberali pekne podľa fantázie a už sú aj hotové, a sú naozaj nádherné - šmrncnuté čiernymi kamenmi.
Odpovedať
Profilova fotka
kamenný obchod Panaks.. ale cestovali sme koli nim 300km.. :) a oplatilo sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame zo zlatnictva, kde sme vyskusali desiatky obrucok - odporucam, podla obrazku nevyberaj, lebo tam mali aj obrucky, ktore som si zalubila na internete, ale na nasich rukach sa mi vobec nepacili. Obrucky su na cely zivot a treba si ich vybrat osobne. No a k znacke - vybrali sme si od slovenskeho vyrobcu Laura Gold, jednak sa nam najviac pacili a jednak ponukaju uz neviem ci dozivotnu alebo niekolkorocnu garanciu obnovy bieleho zlata. Mimochodom, to som sa tiez dozvedela az v tom zlatnictve, ze biele zlato nie je biele zlato, ale len zlte zlato porodiovane a prave na prstoch, kde sa prstene dost osuchavaju, sa ta biela vrstve vie do 2 rokov zo spodnej strany osuchat, cize zacne presvitat zlte zlato. Nasledne som si to prvykrat vsimla na mojom zasnubnom prsteni :-( napriek tomu mame obrucky z bieleho zlata, lebo v Laura Gold nam ich kazde 2 roky zadarmo obnovia... Dalej nie je vobec zle vymysliet si nieco vlastne a nechat si ich vyrobit na mieru. Ja by som napr. brala skor gravirovane obrucky, ale tie momentalne nie su takmer vobec v ponuke, asi take nie su v mode... ale videla som krasne gravirovane, co si nechali znami vyrobit... cenovo to vychadza rovnako, pretoze obrucky sa aj tak vzdy vyrabaju na mieru, len podla urcitej predlohy...
Odpovedať
Profilova fotka
@felinda: Menej nez 540 eur ani necakaj... nas stali 650 - hoci povodny odhad bol 750, ale asi mame mensie prsty nez je priemer. Cena sa odvija jednak od velkosti prstov a jednak od gramaze, cize cim sirsie obrucky, tym drahsie (viac zlata). Konecna cena sa ukaze aj tak az po vyrobe a moze aj milo prekvapit, ako nas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@felinda kamea. velmi kvalitne
Odpovedať
Laura Gold, veľká spokojnosť, neboli ani také drahé...
Odpovedať
Laura Gold, ale trvalo im to 8 tyzdnov!!! bolo ich potrebne 3x urgovat, sami sa neozvali...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja síce s výberom obchodu nemám ešte žiadnu skúsenosť, ešte máme na to čas, ale rozmýšľam už teraz, aké budú. Bojím sa kúpiť obrúčku s akýmkoľvek kamienkom. Z môjho zásnubného kamienku totiž po mesiaci odpadol kamienok, kamienok tam vsadili nový (hoci v tom zlatníctve neboli nadšení a vypočula som si aj to, že som prsteň mechanicky poškodila), ale prsteň už nevyzerá tak, ako keď bol darovaný :-( Neodpadol vám kamienok z obrúčky? Aké máte skúsenosti?
Odpovedať
my sme kupovali vo VIP gold v BA, /nasla som na nich referencie tu na stranke/ mali tam na skusku cca 400 modelov, kedze z netu a z katalogov som si vobec nedokazala vybrat, velmi som tuto moznost ocenila, sedeli sme tam v klude asi hodinu a pol /kvoli mojej nerozhodnosti:)/ a nikto nas nenahanal a ani nam nestal za chrbtom. obrucky maju tiez z laura gold - slovensky vyrobca, ale aj ine. prstene sme mali do 3 tyzdnov hotove, gravirovanie dovnutra obruck bolo v cene a je tam aj dozivotna zaruka, tak snad budu ok:))) uvidime :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?