Obrúčky zo zlatokovu. Aké máte skúsenosti ?

Profilova fotka
ahoj kto má obrúčky zo zlatokovu? koľko v priemere stoja? neviete kde by som si našla nejaký vzorkovník na nete??? na ich stranke som to nenašla dík
Odpovedať
Profilova fotka
dnes nám došli,sú krásne s malinkým briliantikom/namiesto zirkónu/ a vyšli nás 9400 sk .Vyberali sme v podnik .predajni.
Odpovedať
Profilova fotka
hm...a nemáš foto???chystáme sa ísť tiež do trenčína vraj to tam vychádza lacnejšie...je to pravda???
Odpovedať
Profilova fotka
Foto nemám ,my sme kupovali v Poprade.Keď sme porovnávali ceny podobných v iných predajňach a požadovali s briliantikom,ceny behali skoro dvojnásobne.Samozrejme,ak dáš zirkón cena bude nižšia,a tiež to vyzerá pre laika na nerozoznanie.
Odpovedať
Ahojte kočky, chcem vam len poradit - tie ktore planujete prstene z bieleho zlata - URCITE NERISKUJTE ZLATNICTVO AMOR na Obchodnej v BA. Maju nekvalitne biele zlato (zmesi), a aj moj zásnubný žltne ;-( ... Nevedela som si s tym rady a pytala som sa na to vselikde... Nedá sa to totiž VYREKLAMOVAT !!!! Jedna zlatá predavacka v avione v zlatnictve mi poradila, nech kupujeme biele zlato len v zlatníctvach, ktorú GARANTUJU, ze zlato nezmení farbu a pod. (tieto zlatníctva predávajú čisté zlato a nie miešané). Takze sa pri pokukovaní obrúčok radsej vopred informujte, nech neoplakávate prstienky ako ja... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrucky zo Zlatokovu v TN, stali 6.500,-Sk ale to bolo skoro prer 3 rokmi. so vzorkovnikom ti neporadim, my sme behali po zlatnictvach a pozerali..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj laluchova, možeš si pozrieť vzorkovník tu na svadbe pod kategoriou šperky, aj mi máme zo zlatokova.
Odpovedať
Profilova fotka
dobra-v avione su fakt milý a majú aj pekný výber.ja som tam bola s priatelom pozerat zásnubný a všetci boli velmi príjemný
Odpovedať
my mame tiez obručky zo zlatokovu z tn z firemnej predajne a vysli nas 7000 sk
Odpovedať
ahojte aj my mame zo zlatokovu - kombinacia bieleho a cerveneho zlata - spravili nam ich podla nasho navrhu, :-) osobne som velmi spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
alusiatko nemáš foto obrúčok???
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich vybrali v lipt mikulasi, hoci sme z ba. stali asi 5500sk. sme sa pytali ze ci jeden??? ale bolo to za obidva. mame uplne obycajny kruzok s ostrou hranou, na preste to potom vyzeralo dost sucho, tak sme si tam dali vygravirovat pasik. mame uplne originalne. dnes si treba davat bacha na kadejake smejdacke zlato, preto som volila tuto firmu aby som ssa tomu vyhla.
Odpovedať
Profilova fotka
obrucky som pridala do albumu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
laluchova -ma ju v pc ak chces poslem ti ju na email alebo kam budes chciet.tie iste obrucky co budeme mat my som nasla tu na mojasvadba ale uz si nepamatam v ktorom albume akurat ze mi budeme mat inu kombinaciu zlata
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Kocky, posuvam darcekovu poukazku do zlatnictva ZLATOKOV v hodnote 50 EUR, platnu do 28.2.2017. Da sa pouzit na cely sortiment, teda aj na svadobne obrucky. Na cene sa urcite dohodneme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?